Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motorunu yaktı...

REKLAM ALANI
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    dün akşam üzeri saat 16:00 civarı bir motorsever arkadaşımız mersinde motorunu benzin döküp yaktı., motorunda kaynaklanan arızayı , üretici firmaya defalarca yaptırmak istemesine rağmen , firmanın " bu garanti kapsamında değil " cevabını altı kez aldıktan sonra motoru bir futbol sahasına götürüp yakmış. bu haberi izleyenleriniz vardır mutlaka. evet çinmalı bir scooter. bu olay ne ilk tepki nede son olacak. peki ne yapmalı para kısıtlı diye çinmalı motora binmemelimi? yoksa görevin düştüğü ,vergisinin peşin alındığı , makamları mı sıkıştırmalı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    motorun markası?

Motosikleti
    250 mct
    markasını söylemedier ama çin malıymış.
    yanlış anlaşılmasın ben çin mallarını kötülemek için yazmıyorum. bende alıcam çünki...

arıza neymiş? belkide gerçekten garanti kapsamı dışındaydı, haberin abuk subuk olmadığı hakkında bilgi varmı? belkide sırf adam motoru yaktı diye haber yaptılar...

Motosikleti
    250 mct
    reklam olurmu , site yöneticimiz kızarmı bilmem ama mynet te haberde kısa video su dahi vardı ama üzerine yeni haber eklenmiş. yorumları okumak için
    http://haber.mynet.com/comments/comm...lul2005&page=1 i tıklayarak sanırım ulaşa bilirsiniz.

Motosikleti
    250 mct
    ok haberi buldum bi inceleyin http://haber.mynet.com/detail_news/?...te=21Eylul2005
    ( bilgi için reklam değil )

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    bence reklam olsun diye yapmış tamamen motor yanmıyor arkada çabuk tutuşan maddeyi yakmış sonrada kum atarak söndürmüşler motor tamamen sağlam duruyor

Motosikleti
    250 mct
    e_erdun, agbey...
    ben sadece tek bişeyi merak ediyorum
    bu olaylar niçin denetlenmiyor. önüne niye geçilmiyor
    ve kısıtlı bütçeye sahip olanlar ne yapsın?

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    benkaan kardeşim tüketici haklarına baş vursaydı , mesela motosiklet nete üye
    olsaydı motorun markasını firmasını yazsaydı oluşan arızanın garanti kapsamına sokmayan servisi yazsaydı bu konularla ilgili burdaki arkadaşlarımın fikir ve görüşlerini alsaydı.
    bence daha iyi olurdu ,ama işallah arkadaş bu olayla yetkili kişilere istediği mesajı verebilmiştir umarım.

nurahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HH
    Avrupa alamıyorsan,bakma Çin malı,en iyisi yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı.Adam pretosto edeceği yetkili bile bulamamış.Hiç olmazsa yerli malı hak etse dahi fabrikasının önüne gider yakarsın.Saygılar.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

Araştırmalarım sonucu motorun Kanuni Tigrina 100 olduğunu tahmin ediyorum. Eğer kanuni ise bu işin marka imajını düşürmek adına yapıldığına inanıyorum. Bir kere şikayetiniz olursa Kanuni sizinle direkt ilgileniyor (Ben eleştirdim eksikleri söyledim ve firma büyük bir ciddiyet ve samimilikle benle görüştü). Bu şahıs 6 defa başvurduğunu söylemiş ve cevap alamamış.

Ben Kanuni'ye benzettim. Motorun resimleri bunlar. Birde siz bakın. Belki yanılıyorumdur. Eğer marka doğruysa servis ile görüşücem ayrıca Kanuni ile görüşüp durum hakkında bilgi alacağım.

Görüşmek üzere.

Makine (The Machine)

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Alıntı e_erdun adlı üyeden alıntı
    bence reklam olsun diye yapmış tamamen motor yanmıyor arkada çabuk tutuşan maddeyi yakmış sonrada kum atarak söndürmüşler motor tamamen sağlam duruyor
    e-erdun + 1
    bencede biraz reklam kokuyo. Motoru aldığı yere götürmüş sonra geri yükleyip getirmiş. Atsaymışya satıcının kafasına madem bu kadar gönlü geçti. Bencede farklı yollar denese daha kolay sonuç alır çünkü gerçekten kanunlar artık tüketicinin yanında
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    dün haberi bende gördüm ama ordaki motor bence bisandı çünkü orta kısımda tel sepet tarzı bişey vardı
    ERASER WİLL COME BACK

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    powerbyaydin : Evet olabilir hiç aklıma gelmemişti. Aşağıda Bisan resimleri.

Terra Cub 125

Moto Cub 100 (Bu model mi acaba?)

Evet sizce hangisi?

Görüşmek üzere.

Makine (The Machine)
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Karşılaştırma kolay olsun diye haberdeki resim.

Sanırım Bisan.

votka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WaLLa ÇiNLileR BiLiR
    demiş biri:
    çin mali motorlarin garantisinde 'bütün parçalar garantiye dahildir, kesinlikle isçilik ücreti alinmayacaktir' yazisina ragmen firmanin söylemi çok ilginç 'BU YAZIYI GARANTI BELGESINE MALIYE BAKANLIGI KOYDURMUSTUR. FIRMAMIZLA BIR ILGISI YOKTUR' ya maliye bakanligi bu konuya bir el atsin yada biz bütün çin mali motorlari yakalim. parçalari araba parçalarindan çok daha pahali. hele km bakim paralarini duysaniz. KANDIRILDIK!!!!!
    ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
    ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...

bence kanuni tigrina, neden derseniz;

yanında ki çıkarmalar aynı, aynalar plastik (metalik değil), arka amortisörde yay yok.

Bisanın olsa olsa motocup ı olabilir, ama değil yukarıdaki özelliklere ilaveten; bisanın egzosu yere daha paralel...

toros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt600e-CBX250
    ramzey ramzey.

trsurf2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ChatnoiR adlı üyeden alıntı
    bence kanuni tigrina, neden derseniz;

yanında ki çıkarmalar aynı, aynalar plastik (metalik değil), arka amortisörde yay yok.

Bisanın olsa olsa motocup ı olabilir, ama değil yukarıdaki özelliklere ilaveten; bisanın egzosu yere daha paralel...
    Evet doğru. Bu kesinlikle Kanuni.

Motosikleti
    yok yaw daha ehliyet bile yok:)
    eet bisan 100 gibi görünüyor

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler