Geçen hafta salı günü geçirdiğim bir kaza sonucu sağ omzum kırıldı
Yeni yeni oturmaya basladım. Yokuş aşağı inerken keskin bir virajı alıyordum derken ön teker kaldırıma çarptı sonra motorun yan alt tarafı sürtmeye başladı ve sağ tarafıma doğru kaldımda sürüklenmeye başladım. Hemen ambulans geldi ve benı kaldırdılar sağ bacagımdada zedelenmeler var ama yürüyebiliyorum şükür...
Allah'tan kaskım vardı ve kafam kaldırıma carpenken nasıl dua edıyorum bilemezsiniz. Eldivenlerde elimi korudu ancajk dizlik ve montum olmadıgı için diz ve omuzdan yaralandım. Kaza yaptığım yer evimin hemen ilersindeki sokaktı.
Geçenklerde arka lastik patlkamıştı nedense o zamandan beri virajlarda zorlanıyordum.
motora o kadar alışmış ve aşık olmama ragmen iyileştikten sonra sanırım motor hayatına veda edeceğim. Birdaha böyle bir acıyı kaldırabileceğimi sanmıyorum
Hastanede beni ziyaret eden motosikletçi arkadaslarıma gönlden tesekkur ediyorum ayrıca beni ziyarete geldikten sonra ertesi gün kırmızı ışıklarda beklerken arkasından minibüs çarparak sağ omzu kırılan dylancı sözer arkadasımada acil şifalar diliyorum.
arkadaslar bakkala bile gitseniz tam korumasız lütfen motora binmeyin..
En kaliteli korumaları alın sonra hastanelere 10larca katını ödüyorsunuz manevi tarafı ise asla ödenemez
çok üzgünüm