ikinci el bakacaz o halde. :(
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=7598099
gibi...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
OOoo iki kanka sallamayın bakalım beni...nereye kadar...gelirsiniz kucağa siz...
kürkçü dükkanı kapar..closed..
hadi iyigeceler olsun gece kuşları...
tequ haco sende yat artık...halen ordasın bak ben taaa burdan görüyom..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Daha 1 hafta önce Kappa 30 litrelik aldım. (Yok demeyin var.)
Son derece iyi şimdilik..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
selam arkadaşlar ilk çantam shaddı büyük ve kullanışlıydı.ama biraz ses yapıyordu.şimdi kappa 46lt. kullanıyorum.sıfır ses, görüntü güzel ve sağlam.benim oyum da, kappayadır
abi gördüğüm kadarıyla kappa out * shad in be yaw orda işaretlemek kolayda.. baksana alp_tunay abi ne diyor 70 ytlden bahsediyo yahu! kappa bizi aşar abi altı ustu içine 2 dilim sucuk ekmek koycaz yahu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Kappa derim ben kappa'nın 46 lğı var,çok memnunum!
Kappanın otomatik mekanizması hepsini satın alır.
mete'm ben olaya givi diyerek dalsam olurmu.
en güzel yanı içine eşyaları doldurdummu gittiğim yerde içinden alıp çıkarma derdimin olmaması, olduğu gibi çantayı alıp gidiyorum.yani çantamı seviyorum tavsiye ederim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ben de 35lt. kappa kullanıyorum. Bi seferinde çocuklar olduğu yerde motoru devirmişti, çantada hiç bi sorun yok.
yattım yattım kalırmıyım o saate Hadi kaldım dielim şu an işyeri yerine evde pirelerle uykuda olurdum
Kappa taklidi bir marka gördüm geçenlerde bi rafta.Logoda dahil tasarım bile çok benzer.Ama eline aldığında farkı anlıyorsun alp.Ağırlığı sağlamlığı oynaklığı
hocam nerde kappa out anket sonuçlarına dikkatinizi çekerim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
valla varmı be...30 luk kerata...haco sahte mal olmasın...yani 25 ytllik kağıt para gibi bişey garibime gitti..
efern...tebrik şeysi...
heh..hemen Alper abinin kucağına git demi...
kapak oldu bu...bence alperide kıldikenide susuz götürür bu çanta..
Givicileri almıyoruz şekerim...er5 cilere ezelden gıcığız zaten..
tebrikler efenim..yine bekleriz...
sende kanaatdan geçtin...brevö...
yattık kalktık...yattık kalktık...ahanda sabah olmuş...yav 5 te yatıp 12 de kalkmakda güzel he...hayat böle olsa...çalışmakdan nefret ediyorum...
Kappa hepsini dövdü...ama yeterli değil...
evetttttt...Shadcılarıı ifşa ediyoruz...tüyü bitmemişi yetimin hakkını yiyen Shadcılar işte burada...
alp_tunay, ByPaTr10, Empyr, harbiturk, hedowich, kalidor, satoyama, Tolme
işte diğer seçkin grupda burda...
--volkan--, -BSI-, absolit, B.m.O, brody, byfurkan, darjeling, ER6iNbay, ErTech, FireStarteR, gvnzglr, kenny, koray gfb, Marv, mete_han, mhrrmkpnr, mostwanted_57, muratd, nitrious81, ozgen, PRASTOSS, Sabırküpü, Syriana, Tequ, thedentist, tunca_G, viper_1
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Oku oku bitmiyor bu kappacılar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Kappa en iyisidir...
Ben 1 hafta önce Cbf150'ye aldım Kappa K35...Çok sağlam ve çok kullanışlı...
ben 3 gündür kappa kullanıyorum
para vermeden kuzen den aldığım için en kaliteli çanta beleş(kappa) çanta diyorum
ezelden ebede bir nefer olduk...hakkıdır hakka tapan Kappacıların istiklal...
mondı bizden...yabancı değil...anketede dıhla yiğidim...
arkadaşım bu davada paranın pulun yeri yok...gerekirse bu uğurda canımı veçantanı feda edeceksin...
ihtiyacın olan kudret çantandaki asil kilit mekanizmasında olacaktır...
Çanta alacaklara giwi yi öneririm harika çantadır ben öyle diyorumKullanıyorum çok memnunum.Ama kerata biraz fiyatlı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)