Benzin Zammı İle İlgili Tüm Başlıklar
Reklamlar
-
evet arkadaşlar çok düşündüm taşındım ve 8. motorumun honda innova 125 olmasına karar verdim inanın herşeye verdiğim para zoruma gitmiyo şu benzin zoruma gidiyor millet banyo yaparken benim ülkemde altın gibi satın alıyorum ya deli oluyorum artık nerdeyse pompacılar sarraf gibi görünüyor gözüme adamlarda bi hava bi ton güvenlik önlemi 2 saat pompayı açar yok ditdit alarmını açar bekler bu neyaa amerikan filmlerinden avrupada görüyorum adam geliyo kendi alıyo dolduruyo arabasını sonra gidiyo şukadarlıkda benzin aldım diyo herifin umrunda değil bizim burda hava basarken bile lastiklere adamın gözünün içine bakıyolar sinir oluyorum neyse uzun lafın kısası en hızlı en ekonomik en sağlam makina innovadır agalar.. saygılar sunarım zaten c90 ımın tadı hala damağımda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
E o zaman simdiden hayirli olsun. Benzin olayi illet birsey, o konuda yerden goge hatta fezaya uzaya kadar haklisin.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Ya bide benzinli arabayabinenler ne yapsın
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
-
ulkumuz adlı üyeden alıntı
Ya bide benzinli arabayabinenler ne yapsın
topraam bende borluyum yaş borlu haberin olsun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
valla haklısın esasında hepimiz senin gibi yapabilsek keşke
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
satoyama adlı üyeden alıntı
topraam bende borluyum yaş borlu haberin olsun
özel mesaj attım bilgin olsun
-
vay be.. depo şimdi 55 e mi dolacak? ulan hiç insafları kalmadı bu ..... yönetici? tayfasının.
-
Daha da artacak, bunlar iyi günlerimiz. Yazın 4 liraya çıkar gibime geliyo...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
yazıklar olsun bu hükümete
USD/TRY 1 ABD DOLARI 1.3064 1.3127 1.3055 1.3147
EUR/TRY 1 EURO 2.0643 2.0743 2.0629 2.0774
-
yaa yeter bu ne yaa hayvanlık ama bu yemin ediyorum şeytan diyo al eline molotof git sağla benzinliğie eşşooluları yaa
-
Valla 2,6 ytl oldugunda yuh dedıgım gunler dun gıbı aklımda meger bız sukur edecek mısız haberımız yokmusss....Allah belalarını versın..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
amerikadan kaynaklanan bişey arkadaşlar. batmandaa hatırlarsanız bir ilköretim okulunun bahçesinde petrol bulunmuştu ve biçok doğu ilinde yerde de petrol bulunmuştu. noldu? 1hafta sonra haber ört-bas edildi ve haala bilgi alan yok o kuyulrdan. çünkü kapatıldı hepsi; amerika petrol çıkarmamıza izin vermedi
bu geziyi yaptıgımız gün petrole gittiğimizde şok olmuştuk biz de
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...us-neyime.html
-
arkadaslar yapmayın ekonomımız ıyıye gıdıormus ole dıyorlar borclarımız gerılemıs 52 mılyar ytl den 49 mılyar ytl ye ınmıs lutfen bırakında benzın olsun bu kadar ya adamlar bızle kafa yapıo yok bole ıı ekonomı yok sole ıı dıye...arkadaslar vergı toplıcaz bılmem ne dıye herseye vergı koydular ve delı gıbı artırıyorlar kısacası ol yasama dıyorlar...nese konusacaktım da uyelığım saka olarak deıl hakkaten kapanır...
-
satoyama adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar çok düşündüm taşındım ve 8. motorumun honda innova 125 olmasına karar verdim inanın herşeye verdiğim para zoruma gitmiyo şu benzin zoruma gidiyor millet banyo yaparken benim ülkemde altın gibi satın alıyorum ya deli oluyorum artık nerdeyse pompacılar sarraf gibi görünüyor gözüme adamlarda bi hava bi ton güvenlik önlemi 2 saat pompayı açar yok ditdit alarmını açar bekler bu neyaa amerikan filmlerinden avrupada görüyorum adam geliyo kendi alıyo dolduruyo arabasını sonra gidiyo şukadarlıkda benzin aldım diyo herifin umrunda değil bizim burda hava basarken bile lastiklere adamın gözünün içine bakıyolar sinir oluyorum
neyse uzun lafın kısası en hızlı en ekonomik en sağlam makina innovadır agalar.. saygılar sunarım zaten c90 ımın tadı hala damağımda
doğru tesbit...ama yie çok farketmez...olması gereken rakam 750 kuruşa inmeliki benzin bi hayrı dokunsun bize...
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
amerikadan kaynaklanan bişey arkadaşlar. batmandaa hatırlarsanız bir ilköretim okulunun bahçesinde petrol bulunmuştu ve biçok doğu ilinde yerde de petrol bulunmuştu. noldu? 1hafta sonra haber ört-bas edildi ve haala bilgi alan yok o kuyulrdan. çünkü kapatıldı hepsi; amerika petrol çıkarmamıza izin vermedi
bu geziyi yaptıgımız gün petrole gittiğimizde şok olmuştuk biz de
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...us-neyime.html
dostum şu an seni evinin bahçesinde petrol çıkartsa devlet ne farkeder...yine %70 vergiyle satmayacakmı...çözüm vergi olayında zihniyetde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
dostum şu an seni evinin bahçesinde petrol çıkartsa devlet ne farkeder...yine %70 vergiyle satmayacakmı...çözüm vergi olayında zihniyetde...
Haram zıkkım olsun benzine verdiğim bu kadar vergi. 1 kuruşunu bile helal etmiyorum. Benzin dibimizde fışkırırken, biz dünyadaki tüm ülkelerden daha fazla para veriyoruz.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Ben şu yasıma kadar benzinin ucuz oldugu zamanı bilmiyorum ki.
Hangi hükümete yüklenirseniz yüklenin.
Hatta eskiden benzin almak için sıraya giriyormuşsun elinde bidonla.
-
death adlı üyeden alıntı
cok dogru
-
1 milyonluk benzinin 700 bin lirasi vergi daha ne istiyorsunuz
İngiltere miyiz japonya mıyız.
Hertarafımızdan petrol çıkıyor , hadi diyelim çıkmıyor kardeşim en azından yol masrafı yok , millet denizleri aşırıyor petrol için daha ucuza geliyor.
Of ulen of biz adam olmayız
Ben bisikleti çıkarıp yağlamalara başladım . En azından spor olur
-
yaa aslında 50 yıldır pek bişey değişmemiş metehan abinin dediği gibi evin bahçesinde petrol oayının hatırlarsanız zeki alasya metin akpınar ın bi filmleri vardı evlerinin bahçesiden drek benzin çıkıyordu adamlar altın bulmuş gibi ne yapacağını şaşırıyorlardı ozaman bile durumumuz yine aynı alım gücü düşük ama şunuda kıyaslarsa eski amerikan arabaları şimdi olsa kimse binemez orasıda var
-
death adlı üyeden alıntı
Hatta eskiden her arabanın karnesi varmış, ona göre her ay sınırlı litre benzin veriliyormuş. Geçen zeki alasya - metin akpınarın o meşhur filmi vardı, izlerken babam söyledi. Güleriz ağlanacak halimize...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)