geçmiş olsun...!
inş.. en yakın zamanda iyileşirsin.....
geçmiş olsun...!
inş.. en yakın zamanda iyileşirsin.....
çok geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın inşallah kısa zamanda iyileşirsin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
çok çok sağolun arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Sizlerin desteği ile kendimi çok daha iyi hissediyorum. biran evvel iyileşmek ve yeniden bir durum değerlemesi yapıp Full korumayla motora dönmek istiyorum.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Allah acil şifa versin. Vereceğin karar her ne olursa olsun, inşallah hayırlısı olur. Anlattığın olaya göre virajı çok dar almışsın. Motosikletin çiziklerindende belli oluyor. Üst kısmı kaldırım taşlarına sürtünmüş. Her neyse olmuş ile ölmüş'e çare yok. Kafanı fazla takma zamanla düzelirsin Allahın izni ile.... Tekrar geçmiş olsun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Öncelikle geçmiş olsun, bende 2000 senesinde sol bacak bileğimi kırdım ve bana karşı şerıten vurdular ben haklıydım bu şekilde bir kaza hem haklı oldugum ıcın hemde ayağım kırıldığı için çok daha fazla etkiledi beni 6 sene kullanmadım ama gel görki onsuz olmuyor 2006 da yine başladık ve 15bin km devirdik kazasız belasız alaha şükür.
Fiziksel orlak sıkıntın kalmadığı zaman emin ol bu aşk seni kaldığı yerden yanına çagırcak.
Arkadaşlar motor çoğumuz için bir uluşım arcından ziyade bir eğlence ve adrenalin aracı. Ama her heycanlı işte olduğu gibi motosiklette de büyük riskler var. Büyüklerimiz motosiklet için ŞEYTAN ATI diyolar. Çok haklılar bence. Lütfen motosiklet kullanırken çok dikkatli olalım. Her türlü tedbirimiz alalım. Gereksiz risklere girmeyelim. motosiklet üzerindeyken hayatımızı, sağ elciğimizi ne kadar çevirirsek o kadar riske attığımızı aklımızdan çıkarmayalım. Hepimize kazasız ve güvenli sürüşler diliyorum. Kardeşim sana da çok geçmiş olsun. Bir an önce eski sağlığına kavuşman dileğiyle...
Eğer Hayattan Sıkıldıysanız Bir Motor Alın Artık O Sizden Sıkılsın.
Çok geçmiş olsun Ali acil şifalar diliyorum...
[B]MURATKARAOGLU.COM[/B]
Arkadaşlar yeniden yeşil sahalardayım.
mont + kask + dizlik + eldiven 'siz motora binmiyorum 50-60'ı geçmiyorum. Motora binmek gerçekten güzel. 1-2 ay sonra omzumdaki teller ameliyatla alınacak sanırım bi 15 gün kadarda o zaman kullanamam ama şunu söylemek istiyorum.
Motosikleti yavaş ve dikkatli kullanmakta ayrı bir zevkmiş...
İnsanın kanına girmesin bi kere şu alet Haydi bakalım tekrar geçmiş olsun aman dikkat bir daha kaza yüzü görmeyesin
Deryalı kardeşim öncelikle büyük geçmiş oldsun motordan tamamen soğumadığın içinde ayrıca mutluyum, allah motor aşkını hiç bir zaman kaybettirmesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Çok çok geçmiş olsun dostumAllah beterlerinden korusun seni.Full koruma ile asfaltlara dönmen çok güzel olmuş
Allah daha buyuk acilar yasatmasin cok buyuk gecmis olsun kardesim.Ama ben senin motosiklet kullanma sevdandan vazgecmeni anlayamadim tamam bir musubet bin nasihatten iyidir demisler ama buradan cikartacvagin ders bu olmamali bence.kullanirken ne hatalarin vardi ve neden viraji alamadin?acaba hizinmi fazla idi?gibi bence vazgecmek yerine onlemleri artirarak daha keyifli surusler diliyorum.insallah aramizda gorurus yine seni
Geçmiş olsun... Sen iyileş de motosiklet kolay iş...
...Sergerdan...
Çok üzüldüm , kardeşim acil şifa dilerim...
çok çok geçmiş olsun dostum Allah acil şifalar versin...:(
kardeşim bize tavsiyelerin altından daha değerli çünkü acısını çekerek yazıyorsun gerçekten şu anda senin ağzından çıkanlara herkes uysa inanıyorum ki kaza olsa bile yaralanmalar sakatlanmalar ölümler azalacak belkide bitecek
ama insanoğlu başına bi işp gelmeden anlamıyor ki :D
bir musibet bin nasihatdan iyidir...
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Aynı renk ve aynı kaskı kullanıyoruz.Geçmiş olsun kaskında hiçbirşey yok iyikide kafandaymıs o sırada.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
cok gecmiş olsun en kısa sürede iyileşmen dilegimle....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)