konuya bu başlıktan devam edebilirsiniz.
konuya bu başlıktan devam edebilirsiniz.
arkadaşlar karar verdim sıralı tüp taktırcam
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Ben depomun aldığı yakıt miktarıyla hala aynı mesafeyi katedebiliyorum sorun nerede peki
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
motor bizi taşıyor kar yağmur sıcak demeden birazda biz onu taşıyalım benzin yakmış olmayız.Gerçi öle bi olay olsa ben motordan daha masraflıyım
valla doğru sölüyon alpibox banamısın demiyo götürüyo her yere
(Sıralı TÜP İsterik )
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Bu zamlara kapi acan hukumeti basa getirenler simdi sesini bile cikarmiyor , simdi canimiz yaniyor ama nafile , tabi. Sadece motorcu dostlarin degil tum haklin yeter diye isyan etmesi gereken bir konu Dunyanin en pahali benzini bizde , gelir seviyemiz neki bizim yaa? Yurt disinda senelerce yasadim ben , bir kere ekmege zam geldi diye kimse bir hafta ekmek almamisti. Firincilar pes ettiler adamlari resmen protesto etti halk ve maddi acidan cezalandirdi ve olay amacina ulasti. Buyrun almayalim bir hafta benzin, binin toplu tasimaya sadece. Hem Ekonomi sarsilsin biraz hemde trafik olmaz. Iyi olur eminim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
eeee olacak o kadar burası Türkiye canım ülkem. Benzinde de tabiki ilkleri biz oynayacağız. Aslında benzin bizde ucuzda hep o vergiler yok mu vergiler. Benzine verdiğimiz vergiler benzinin fiyatının iki katından da fazlası of off.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
geceden gidip zam yapılan evrakların üzerinde oynama yapalım fiyatını bizim istediğimiz fiyata düşürelim..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)