o motor küçük zaten .. karda belki gidersin yavaş yavaş ama byük motor olunca biraz zordur ama dimi. görende dicek 1300 lük motorla gitti
gerçi aslında oda zor iş nasıl yaptın. birz yürek ister.
o motor küçük zaten .. karda belki gidersin yavaş yavaş ama byük motor olunca biraz zordur ama dimi. görende dicek 1300 lük motorla gitti
gerçi aslında oda zor iş nasıl yaptın. birz yürek ister.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
fallaha sürmeyi bilirsen karda gidersin canavar gibi
kışın burdada yağmıştı karda bwsyle 8 çizerek gittim eve vallahi
:bestmt:
way babam yürek ister karda gitmek arabayla zor gittim ben istanbulda eve motorla oyyyy oyyy siz düşünün artık
yaa abi siz ciddimi diyorsunuz. ne dmek süren için basit. hiçte öyle oldugunu zanetmıyorum. gözümle görsem ancak inanırım öyle şeymi olur. ama diyorsankı 20 ile o zman olabilir.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ya ne 20 si arabada zincir var zor gidiyo motorla nasıl gidilir hayret
çok hızlı diildim 30la filan, ama dönerken neredeyse duruyodum motor yatmasın die, ztn daha yeni almıştım kullanmayı yeni öğrenmişim bi kar tecrübem eksikti sanki o da tamamlanmış oldu hasarsız, scooterla kaygan zemin de çok kolay diil gazı ayarlamak zor oluyo çünkü gazı çevirdiğin anda gitmeye başlamio alet, fazla verirsen direk kayıyo, aman kaygan zeminde mecbur diilseniz binmeyin zaten keyif meyif de olmuyo kaygan zeminde
ben motosiklet kullanmayı biliyodum ehliyet almadan önce . Ama ehliyetsiz trafikte araç kullanmanın Yanlış olduğunu düşünüyorum.. Kullanmadım diysamda sitenin içinde turluyodum tabi. Bi de motoru aldığım kişi motoru almadan bir gün önce ehliyetsiz yakalandı. mahkemeye çıktı 500 milyonu aşıyodu o zamanlar şimdi ne olmuştur bilmiyorum para ödedi. bi de siciline işlendi tabiki. ben bunları göze alamdığım için kullanmadım sabrettim ve doğru yaptığımı düşünüyorum.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
az öne dışarıdan geldım saat 18:25 suları ında
gezdıgım cadde tam bır piyasaydı
27 tane art arda park halınde veya show yaparken racıng motor saydım
cok guzellerdı yaaaaa
yaw kar dediysek ole dizboyu diil euheuhefireblade adlı üyeden alıntı
burda da yağar arasıra etraf bi beyaza bürünür yerler iyice kayganlaşır öle
vallaha bi kere denk geldik kara zar zor gittim eve kadar 8 çize çize euheuhe
:bestmt:
hem karda gitmek kadar bilinçsiz birsey olabilirmi. ınsan goz gor egore kendını gumburtuye atıyor demektır. ne kadar ustaolsan ol kara usta işlemez her halde.
biz yolda karda yurumekten aciziz kaldıki motor çok zor olsa gerek.
cıtır adlı üyeden alıntı
bendede ehliyet yok temmuzda alıcam.. napiyim dayanamıyorum biniyorum.. )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)