izmir de organizasyon eksikliği var...!!
Reklamlar
-
arkadaşlar millet istanbulda geziler düzenliyo resimler çekilip yayınlıyo bizde azımızın suyu akarak bakıyoruz nerede bu izmir motorcuları bezdikmi nedir ??? bırakın geziyi tanışıp bir araya gelip sohbet bile edemiyoruz ben izmirden motorsiklet tutkunu arkadaşlarla tanışmayı istiyorum şahsen sonra gezi düzenlene bilir
Reklamlar
-
Walla haklısın.Biz izmirliler bir gariplik var.İletişim yok.Ayrıca tembellik var
Şaka bir yana okul ve üniversite başlıyor.Ve herkes yolcu artık yaza kaldık.
Ama bir dahaki buluşmalarda artık kesin ben varım.O zaman kadar motoru
yeniliyim.Gezilerde öndeyim.
-
motorlar gibi gezi hayalleri de garaja kalkacak desene
-
EgeKnn , Duncan şikayet edeceğinize düzenleyin bir organizasyon , bakalım ne olacak. herşeyi başkasından beklemeyin.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
ben denedim umut yok bırak gelmeyi msj bile atmadı tembel izmirliler
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
2-3 kişi belli bir tarihte kısa bir gezi için (mesela Yamanlar Dağı'nın tepesindeki Karagöl) toplanırsa belki herkes "ben de gelirim" demeyi bekliyor olabilir.
Kimse gelmezse de oraya giden o 2-3 kişi eğlenmiş olur. Bu sefer gelemeyen gelecek sefer gelir. Aramızdaki mevcut bir arkadaş grubu olan buna liderlik etsin. Bakalım ne olacak. Ben tek başıma Karagöl'e gidiyorum dersem ve kimse gelmezse tekbaşıma Karagöle gitmenin bi zevki olur mu bilemem ama birbirlerini zaten önceden tanıyan 2-3 kişi giderse gayet zevkli olur.
-
MrCool kardeşim selam gelebilecek bir arkadaş biliyorum bende varım ee bide sen 3 ettik hafta sonuna var 2 gün en azından 1 kişi daha ayartsak karagöl gezisi iyi bir başlangıç olabilir irtibata geçelim
-
Moderatör (forrap)
Vallaha beyler iş olayı olmadığı sürece bende gelirim ama malum çalışıyorum ve gelmek için önceden işlerimi ayarlamam lazım
-
forrap ben snoop üyelik olayını çözdüm gördüğün gibi resim olayıda tamam artık rahat giriş yapıyorum yeni nickim bu gelebilir diye bahsettiğim kişi sendin zaten bu arada cafeye mutlaka uğrayacağım hergün 4 temi çıkıyosun??
-
Moderatör (forrap)
-
ok tamamdır..
forrap yaş önemli değil aynı dilden konuştuğumuz sürece sorun değil
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn,
Benim acil olarak bir Antalya iş seyahatim olacak ama ne zaman olacağını kestiremiyorum. Bir haber bekliyorum ve o zaman anında çıkmam gerekiyor ama pazartesiden önce olma ihtimali çok düşük. Yani pazar günü yağış da olmazsa sabahtan bir saat ve bir yer kararlaştıralım derim. Ok?
-
ok bu pazar gününe organizasyon yapmaya çalışacam 2 kişi kesin gibi sende gelirsen 3 olur başlangıç için fena değil bence haberdar edicem seni kardeşim ok
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben Bornova'da oturuyorum, işyerim de KSK'de Çarşı sokağı sonunda. Bir kaç kişi daha davet ettim ama gelip gelemeyeceklerinden pek emin değilim.
-
kardeş bende ksk de oturuyorum çarşıyı iyi bilirim yaw nerede çalışıyosun??? tanışalım
-
İşte karşınızda ben.Bir tanışma-kaynaşma buluşması yaparsak katılırım ancak gezilere katılmam şu an pek mümkün gözükmüyor.Karşıyakalıyım.Çarşı çevresinde oturuyorum.Bir ara görüşelim.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn, Unbeaten 21 ve diğer gelebilecekler,
Cumartesi günü Karşıyaka Çarşı Sokağı sonunda demir yolunu geçmeden hemen sağda kent kart yükleme külübesi (aynı zamanda gazete büfesi) yanında buluşabiliriz. 17:00'den önce olsa iyi olurdu. Ben motorumu getirmeyeceğim. Motorsiklet falan aramayın diye söylüyorum. Uygun mudur?
-
İşte bu olmadı..Benim dersanem var hafta içi o saatler uyabilir ama...
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
abi naptın bi gün sonrasına tarih vermişsin...
onun yerine pazar günü yarışa gelin...
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler