Ekonomi çok iyiye gidiyor...
yaşam standartlarımız günden güne artıyor...
yeter be kardeşim madem ekonomi ilerliyor ne bu vergi zammı ne bu benzin zammı insaf yaw
Ekonomi çok iyiye gidiyor...
yaşam standartlarımız günden güne artıyor...
yeter be kardeşim madem ekonomi ilerliyor ne bu vergi zammı ne bu benzin zammı insaf yaw
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Arkadaşlar benzin zammından dolayı bisiklete sakın geçmeyin sonra bisikletin pedallarınada sayaç koyarlar pedal çevirme sayısına göre vergi alırlar. Yazık sonra çoluk çocuğa ben bisiklet akrobasi ve dağ sporları antrenörlüğü yapıyorum çocuklar artık orayada gelmez zaten hepsinin her yaz tek bi hayali var bisikleti olmayanın bisiklet almak bisiklete binmek bide çocukları bu zevkten mahrum bırakmayalım.
Aslında olabilir her hafta sonu ve tatil günleri kapıma dayanıp hadi gezi düzenleyelim diyolar bende az daha uyumak için grubu toplayın diyorum ve genellike hepimiz aşşada seni bekliyoruz diyolar.
pit10 tay yeap a karsi diss yapmış..
Durmak yok yola devam...
Kızacaksınız bana belki ama buradaki adamların yarısı yine bugünkü iktidara verecek oyunu, görürsünüz!
Siz eşşek oldukça, semer vuran çok olur!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
tüh akşam doldurmadık depoyu şimdi zamlı alıcaz ha:D alıştık artık gülün geçin bence burası Türkiye.
Sanırım vergi ile benzin fiyatını karıştırıyoruz .
Bildiğimiz benzin üzerine gelen vergi aşağı yukarı 1000 YTL lik benzinin 700 YTL si vergi olan bir fiyattı . Yani Benzine zam yapıldığı zaman esasında malın bedeline değil vergisinede zam yapılmış oluyor.
Siz zannediyor musunuz ki bizde fahiş fiyatlara benzinden para kazanılıyor , kazanan devlet başkası değil
Birkaç örnek
- LPG çıktı önce kimseyi kontrol etmediler LPG takılınca , LPG takılmış araç sayısı artınca LPG işleme zorunluluğu geldi , ardından LPG ye gelen inanılmaz zamlar . Millet daha ucuz diye LPG yi almaya devam etti ama kazanan devlet
- Di,zel de yanı , Dizel araçlar pahalı maliyet ve düşük verimli araçlardı , sonradan benzinden farksız ve ucuz araçlar yapılmaya başlandı , memleket dizel araç doldu .ne oldu sonunda Dizel nerdeyse benzinle eş fiyat, Ticari araç sahipleri ağlamaya başladı
- Motosiklete ne oldu , Vergi oncesi hersey ne guzeldi , guzelim japonları alabilecek durumda olan halkımız , %38 vergiyi yiynce çin çan çon almaya başladı mecburen
- Deprem oldu Özel iletişim vergisi geldi 2 yıl sürecek dendi , Kaç yıl geçti ???
- köprü yapıldıu kendini amorti etsin parasız geçiş olacak dendi kaldı
- son bomba , istanbul kültür başkenti olacak , bunun için istanbulda satılan benzine 1,5 ykr ek fon getirilecek .( litre tabiki) , tabiki buda kalıcı olur heh
- belediye yasasında değişiklik yapılıyor , büyük şehirlerde araçlar günlük 7YTL
ödeme yapacaklar , park parası adına . ( bu arada belediye tüm apartmanlara evlere eğer otoparkı yoksa otopark parasını daha yapılırken almakta )
Dünyanın en pahalı benzini bizde , delidumrul vergileri bu oluyor arkadaşlar
Biz ne yapıyoruz
of çekip depoyu dolduruyoruz. evropalı Milletler 1 kuruş artınca kontak kapatıp protesto ediyor .
Daha çok yandım anam deriz bakalım 10 sene sonra çocuklar ne yapacak .
iyi günler saygılar
Maili geldi arkadaşlar, aynen aktarıyorum. İmkanı olanlar katılsın mutlaka;
Arkadaşlar 21 Nisan pazartesiden itibaren her sabah saat 07:45 de dünyanın en pahalı akaryakıtına ve istanbul için gelecek “kültür başkenti” vergisine karşı 1 dakikalık korna ve dörtlü flaşör eylemine başlıyoruz . (yok ben yapamam utanırım diyorsanız bari antenlerinize siyah kurdele takın)
Lütfen bu maili 10 kişiye değil daha fazla kişiye gönderin. Göndermezseniz unakıtan rüyalarınıza girecek kabuslar göreceksiniz.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
istanbul kültür başkenti olacak , bunun için istanbulda satılan benzine 1,5 ykr ek fon getirilecek .( litre tabiki) , tabiki buda kalıcı olur heh
bu ne yaa !!
yeni zamlar da hayırlı olsun
fiyatları yazmaya gerek görmüyorum muhtemelen 1 -2 gün içinde tekrar değişir.
petrol fiyatları hızla artarken türkiye dünyanın en pahalı petrolu satan ülke konumun dane motora ne arabaya binecek halımız kaldı arabistana mı gitsek ne yapsak
DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ TÜRKİYE'DE
TÜRKİYE: 2,81 DOLAR
HOLLANDA: 2,36 DOLAR
ALMANYA: 2,28 DOLAR
BELÇİKA: 2,23 DOLAR
İNGİLTERE: 2,16 DOLAR
DANİMARKA: 2,15 DOLAR
İZLANDA: 2,13 DOLAR
FİNLANDİYA: 2,11 DOLAR
YUNANİSTAN: 1,98 DOLAR
İTALYA: 1,93 DOLAR
İSRAİL: 1,91 DOLAR
RUSYA: 1 DOLAR
ABD: 0,98 DOLAR
KUVEYT: 0,21 DOLAR
S. ARABİSTAN: 0,12 DOLAR (beleş)
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
ya bu deveyi qüdeceksin yada bu diyardan çekip qideceksin demiş atlarımız biz qüdeceğimize qüdülüyoruz...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
S. ARABİSTAN: 0,12 DOLAR bune ya 0,14ykr geliyor. bize 2 haftada bu tutarda zam geliyor
Arabistan'da yaşasam motor sırtından inmezdim heralde
arabistan deilde dubaiye gidilir ne abi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arabistanda olmak varı 500binin olsun yeter :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
şimdi amerikaya bişey söyliycem uzaklaştırıcaklar gene olan bana olucak iyisimi susuyum
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
bu benzin fiyatlarına dur demek lazım
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
orumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır.
Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır !
Konu Dışı , tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.
ee ne yapcaz benzin işini
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)