Benzin Zammı İle İlgili Tüm Başlıklar
Reklamlar
-
06 Nisan 2008, 12:41
bende çok rahatsızım bu benzin fiyatlarından düşünün birde ben öğrenciyim sadece haftasonu çıkarıyorum motorumu ondan bile bayağı dokunuyor harçlığıma neyse bana kalırsa benzin fiyatları artacak baksana TÜRKİYE kaos un eşiğinde olay çıkartmayı seven adamlar var
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Reklamlar
-
06 Nisan 2008, 12:46
Mikuni adlı üyeden alıntı
ben çaresini biliyorum, kuveytte benzin sudan ucuz, sözgelimi değil bu.. mesela bir şişe su 5 dinar, 1 litre benzin 1 dinar. 10 dolara jeep deposunu full yapıyorlar. en sefil asya ülkesi azerbaycanda bile böyle.
O halde Kuvey'te gidip bi tanker benzin alıp gelelim eve stok yapalım oradan doldururuz depoları
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
06 Nisan 2008, 12:46
fullthrottle adlı üyeden alıntı
ve işin en acıklı yanı da benzinden kat ve kat daha kullanıışlı ve performanslı yakıtı üreten bor madeninin dünya rezervinin % 70 i bizim ülkemizde... yani tam anlamıyla ayaklarımızın altında... ama fısssssssssssssssss!!! gene fıs gene fıs canım türkiyem...
Bor dediğiniz nedirki bor u bıraktım...toryum dünyada %70 den daha fazla bizde bulunmaktadır... 1 lt toryum = 1000 ton benzin toryum un çok küçük bölümüyle bütün ülkemizin enerji ihtiyacı karşılanıyor..dünyada çok değerli hatta dünyada bundan daha değerli bir maden yok ve olamaz...ülke borcumuzu 1000 de 1 i kapatıyor iç dış bütün borçlar ama çıkaramıyoruz neden bağımsız bir ülke değiliz...
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
-
06 Nisan 2008, 12:53
ulkumuz adlı üyeden alıntı
Bor dediğiniz nedirki bor u bıraktım...toryum dünyada %70 den daha fazla bizde bulunmaktadır... 1 lt toryum = 1000 ton benzin toryum un çok küçük bölümüyle bütün ülkemizin enerji ihtiyacı karşılanıyor..dünyada çok değerli hatta dünyada bundan daha değerli bir maden yok ve olamaz...ülke borcumuzu 1000 de 1 i kapatıyor iç dış bütün borçlar ama çıkaramıyoruz neden bağımsız bir ülke değiliz...
:O gerçekten çok şaşırdım bunu devlet bilmiyor mu ?
Bir girişim de bulunup bunu herkese duyurmamız lazım
Motosiklet camiası olarak bu olaya bi el atalım mı elimizden ne gelirse yapalım ne dersiniz ?
-
06 Nisan 2008, 12:59
Deryali adlı üyeden alıntı
Motosiklet camiası olarak bu olaya bi el atalım mı elimizden ne gelirse yapalım ne dersiniz ?
lafta kalır derim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
06 Nisan 2008, 13:02
En kötü şöyle yaparız. Mesela bugun nasıl Sosyal Güvenlik Reformunu protesto için gösteriler var. Bizde Bir Pazar günü bir araya gelip 100lerce motosikletçi olarak açacağımız pankartlarla vs protesto ederiz. En azından ekranlardaki insanlarında aklında kalırız sesimiz illaki bir yerlere gider ?
-
06 Nisan 2008, 13:04
En kötü şöyle yaparız. Mesela bugun nasıl Sosyal Güvenlik Reformunu protesto için gösteriler var. Bizde Bir Pazar günü bir araya gelip 100lerce motosikletçi olarak açacağımız pankartlarla vs protesto ederiz. En azından ekranlardaki insanlarında aklında kalırız sesimiz illaki bir yerlere gider ?
yapılabilirse harika bi fikir ama o gün herkesin bi işi çıkar emin oll
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
06 Nisan 2008, 13:06
hatta biraz abartırız Caddenin ortasına bi motoru yatırır ateşe veririz. :D
İşte benzin zamnları yüzünden motora binemiyoruz ve motorumuzu yakıyoruz
-
06 Nisan 2008, 13:10
belki bana kızacaksınız; ama acı bir gerçek var...
Bir millet eşşek olursa, semer vuran çok olur..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
06 Nisan 2008, 13:11
böle bişi yapılabilirse gerçekten çok iyi olur
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
06 Nisan 2008, 13:33
Yapılmayacak birşey değil. Nasıl gezi organize ediliyor ve 10 larca motorsikletli katılıyor şimdide böyle bi organizasyon yapılacak ve herkes elinden geldiğince katılılacak. Gurup moderatorlerimiz böyle bi girişimde bulunup ana bir başlık açsın bakın gerisi nasıl geliyor.
-
06 Nisan 2008, 13:46
Nasılsanız öyle yönetilirsiniz (Hadis)
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
06 Nisan 2008, 13:49
Üniversitede hoca bunları anlattıkça ben herzaman deli oluyorum.. Malesef ameika çıkarmamıza izin vermiyor...ilerki yıllarda belki... şunu bilinki devletimizin sadece adı bağımsız... Bunlara gücümüz yetmeyebilir... Ama benzine gücümüz yeter bi protesto şekli olmalı yabancı ülkeler benzini dert etmez hatta motoru benzin nasıl olsa bedava diye nasıl kulandığını bile bilmez...Biz ise aragaz veremiyoruz hemen yüksek vitese geçmeye çalışıyoruz nasıl ekonomik kulanırız diye kendimizi kasıyoruz...Devletimizin bu benzin konusu hakkında bize mantıklı bir açıklama yapması mecburidir..
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
-
06 Nisan 2008, 15:24
canavar_hk adlı üyeden alıntı
ya arkadaslar benzin olmus 3,35ykr 97 ise 3,45 ykr..motoru alıp gezesim kalmadı valla yaa
.bu konuda bi çözüm üreten var mı
Benzin zamlarına yapılacak hiç birşey yok gibi açıkçası. Bi arkadaş çok açık ve net şekilde anlatmış olayı, devlet vergi alamıyor, alamadığı vergiyi benzinden topluyor şeklinde. Çok haklı! Benzine yapılan zamlar da gayet normal, sonuçta petrol varil fiyatına zam geliyor. Bu da benzine yansıtılıyor. Ne zamanki devlet vergi toplayabilecek duruma gelecek, o zaman benzindeki vergi oranı düşürülecek. Bence devlet vergi toplayabilecek duruma gelse bile benzindeki vergiyi düşürmeyecektir. Sonuçta benzinden devlete akan paranın haddi hesabı yok. Bu uygulama çok yanlış tabi. Benim kaba taslak hesabıma göre maliyeti 1ytl. olsa 1 litre benzinin, taş çatlasın 1,5 Ytl. ye satılması gerekiyor şu anda. Şu benzin tasarruf ürünleri var, ekoyak mıdır nedir. Geçen uygun fiyata buldum bi yerden. Bi ara montajını yapıp denemeyi düşünüyorum. Kimisi memnun, kimisi değil. Belki ben de memnun olanların içinde olurum kim bilir? Denemeden bunu anlamak mümkün değil sonuçta. Ben motorumu nasıl kullanırsam kullanayım, 15ykr. yakıyorum km. de. Biraz bile düşürse kardır... ODTÜ ve Gazi Üniversitesi onaylamış sonuçta. İşe yarıyordur heralde. Bu gidişle motora da binemicez yoksa. Yazık vallahi, gaza basmaya korkuyorum yaa.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
06 Nisan 2008, 16:32
Petrol ülkesi Irak'ta benzin kara borsadan satılıyor. Bütün benzin istasyonları kapalı ve petrol rezerveleri çalışmıyor. Haberlerde amerikanın bomba yağdırdığı zamanlarda rezervelerin çalışamaz hale geldiği söylendi.
Türkiyedeki benzin fiyatı sorununun çözülmesi çok zor. Binlerce yolsuzluğun içinde bu durumun düzeltilmesi çok zor. Bu konunun bir çok açıklaması var aslında ama açıklamaya kalkarsak siyasete kaçacak. Sitemizde yasak olduğu için bir şey diyemiyoruz. Yinede bu durum gerçekleri konuşmamızı engellememeli ve bir şekilde ortaya çıkartılmalı. İnsanlarımızında gerçekten rahat yaşaya bilmeleri için menfaati bırakıp doğru olanları yapması bilincine girmeleri lazım. Bu da ayrı bir sorun. Her neyse yazmakla bitmiyor. Allah sonumuzu hayretsin. Milletimize Devletimize akıl fikir ihsan eylesin...
Bu arada HALLETCEZ yerine HALLEDECEĞİZ yazmalıydın.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
06 Nisan 2008, 16:42
-
06 Nisan 2008, 16:46
kuzeyde rusyada petrol var
doğuda iranda petrol var
güneye in hemen her arap ülkesinde var
hertarafımızda var bizde yok ilginç dimi?petrole alternatif olacak enerji konusunda çalışan bilim adamlarının da içinde olduğu uçak düştü ısparta da..bikaç hafta sonrda iki tane bilim adamı intihar etti doğru düzgün haberlere bile çıkmadılar buda ilginç dimi?
şimdi soruyorum arkadaşlar ben paranoyakmıyım yoksa bişeylermi dönüyo cennet vatanımızda.
-
06 Nisan 2008, 16:46
arkadaşlar ne dersiniz böyle bir protesto yapalımmı? belli bi güne emin olun cok gelen olur cunku herkez benzın fıyatlarından şikayetçi ne dersiniz? yoldan bile motorcu toplarız bitek aramızdan cıkmazkı???
-
06 Nisan 2008, 16:47
Bence bisiklete binelim nasil olsa o da iki tekerlekli.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
06 Nisan 2008, 16:50
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ne dersiniz böyle bir protesto yapalımmı? belli bi güne emin olun cok gelen olur cunku herkez benzın fıyatlarından şikayetçi ne dersiniz? yoldan bile motorcu toplarız bitek aramızdan cıkmazkı???
Az yukarda bende çabaladım ama nafile konu değişti yine ayrı bi başlık mı açsak protesto gösterisi için ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)