bende ls2 çeneden açılır aldım fakat içindeki pedler kaskın her tarafını tamamen kapatmıyor we kulaklarımı acıtmakta nasıl bır yontem kullanmalıyım bılmıyorm ama 20 dakıkadan fazla takılı kalınca kulaklarım cekılıyormuscasına acımakta
Söyleyeyim mi? ............
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hayırlı olsun.güle güle kullan
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ohoo sen dünden razıymışsın haberi vermeye, şimdi Mete gelir 25.000 binde temiz motor mu olur kütükcan diye çemkirir bak demedi deme.
Bu arada küçük cc alacaktın, o motorla başlanmaz.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
abi demedim mi sana o kadar moto gp oynama diye, aldın şimdi başına belayı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
teşekkür ederim arkadaşım, güle güle kullan
Bugün kaskı ilk kez kullandım, saatte 70'i geçince motor sesi duyamıyorum rüzgar sesinden. Tabii bugün çok rüzgarlıydı, ondan mı anlamadım, ama baya gürültü oluyor kaskta.
gecen arkadasıma aldık ls2 marka bır kask sonderece memnun kaldı ıyı gunlerde kullan
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
bende yenibir kask ararken bu topici gördüm fiyatı uygun 95 ytl cartoon modeli varmış ben mat olmasını tercih ederim (motorumlu uyumlu olur) onun fiyatıda mı aynı bir de güvenlik konusunda nasıl birmarka merak ettim ispanyol malı ama çinde üretiyorlarmış malzeme kalitesinide çin standartlarını uydurmuşlarsa pek sağlam olmaması gerekir .uzun süre kullanan arkadaşlar varsa bu kaskı kaza durumunda dayanıklılığı hakkında bilgi verirlerse sevinirim
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
çinde üretildiği bilgisinden emin misin arkadaşım..Ben de düşünüyorum da
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44781
Benim de bu modeli hoşuma gidiyor, yazın falan iyi olur ama korumaz ki bu da insanı...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)