Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

hayatımın virajı...

REKLAM ALANI
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    çok büyük geçmiş olsun.keşke mont un olsaydı.omzun eski sağlığına kavuşur umarım
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    cok buyuk gecnıs olsun arkadaım
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O rize fındıklı'daki mehmet usta hala aynı işimi yapıyor? Bu arada soyadı ne?
    Soyadını hatırlayamadım ama Kulaksız Mehmet Usta çoktan rahmetli oldu arkadaşım. Benim yaşım 51 olmuş; ustam bugün yaşıyor olsaydı 80 nin üzerinde olurdu, çünkü aramızda en az 30 yaş kadar bir fark vardı diye hatırlıyorum.
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ali abi tekrar geçmiş olsun. Bu arada motorda da bişey yokmuş. Çizik çarık önemli değil okadar. Merak etme dylanı toparladıkmı yazın sonuna yetişirsin. Daha gezilere katılmadan nereye bırakıyorsun motoru?? Bu arada bu cuma da Sözere gidiyoruz ziyarete. Valla ekipte bir huzursuzluk var. Bu hafta sıra kimde diye geyik dönüyor.
    Allah korusun. Sondurak filmi gibi senaryolar yazmayın.. Dikkatide elden bırakmayın ibreniz bu ara 100 ü geçmesin..
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    GT650R
    Çok geçmiş olsun....Arkadaşım
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

Motosikleti
    xt660x
    dostum gecmiş olsun . ben daha fazlasını yaşadım ama iyileşince tekrar bindim bu mikrobu bikere kaptınmı kurtuluşun yok..

tekrar gecmiş olsun

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Dostum çok geçmiş olsun ya ..
    Biran önce iyileşte orta yolda buluşma ayarlayıp pilav günü düzenliyeceğiz daha
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı ayk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum gecmiş olsun . ben daha fazlasını yaşadım ama iyileşince tekrar bindim bu mikrobu bikere kaptınmı kurtuluşun yok..

tekrar gecmiş olsun
    Yaw pisikolojik tedaviyle mi sildirsek bu tutkuyu ne yapıcaz kalkmaya mecalim olmadıgı halde asagı inip zorla çalıştırttım motorumu sesini duymak için maşallah tek marşla çalıştı başından zor götürdüler beni
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

haluk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF250 Rally-Wave 110i-Crypton S-CB125F-Monkey
    Ali arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle. Geçen yaz Bozcaada'da Bws kiraladıktan sonra kaptım motor virüsünü ama bir türlü nasip olmadı bir motor almak. Aracımı sattım, ev aldım, kış geçsin dedim vs. erteleye erteleye en sonunda forumdan da görüş alıp tam bir Dylan almaya karar vermiştim ki satın almış olduğum evimin iskanının çıkmasında bir pürüz çıktı ve iskan olmadan alacağım motoru koyacak kapalı bir mekan yaptıramayacağımdan dolayı olayı ertelemek zorunda olmaktan cidden moralim bozuldu. tam bunun hayal kırıklığını yaşadığım günlerde de sen foruma yazmaya başladın tıpkı 5-6 ay önce benim yazdığım hevesle. sonra sen gidip benim yerime de Dylan'ı çekince altına öyle bir sevindim ki anlatamam. neredeyse kendim gidip almışım gibi heyecanlandım. "Nasıl olsa ben alamıyorum bari başka bir arkadaş sürsün keyfini dedim" içimden. bir de forumda paylaştın bizlerle duygularını, henüz yaşayamadığım hislerime tercüman oldun. çoğu zaman içimden "herhalde ben de yazsam böyle birşeyler yazardım" dedim. kaza yaptığını okudum sonra geçenlerde. üzüldüm, kendim düşmüş gibi üzüldüm. Babam ameliyat oldu bu arada, geçen hafta İzmir'deydim ve oradan da Manisa-Akhisar'a geçtim. "motor kaynıyor her yer cennette miyim neyim" oldum ama biryandan da senin durumunu merak ettim ve kendimi de sorgulamadan edemedim ya ben de düşersem diye. motor olayına (en azından Ankara'da) çok soğuk bakan eşime bahsetmedim bu olaydan ama birkaç gün boyunca Dylan değil de daha büyük tekerlekli bir enduro falan ile başlama fikri oluştu bende. Ayrıca henüz almadığım kaskımı, montumu ve diğer donanımı daha da bilinçli almam gerektiğini de düşündüm sonra Sn. Erdoğan Aktaş'ın da hatırlatmasıyla. gerçekten kafam karışıktı yani anlayacağın ama bugün gerek senin o halde kalkıp motorunun sesini dinlemeye yeltendiğini okumam ve gerekse de babamın yarın taburcu edileceğini öğrenmem keyfimi yerine getirmeye yetti. Uzun lafın kısası: Ben belki yaz sonuna kadar daha motor alamayacağım koyacak yerim olmadığı için ama inşallah sen en kısa sürede iyileşirsin de tekrar motora binersin benim yerime de. ayrıca çok şükür bu kadarla atlattın. eminim bundan sonraki motorculuk hayatında daha bir dikkatli olursun da hep gezi, buluşma, vs gibi iyi haberlerin gelir.

Sana ve nezdinde tüm foruma da sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haluk

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne diyeceğimi şaşırdım, çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın...

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Egzoz a aklım ermedi Geçmiş olsun Hocam Yani baya ucuz yırtmışsın
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    cbf 500 '06
    geçmiş olsun arkadaşım senin yaşadığın kazanın bi benzerini bi araba yaşatmıştı bana sağ tarafımdan vurduğu darbeyle kaldırıma parelel süreklendim 5-6 metre bu şekilde sürüklenirken duran bi jipin altına girmiştim ve kafamdaki kask benden 10 metre ilerdeydi ilk darbe anında fırlamış jipin altına girdiğimde sol tarafımı omuzdan topuğa bi hissizlik hakimdi daha sonra ayağa kalkabildim (servis elemanlığı yapıyodum o sıra ) dükkanda bulduğum kıytırık bi mont omuzumu ve kolumu kurtardı şükür bi kırık olmadı senin hissettiklerini sadece 15 dk hissetdim nefret ettim çok kızdım ama bi yandan da ilk kaza mı güzel bi şekilde hatırkayabileceğim için sevindim(daha kötüsü de olabilirdi) geçicektir bu durumunda tekrar geçmiş olsun saygılar
    Tanrıyı Güldürmek İstiyorsan.Ona Planlarından Bahset!

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun,canınız çok yanmış belli,bu kadarıyla atlatmanıza yine de şükür etmek gerek,dilerim bir daha böyle bir acı yaşamazsınız

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    büyük geçmiş olsun kardeş ...
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    cok cok gecmis olsun arkadasım, kask insana hayatında bazen bir defa lazım oluyor ve de ne zaman lazım olacagı belli olmuyor... herzaman full koruma...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Motosikleti
    CBF 250
    Her zaman tam koruma binmenin gerekliliğini bir daha anlıyoruz.Hocam çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Omuzun da inşallah iyi olur en kısa zamanda.
    :pr::pr::pr:

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    çok çok geçmiş olsun dostum.

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    cok gecmıs olsun allah kımseye yasatmasın... korumalar dıyorum baskada bısı demeıorum

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    allah acil şifalar versin, geçmiş olsun dostum. 8 ay önce de ben kaza yapıp bacağımı dizimden kırmıştım ve hala zor yürüyorum koşmak bi yana ama motor sevdası kat be kat arttı sanki allah hayırlısınmı versin.
    BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.

pg13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum dostum..

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler