Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motorunu yaktı...

REKLAM ALANI

boyle komik sey görmedim yaa adamın biri motoru yakıyo şansa kameralar orda kardeşim bıraksınlar bu ayakları motorunu yak reklam icin sana yeni motor verelim demişlerdir.. Türkiye burası kültür seviyesi henüz o kadar gelişmedi gerçek provek olaylar bile yok komik insanlar yaa acımaktan baska bişi yapılmıyo çin malı iyi değil olabilir parasına göre cok iyi ama buda bariz reklam sevgiler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asperadosyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kanuni yandaki desen aynı.Arka amartisörler aynı.

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    buna benzer bi olayla ilgili asya kullanıcıları için bi tavsiye yazdım asya formunda okusunlar diğer servislerin durumunu bilmediğim için buraya yazmıyorum kimseyi suçlamayayım boşuboşuna

Sgt_Phoenix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 124 yamaha yedi bizi 125lik diye =)
    kanuni olması mümkün ki banada bu reklam amaçlı bi habere benzio kanuni bunu çin ürünlerini aşağılamak için yapmış olabilir

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    bana bisan gibi geldi..
    türkiyede motor sürmek motor almak dert hepsi dert..
    kanuniler genelde mavi oluyor..

Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200 / Gilera Nexus 500ie
    bu kesinlikle Bisan

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    bence süziki maruder yada honda goldwing abi bu ne ya muhabbete bak

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    hakkını arasaymıs iyi olurmuş ha bu bir çözümmü deil ama tapkisiz kalmakdan iyidir ve o firma simdi daha dikkatli olur en azından
    bence bütün çin malı kullananlar bir birleriyle kenetlenmeli bu konuda bu paraya bu kadar diyip milyarlarımızıda çöpe atmadık yani para bu devirde kolay kazanılmıyor

dogasom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Nexus 500
    Motorsiklet kullanırken sürekli far açık olarak kullanıyorum, Hussar 125 Kanuni'nin far reflektoru fabrikanın taktığı lambanın ısısına dayanamayarak ezik büzük bir hal aldı. Servise (Murat Otomotiv Çağlayan) gittiğim zaman. Bu parçanın garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Garantiden değişmez mi? Sorusuna isterseniz yazdırın bizde fabrikaya bildirelim ama şimdiye kadar bildirdiklerimizin HİÇBİRİNE OLUMLU cevap alamadık dediler. Kanuni'nin olaya bakış açısı ve kurumsal müşteri memnuniyeti hangi seviyede siz tahmin edin. Konuyla ilgili defalarca email atmama rağmen elle tutulur bir cevap bile vermediler.

BoneXXX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Gun Bende Esecegim...
    Motoru aldigi yeri yaksaydi daha etkli olurdu bence Veya motoru molotof kokteyleri yukliyip dukkana surup kendisi son anda atlasaymisCok mu abartti oldu?
    [b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]

fb_pisko_87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    ya kardesim bunlari honda suzuki yamaha felan yaptiriyodur
    hep Türk ve Çin mallarini kötülemek icin inanmayin bunlara hepsi yalan
    siz yine bildignizi yapin uyuz oldum o motoru yakan adamada parasi cok galiba bide yakarak hicbisey halledemez hakkini aricakti cahil cüheyla
    Motorla Gömün Beni

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    valla bu motor ya bisan yada kanuni.kesin yerli malı.onu bunu bilmem ama herife gazı veren iyi vermiş. bence durum gerçekten garantiye girmiycek bişe gibi.mekanik aksam falan olsa tamamda motorun dış aksamındaki bi problem kullanıcı hatası olabilir.herif fayans falan yükledide bitarafınımı zedeledi acaba.hayır madem yakmaya kadar bezdin,parasını verde değiş parçayı.şimdi dahamı az maliyetli olcak hasar.artı madem yakıcan servisin önünde yak,boş arsada değil.bide bu heerif acaba sorunun giderilmesi için aldığı yere 6 kere başvurmak gibi bi salaklık yapmadıysa iyi. belkide servise gitse sorun hallolcaktı

arkadaşlar ben tigrina kullanıyrum bu motor kanuni tigrina koltugunu degiştirmiş. dikkat ederseniz gorursunuz kanuni %100 bu

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler