benım peder olmustu ama onun sol tarafı olmustu ısteksız gozyası falan akıodu kotu bırşeydı
benım peder olmustu ama onun sol tarafı olmustu ısteksız gozyası falan akıodu kotu bırşeydı
butterfly_80 resimli anlatım belki etkili olur
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler, bazen gerçeklerle yüzleşmek gerek
kask takmayan niye felç olsun!kimi ilgirendirir ki adamın kask takıp takmaması!zararı varsa sadece kendine başka bi kimseye zararı yok ki!
bir zamanlar tanrıya karşı işlenen günah en büyük günahtı,ama tanrı öldü,onunla birlikte öldü o günahkarlar da.
Kask takmayan Felç olsun - Bugün, 07:56 AM
Maksat faydalı olmaksa...Bence...
.Sadece kask mı?...
Bu; KASK nedir?.Ne işe yarar..
.
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...ok-onemli.html
Buda kask kullanımının sebepleri...
.
http://www.motosiklet.net/forum/vide...eterli-mi.html
.
.Buda kask kullanım süresi..
.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tirilmeli.html
Aha buda A.Ş.B.' den kaskın önemi hakkında yazısı..
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...ina-uyari.html
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
aman allah sağlık versin gerisi boş.. gene de başlık cidden kötü bir beddua gibi olmuş.
Geçen seneye kadar kask takmazdım fakat şu birkaç aydır kasksız çıkmak zor oluyor kaskın rahatlıgına alıştım şuan vazgeçmek çok zor
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
butterfly_80 ;allah uzun ömürler versin eğer ilerde uzuuuun vadede, uzun veya kısa yol faketmez ,kask takmadığın ve motorla yola çıktığın ilk anda (''Kask takmayan Felç olsun'')bu başlık aklına gelsinde ve kaskını tak emi
Allah göstermesinpaylaşım için teşekkürler..
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
[QUOTE=butterfly_80;1035536]Kaskın üst ve ağız ve yanak bölümlerinde havalandırmak için filtreli kapaklar var.
onlar bile pek işe yaradığı söylenemez ağız kısmından eşek arısı çıkarmıştım 300 km geziden sonra.
vizör ü açık bırakmak bile tehlikeli en iyisi o havalandırma kapaklarını kullankatır. Neticede Yüz kısmı önemli trafikte egzoz dumanı ve toz tanecikleri haşereler yüzdeki parlaklığı ve gözenekleri kapatır. Motosikletçi güzel ve bakımlı olmalıdır.[/QUOTtabı motosıkletçi bakımlı olacak olmalıda sana katılıyorum aferin sana kız gecende ortaköyde bi kuaföre gittim saçını yolacaktım salak kızın ya manikür mü yaptı tırnaklarımı kökünden mi aldı anlamadım. ya iyi kaş alan ve manikür yapan varmı bıldiğin
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
13-14 ay önce, 10 günlük bir dönemde yüz felci geçirdim.
yüzümün sağ yarısına hakim olamıyordum.
yarım ağız konuşuyor, kaşığı ağzıma sokamıyor, çiğnerken yanağımı ısırıyor ama farketmiyordum.
gülümsemem tuhaflaşmış, göz kırpmam azalmıştı.
kötü bir dönemdi. kimseye farkettirmedim.
kulak ağrısı ardından aniden oluştuğu gibi, aniden de geçiverdi.
kasksız falan kesinlikle dolaşmam.
nedenini bilmiyorum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
gayet güzel ve faydalı bir konu,teşekürler.keşke bunu herkezin görebileceği yerlere pano halinde koyabilsek.
bu arada yüz felcinin tedavisi yokmu yaw
dostum çok saçma söylemişsin.motor hareket halindeyden hiçde hamam gibi olmuyor.dururkende dayan 2 dakika.aç vizörü harekete geçince kapat bu kadar basit
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Kask takmayan felç olsun mu, yav niye felç oluyo kanser olsun, ülser olsun, basur olsun ne bilim kör olsun, zürriyetsiz olsun, niye felç yani,
bu arada yav benim kask acayip hava alıyor ya sebebi ne olabilir, gözümden yaş gelecek kadar hava alıyor yani, çeneden açılır bir kask ondan mı acaba sıkı sıkı kapatıyorum ama gene de hava giriyor, hava değil ya rüzgar oluyor kaskın içinde.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)