LS2 bir marka arkadaşım, Adidas gibi nasıl SuperStarı var StanSmith'i var, LS2 de öyle marka, Modelle karıştırma lütfen
LS2 derken cartoon modeli geldi hemen aklıma başlıktada görünce LS2'yi hemen cartoon diye atladım kusura bakma. Forumda en çok cartoon modeli konuşulduğu için hemen onu düşündüm. Yoksa LS2'yide cartoonuda biliyorum.
shogunlar 200 tl var deltalar 200 tl var
Arkadaşlar bişey sorcam daha önce siyah vizörlü kask kullanmadım acaba siyah vizör ile gece yolculuk yapılırmı?
Arkadaşlar bu ls2 ler fena değiller ben alalı 1 hafta oldu 99 tl olanlar çene açılır değil çene açılır ve güneş vizörlüler güzel onların fiyatı 185 tl ben balmumcu gencmotodan aldım k.k. taksit olayı da var o fiyata kask gerçekten çok iyi ayrıca baya havalı
bahsi geçen ls2 kaskı 4 aydır kullanıyorum hatta kullanmak ile kalmadım söktüm temizledim yıkadım tekrar kullanmaya başladım. kasktan çok memnunum fakat üstteki havalandırma deliği hiç bir işe yaramıyor her tarafı kapalı yani o havalandırma deliği değil sadece bir süs aynı zamanda çabuk bozuluyor sürekli bastırıp bozmayın :(
durum ile ilgili şikayetlerimi istoç taki ithalatcısına söyledim fakat malesef bir cevap alamadım hatta bakım için verdiğim kaskı bir koliye koymayıp açıkta kargoya vererek bana iade ettiler ama şunu söyleyeyim kask çok başalırı bir çalışmanın eseri ve verilen parayı sonuna kadar hakkediyor...
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
bende bu kaskı alalı 1 ay oldu..alırken siyah vizör ile beraber aldım..ilk başta bende tereddüt ettim gece ne olur diye ama gayet güzel siyah vizör ile kullanımı...sanada tavsiye ederim arkadaşım..heleki benim gibi güneşe karşı aşırı hassas gözlerin varsa muhakkak siyah vizörünü al derim
bende ist özen motordan aldım kırmızı rengını ılk resımlerde fazla ıyı gorunmuyordu ama elınıze kaskı aldıgınızda nekadar kalıtelı oldugu hıssedıyosunuz ses almaması super sadece yuksek hızlarda 150 160 ruzgar sesı gelıyo tek kusuru o yoksa kalıte olrak fıyat olarak gorunus olarak super tavsıye ederım ben arastırdım cogu pahalı kaskta bıle ruzgar sesi gecirdigi oluyomus moto gp dekiler hariç
Bende bu kasktan aldım yalnız kutusundan türkçe olarak kullanımı ile ilgili bir kaynak çıkmadı , padler nasıl sökülüyor ,nelere dikkat etmek gerek ..vs bunlar için bir kaynak varmıdır acaba ?
arkadaşlar ben de ls2 cartoon modelinden almayı düşünüyorum siz nerden temin ettiniz bu kaskı yani kredi kartıyla alışveriş şart mı ben kredi kartı kullanmıyorum da internetten alıp da kredi kartı harici alışveriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Ben de bu kasktan dün aldım bir tane. Yalnız enteresan bir durum var. M size bol, S size de dar geliyor. Kask içine balaklava giydiğimde M size çok güzel oturuyor. Marushin Samura M size ise balaklavasız cuk oturuyor. Şimdi ne edeyim ben sizce ? Kaskı geri verip başka bir şey mi alayım. Yoksa balaklava ile kullanmaya devam mı edeyim. Kışın tamam da yazın geberirirm sıcaktan balaklava ile
yalnız dar gelmesi belki alışmadığınız için olabilir sonuçta bi kaskın tam güvenlik verebilmesi için tam koruyabilmesi için başımıza tam oturması boşluk kalmayacak şekilde sarması gerekir. ama madem ki yazın kullanamam diyorsunuz o zaman çeneden açılabilen kaskları da var ls2nin çeneyi kapatınca aynı fullface kask gibi görünüyor yazın sıcak geldiği zaman açarsınız çene kısmını püfür püfür gidersiniz bu bnm düşüncem fakat siz nerden aldınız kaskı nsl temin ettiniz?
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
bendede LS2 delta çeneden açılır kask var çok başarılı çok memnunum:D
LS2 Cartoon u İzmir Göçmen Motor dan aldım. Bugün gittim tekrar. S kafama bile girmiyor. Anlaşılan benim kafa bedeni S ile M arasında. M taktığımda sağa sola dönmüyor kask ama sıkı da sarmıyor. Balaklava ile çok güzel oturuyor. Balaklava ile kullanacağız mecburen.
LS2 Delta yı inceledim, açılır kısmının ana kısımla bağlantı yeri tamamen plastik. Tırnaklar plastik ya da fiber bilemedim. Güven vermedi bana açıkcası o bağlantı yerleri. Bir darbe sırasında kırılıp kırılmayacağını bilemem. Metal olsa idi kesinlikle tercih edebilirdim. Ama çeneden açılır kask alacaksam tercihin Cox Trip olacak. Çeneden açılır kask olup da tek 5 yıldız alan kask bu.
Bilgilendirme için teşekkürler. Kask testlerindede LS2 iyi bir derece almıştı galiba.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)