LS2 marka kask aldım, incelemesi...
Reklamlar
-
arkadaslar..
bende motofuar dan ls2 cenesız kask aldım..
Yalnız ıkı sorunum var ,
1. si vizorun kosesınde cok fena ruzgar alıyor ınce ıslık sesı yapıyor...
2, sorunda gozum gıbı baktıgım kılıfında tasıdıgım kask ı yanlıslıkca cıkartırken graj da on camını cızdım ve bu gozumu rahatsız edıyor!!
Vizoru degıstırmeden nasıl bu cızıgı en aza ındergerız !!
saolun
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
Reklamlar
-
BEn feyizoğlunun sitesinde gördüğüm gün bakmak için gittiğimde almış olarak buldum kendimi. Bende airohun fullface speed fire modeli vardı. İlk ene açılırlı kaskım ve gayet memnunum. çene perdesini söktüm o şekilde kullanıyorum. Gayet şık. Mat siyah düşünüyordum fakat çizilme riski fazla olacağı için vazgeçtim. vizrün açısı daha geniş geldi bana. Güneş vizörü tam kapanmasa da fazla dikkat çekmiyor. Yakında çok şık birde kask kılıfı var. Fiyat kalite bakımında orantılı bir ürün.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Paylaşım için sağol. Benim işime yaraya bilir.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
ls2 den 2 tane aldım..gayet guzel tavsıye ederım ama sunu solım kısın kullanılmaz ceneden fazla ruzgar alıyor ama yaz ıcın mukemmel ..
-
3 gündür kaskı kullanma imkanım oldu kafayı sağa sola oynatıp eğmedikçe pek bir sorun yok. kaliteli bir kask izlenimi vermekten öte yani kaliteli kaza anında koruyacağını hissediyorsunuz. nolan marka kaskımda kafam daha çok terliyordu ve daha rahatsızdı sünger bölüm tamamen çıkıp yıkanabiliyor görünümüde oldukça şık tavsiye edebilirim artık
-
emreben çeneden acılırmı aldın yoksa cartoon modelını mı ? bugun bende LS2 Cartoon modelini siyah vizörü ile beraber sipariş ettim.... toplam kargo dahil 125,80 ytl adrese teslim..
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
emreben çeneden acılırmı aldın yoksa cartoon modelını mı ? bugun bende LS2 Cartoon modelini siyah vizörü ile beraber sipariş ettim.... toplam kargo dahil 125,80 ytl adrese teslim..
Nihayet aliyorsun ha? Hadi hayirli olsun... Kazasiz belasiz...
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
-
-
25 Haziran 2008, 19:14
2.5 aydır bu kaskı kullanıyorum. 100km/saati geçince çok ses yapıyor, ama zaten ben o hıza zor çıkıyorum, uzun süre o hızlarda gideceksem de kulaklık takıyorum. Vizör kapalıyken hiç rüzgar almıyor, sadece güneş vizörü kapalıyken gözler hariç yüze rüzgar geliyor, bu sayede sıcakta bile havadar sürüş yapabiliyorum. Çene açıkken öne çok ağırlık biniyor, rahatsız edici oluyor. Çenesi açılır olması çok işime geliyor, numaralı gözlük kullandığım için takıp çıkartmak çok kolay. Yine de uzun yol için bir de tam kapalı LS2 Cartoon almayı planlıyorum.
-
30 Haziran 2008, 12:23
Bugün bende gidip ls2 cartoon modelini almayı planlıyorum zaten bu fiyatada bu kalite bulunmaz
-
30 Ağustos 2008, 22:22
Evt Sonunda Ls 2 Kaskıma BENDE Kavuştum
-
-
-
selam,ls2 cartoon modelini kullananlar memnun mu acaba? son mesaj haziran ayı gibi yazılmış üstünden baya süre geçmiş.. kaskın iyi ve kötü yönleri sanırım iyice belli olmuştur..
cvp vereceklere teşekkür.
-
frustrated adlı üyeden alıntı
selam,ls2 cartoon modelini kullananlar memnun mu acaba? son mesaj haziran ayı gibi yazılmış üstünden baya süre geçmiş.. kaskın iyi ve kötü yönleri sanırım iyice belli olmuştur..
cvp vereceklere teşekkür.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-hakkinda.html
burayı ıncelersen gorursun kasktan ben cok menunum
-
arkadaşlar bende armode speed modelı var,
buna renkli vizör bulamıyordum,
artçı kaskı olarak LS2 aldım ve süper bişiy oldubunun renkli vizörü CUK OTURDU.
armode kulalanan varsa tavsiye ederim...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Vizörün içine üst taraftan su giriyor şiddetli yağmurda. Vizör tam kapalıyken üstteki lastiğe tam deymiyor. Acaba sorun benim kasktamı yoksa hepsi mi böyle?
-
kask bedeni ile vizör uyumu çok öenmli bedeni ne ? L bedende tam oturuyor bende
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
kask bedeni ile vizör uyumu çok öenmli bedeni ne ? L bedende tam oturuyor bende
Benimki M beden. Acaba aynı vizörümü kullanıyorlar L bedenle.
-
o olabilir bi deneme yap bence bayiye gidip..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler