http://www.sahibinden.com/9_000_km_d...XQQdisplayitem
ilanları gezerken bu dikkatimi çekti sıfırı 6750 olan motorun 9000 kmde olanını insanlar niçin 6500 ytl alsın ki hem bu fiyatla daha da pahalıya gelir ikinci el.
http://www.sahibinden.com/9_000_km_d...XQQdisplayitem
ilanları gezerken bu dikkatimi çekti sıfırı 6750 olan motorun 9000 kmde olanını insanlar niçin 6500 ytl alsın ki hem bu fiyatla daha da pahalıya gelir ikinci el.
Farkı burada yazmış iştePlakasızdır.
Fatura alan kişi adına kesilecektir.
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
kör satıcının kör alıcısı misal bişi işte. adam kek beklio tuzağa girdiği an taak
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Sen takma kafana bunları zaten satamaz suziki bulamayacağına göreMOTORUMUN TÜM BAKIMLARI SERVİSCE YAPILMIŞ OLUP EN UFAK KAZASI BİLE OLMAMKTADIR BÜTÜN PARÇALARI ORJİNALDİR ZATEN DAHA 5 AYLIK MOTOR OLUŞUNDAN ANLAŞILIYO VE CİDDİ OLAN ARKADAŞLAR ARARSA ÇOK SEVİNİRİM TAKAS DÜŞÜNÜYORUM YANLIZ 600 CC GİBİ BİR MOTORSİKLET İLE...! (YAMAHA.HONDA.SUZİKİ. VB.)
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
gülşenin bir şarkısı aklıma geldi okuyunca
ya tutarsaaa
ya tutarsaaa
ya tutar da biri denk gelirse
ilan kalabalığından başka bişey değil.
yalnış bilmiyorsam ikinci el alınca masraf, yaklaşık 350 ytl oluyor. Dolayısı sıfırı 6000 ytl satılan bir makinenin, ikinci eli için 5500 ytl yazılması bana da çok garip geliyor.
(yalnış biliyorsam birisi kırıcı olmadan düzeltsin, forumda bazı görüşlere çok ağır cevaplar veriliyor, korkuyorum yazmaya)
Evet pahalı yazmıs.Bir keriz bulursak misali olmuş açıkcası.Yada pazarlık payında 1-2milyar düşücek
lezzet gider,mesuliyet kalır...
abi belkı 2.el motora modıfıye falan yapılmıstır
ya ne olacak, vatandaşın malı kıymetlidir kendince..
sonuçta ya birini bulur alacak, yada bulamaz kendi malının gerçek kıymetini öğrenir..
Hehe önceden de bi z75o verilmişti bilmem kaç avro
İlan başlığıda Öyle bakmayın manevi değeri vardı
sahibindeni sürekli takip ediyorum.bulundugum şehirde ikinci el motor piyasası olmadıgından bakıyorum 3 sayfa ilan,insan düşünüyo yani kötü motor mu diye satmayacaksın niye ilan veriyosun ki?
istanbulun denizi ve kerizi bitmez derler. illa biri düşecektir bunların eline
Aradan geçen 16 yılda hiç bir şey değişmemiş Hatta daha da saçma sapan fiyatlara gelmiş 2.el motorsikletler.
Kawasaki ile ilgileniyorum bu ara, 2024 Vulcan S, 500 Bin tl., Eliminatör'in fiyat 378 Bin tl. (https://www.kawasaki.com.tr/Motosiklet/Cruiser)
Sarı sitede VN 800,900'lerin fiyatları 300-600 Bin tl aralığında. Yaş aralığı hiç bir kriter değil anladığım kadarı ile.
Bir tanesi 1996 model VN800'üne 575 Bin tl fiyat yazmış. Hadi bu satıcı bunu çok sıkı pazarlıkla 500 Bin 'ye bıraksa,
28 yaşındaki bir motorsiklet = 0 yaşındaki bir motorsiklet, olabilir mi? Özel bir şey de yok, Custom falan olur ortalama fiyattan yukarıda olmasını anlarsın da...
Böyle bir fiyat yazan satıcıdan da ben kesinlikle uzak dururum. Motorsikletinin değerini böyle yüksek görüyorsa, yaptığı en ufak bakımını bile abartarak anlatacacağın hiç bir şüphem yok.
Kawasaki Eliminator 500'ü listeme yazdım. ABS'li, ön arka disk, 378Bin tl, 2.el bir Kawasaki almaktan çok daha mantıklı.
özellikle cruiser piyasası cok yüksek. sıfırı da gereksiz yüksek.
düşük cc için konusuyorum 250 cc çin dandik cruiser parası = 250 cc japon parasına yaklaşıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)