çok büyük geçmiş olsun.keşke mont un olsaydı.omzun eski sağlığına kavuşur umarım
çok büyük geçmiş olsun.keşke mont un olsaydı.omzun eski sağlığına kavuşur umarım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
cok buyuk gecnıs olsun arkadaım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Çok geçmiş olsun....Arkadaşım
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
dostum gecmiş olsun . ben daha fazlasını yaşadım ama iyileşince tekrar bindim bu mikrobu bikere kaptınmı kurtuluşun yok..
tekrar gecmiş olsun
Dostum çok geçmiş olsun ya ..
Biran önce iyileşte orta yolda buluşma ayarlayıp pilav günü düzenliyeceğiz daha
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ali arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle. Geçen yaz Bozcaada'da Bws kiraladıktan sonra kaptım motor virüsünü ama bir türlü nasip olmadı bir motor almak. Aracımı sattım, ev aldım, kış geçsin dedim vs. erteleye erteleye en sonunda forumdan da görüş alıp tam bir Dylan almaya karar vermiştim ki satın almış olduğum evimin iskanının çıkmasında bir pürüz çıktı ve iskan olmadan alacağım motoru koyacak kapalı bir mekan yaptıramayacağımdan dolayı olayı ertelemek zorunda olmaktan cidden moralim bozuldu. tam bunun hayal kırıklığını yaşadığım günlerde de sen foruma yazmaya başladın tıpkı 5-6 ay önce benim yazdığım hevesle. sonra sen gidip benim yerime de Dylan'ı çekince altına öyle bir sevindim ki anlatamam. neredeyse kendim gidip almışım gibi heyecanlandım. "Nasıl olsa ben alamıyorum bari başka bir arkadaş sürsün keyfini dedim" içimden. bir de forumda paylaştın bizlerle duygularını, henüz yaşayamadığım hislerime tercüman oldun. çoğu zaman içimden "herhalde ben de yazsam böyle birşeyler yazardım" dedim. kaza yaptığını okudum sonra geçenlerde. üzüldüm, kendim düşmüş gibi üzüldüm. Babam ameliyat oldu bu arada, geçen hafta İzmir'deydim ve oradan da Manisa-Akhisar'a geçtim. "motor kaynıyor her yer cennette miyim neyim" oldum ama biryandan da senin durumunu merak ettim ve kendimi de sorgulamadan edemedim ya ben de düşersem diye. motor olayına (en azından Ankara'da) çok soğuk bakan eşime bahsetmedim bu olaydan ama birkaç gün boyunca Dylan değil de daha büyük tekerlekli bir enduro falan ile başlama fikri oluştu bende. Ayrıca henüz almadığım kaskımı, montumu ve diğer donanımı daha da bilinçli almam gerektiğini de düşündüm sonra Sn. Erdoğan Aktaş'ın da hatırlatmasıyla. gerçekten kafam karışıktı yani anlayacağın ama bugün gerek senin o halde kalkıp motorunun sesini dinlemeye yeltendiğini okumam ve gerekse de babamın yarın taburcu edileceğini öğrenmem keyfimi yerine getirmeye yetti. Uzun lafın kısası: Ben belki yaz sonuna kadar daha motor alamayacağım koyacak yerim olmadığı için ama inşallah sen en kısa sürede iyileşirsin de tekrar motora binersin benim yerime de. ayrıca çok şükür bu kadarla atlattın. eminim bundan sonraki motorculuk hayatında daha bir dikkatli olursun da hep gezi, buluşma, vs gibi iyi haberlerin gelir.
Sana ve nezdinde tüm foruma da sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Haluk
Egzoz a aklım ermedi Geçmiş olsun Hocam Yani baya ucuz yırtmışsın
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
geçmiş olsun arkadaşım senin yaşadığın kazanın bi benzerini bi araba yaşatmıştı bana sağ tarafımdan vurduğu darbeyle kaldırıma parelel süreklendim 5-6 metre bu şekilde sürüklenirken duran bi jipin altına girmiştim ve kafamdaki kask benden 10 metre ilerdeydi ilk darbe anında fırlamış jipin altına girdiğimde sol tarafımı omuzdan topuğa bi hissizlik hakimdi daha sonra ayağa kalkabildim (servis elemanlığı yapıyodum o sıra ) dükkanda bulduğum kıytırık bi mont omuzumu ve kolumu kurtardı şükür bi kırık olmadı senin hissettiklerini sadece 15 dk hissetdim nefret ettim çok kızdım ama bi yandan da ilk kaza mı güzel bi şekilde hatırkayabileceğim için sevindim(daha kötüsü de olabilirdi) geçicektir bu durumunda tekrar geçmiş olsun saygılar
Tanrıyı Güldürmek İstiyorsan.Ona Planlarından Bahset!
geçmiş olsun,canınız çok yanmış belli,bu kadarıyla atlatmanıza yine de şükür etmek gerek,dilerim bir daha böyle bir acı yaşamazsınız
büyük geçmiş olsun kardeş ...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
cok cok gecmis olsun arkadasım, kask insana hayatında bazen bir defa lazım oluyor ve de ne zaman lazım olacagı belli olmuyor... herzaman full koruma...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Her zaman tam koruma binmenin gerekliliğini bir daha anlıyoruz.Hocam çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Omuzun da inşallah iyi olur en kısa zamanda.
:pr::pr::pr:
cok gecmıs olsun allah kımseye yasatmasın... korumalar dıyorum baskada bısı demeıorum
allah acil şifalar versin, geçmiş olsun dostum. 8 ay önce de ben kaza yapıp bacağımı dizimden kırmıştım ve hala zor yürüyorum koşmak bi yana ama motor sevdası kat be kat arttı sanki allah hayırlısınmı versin.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum dostum..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)