geçmiş olsun arkadaşım..
geçmiş olsun arkadaşım..
facebook(Fazer Tutkunları)
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun acil şifalar...
allah beterınden saklasın allah korumus yınede gecmıs olsun
Büyük geçmiş olsun, her sonuç bir nedendir aynı zamanda.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
duygulandırdınız beni hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şifa dilekleriniz ağrılarımı hafifletti. Dediğinizx gibi önce iyileşmeye odaklanmak lazım sonra durup bi değerlendirme yaparız. .
sağlıcakla.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Geçmiş olsun kardeşim! Allah'tan acil şifalar dilerim...
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım , allah beterinden saklasın , acil şifalar versin.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Geçmiş olsun Ali Bey; inşallah bir an önce iyileşip aramıza dönersiniz
çok çok geçmiş olsun arkadaşım. yavaş yavaş tekrar alışabilirsin motor hayatına belki. ama bundan sonra full koruma kullanırsın
geçmiş olsun kardeş allah acil şifalar versin
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
geçen gün bende göbekte motoru çok yatırdım motor kaydı ayağımla mucizevi şekilde motoru kurtardım kayarken... artık tecrübedenmi şanstanmı bilmiyorum ama nasıl kurtardığımı hala anlamadım..Bu arada çok üzüldüm geçmiş olsun moralini bozma
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
@Deryali nerde yatiyorsun dostum adres, tel vs verirsen ilk firsatta ziyaretine gelmek isterim?
dostum çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
umarım bıran önce eski sağlığına kavusursun.
çok ciddi kalıcı bişey olmaması sevındırıcı, moralini yüksek tut.
yEşil aŞkINa...!
geçmiş olsun,enkısa zamanda iyleşirsin inşallah
geçmiş olsun en büyük kazan bu olsun.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
geçmiş olsun neyseki yine ucuz atlatmışsın. Allah hepimiz kazadan beladan korusun
çok geçmiş olsun inanamazsın çok üzüldüm içim parçalandı allah beterinden korumuş bize seni bağışlamış
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
geçmiş olsun.. Montun olsaydı bunlar başına gelmezdi herhalde.. Ayrıca beverly 500 kullanıyorsan mont almamış olman da bir hata.. Neyse olan olmuş.. Tez vakitte sağlığına kavuşursun umarım
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin...
Çok üzüldüm arkadaşım.. Allah'tan acil şifalar dilerim. Umarım iyileşince düşüncelerin değişir ve herşeye yeniden başlarsın.. Allah sana ailene yakınlarına ve sevenlerine sabır dirayet versin. Bundan sonra güzel şeyler düşün hep o en kötü anı zihninde kurup hayatını zehir etme kendine çok iyi bak..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)