mutfak mermerinde akü suyu izi yardım edin
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar,
Bugün motosiklete yaz temizliği yapayım dedim. Cumhuriyet mitinginde bizimkileri bıraktım hazır kimse yokken güzelce yıkadım, yağladım, buji değiştirdim. Eve geldim aküyü şarja takmadan önce içindeki suyu döktüm, içine asitli suyu koydum. şarja taktım.. mutfağa yolum düştü bir gittim akü suyu mermerde yer yer beyaz beyaz kireç birikmesi gibi iz yapmış. yıkadım falan ama kuruyunca gene var..
valide geldiğinde o lekeyi görürse ayvayı yediğimin resmidir. bilgisi olan var mı nasıl çıkarırız?
Reklamlar
-
puhahahahahahahhaha kusura bakma yardım edemicem ama hakkaten yandın sen =)))=))
-
kosla oksidekşın kullansan? pardon ama ya o giysiler içindi o zaman ovmadan durulamadan mistır masıl kullan
-
mermer tozu diyeceğim ama adını unuttumbir madde var mermeri ilk günki haline getiriyor,
bir parça beze kireç çözücü sürüp kenarından denesen,fazla sürme mermere zarar veriyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Memerin yuzeyini mm olarak traşlamalı yani biraz kazımalısın. Bunu icin en iyi yontem eski usul gri renkli bulasik telleri al ve mermerin uzerine bolca toz temizlik tozu dok (vim gibi) iyice surt sonra bol suyla durula. LEkenin min'a dustugunu goreceksin
-
Son zamanların en sıradışı topici vallahi, tebrik ederim İçimiz kurumuştu aynı şeyleri okuyup durmaktan.
Leke konusuna gelince yardımcı olamayacağım. En iyisi sen orayı bir güzel salça yap. Lekeyi ört. Annen tezgahı temizlediğinde lekeyle burun buruna gelsin, kendisi yaptı sansın, sen de o esnada ayak altında olma mümkünse
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
-
valla ne yapsan çıkmaz tuz ruhu dene olmadı kireç sökücü
okunmuş su döksen çıkarmı acaba hızlı imam olacaktı şimdi hemen yardımcı olurdu
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
valla ne yapsan çıkmaz tuz ruhu dene olmadı kireç sökücü
okunmuş su döksen çıkarmı acaba hızlı imam olacaktı şimdi hemen yardımcı olurdu
puhahahahahahahahahahahahahahahahaha
-
allah için çok yardımcı oldunuz...
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar,
Bugün motosiklete yaz temizliği yapayım dedim. Cumhuriyet mitinginde bizimkileri bıraktım hazır kimse yokken güzelce yıkadım, yağladım, buji değiştirdim. Eve geldim aküyü şarja takmadan önce içindeki suyu döktüm, içine asitli suyu koydum. şarja taktım.. mutfağa yolum düştü bir gittim akü suyu mermerde yer yer beyaz beyaz kireç birikmesi gibi iz yapmış. yıkadım falan ama kuruyunca gene var..
valide geldiğinde o lekeyi görürse ayvayı yediğimin resmidir. bilgisi olan var mı nasıl çıkarırız?
Malesef kardeşim hiçbir imkan yok
Asit yakıcıdır ve aynen döğme gibi işler için için.......
Anne malesef alışmak zorunda o lekelere......
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
yakınlarda mermer satan birileri yok mu
-
-
allah için çok yardımcı oldunuz...
mutfaklarda kullanılan sıvı yağla temizlemeyi dene istersen.. o çıkarıo bildiğim kadarıyla
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
ses soluk yok annesi gelmiş motoruyla bırlıkte kırmış kafasını heralde hahahahha=))
-
3 kulvuallah 1 elam oku bakalım, sanırsam o daha çok etkili olur.
-
çamaşırsuyu,tuzruhu filan denesen?
-
Ben sordum anneme geçmez dedi Yanlız çok güldük.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
nerde kaldı bu yA ne oldu acaba
-
bişi olduğu yok. annem geldi ben odadan çıkmıyorum.
mutfaktan bağırmaya başladı gene limon mu yedin sen diye. (ben limon manyağıyımdır da). hayırdır ne oldu derken, gene iz bırakmışsın burada dedi.
yıkadım validenin yanında ama silince gene belli oldu. dur dedi, biraz zeytinyağı döktü, peçeteyle sildi bişi kalmadı.
bilginiz olsun. zeytinyağı işe yarıyor.
ayrıca aynı şekilde: limon suyu, tuz, turşu suyu (ne yazık ki hepsi sevdiğim şeyler) mermere oldukça zaarr veriyormuş bilginiz olsun.
hafif iz var ama bi kaç kere daha silinse bişey kalmayacak gibi
-
bişi olduğu yok. annem geldi ben odadan çıkmıyorum.
mutfaktan bağırmaya başladı gene limon mu yedin sen diye. (ben limon manyağıyımdır da). hayırdır ne oldu derken, gene iz bırakmışsın burada dedi.
yıkadım validenin yanında ama silince gene belli oldu. dur dedi, biraz zeytinyağı döktü, peçeteyle sildi bişi kalmadı.
bilginiz olsun. zeytinyağı işe yarıyor.
ayrıca aynı şekilde: limon suyu, tuz, turşu suyu (ne yazık ki hepsi sevdiğim şeyler) mermere oldukça zaarr veriyormuş bilginiz olsun.
hafif iz var ama bi kaç kere daha silinse bişey kalmayacak gibi
ben demiştim sıvı yağla geçer diyeeee
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler