izmir de organizasyon eksikliği var...!!
Reklamlar
-
yaw arkadaşlar ben istanbuldayım da, naçizane bi önerim olsun. açın bi topic. 2-3 kişi olmuşsunuz işte. gezi yerini ve gününü kararlaştırın. topiği açın, şu tarihte şuraya gidiyoruz, kesin gelecek olanlar buraya isim yazsın deyin. iletişim için telefon, mail, msn falan verin. çok zor birşey değil bu. yemekli düşünüyosanız gideceğiniz yerde bi fiyat araştırması yapın. fiyat da budur diyin, siz para toplamayın tabi yiyen ödesin.
bence bir adım bekliyordur herkes...hatta gidin gezi yerini bi görün, resimlerini koyun mekanın. herkesin ilgisini çekecektir bence..
Reklamlar
-
E biz de şu an daha farklı bişey yapmıyoruz.Lakin önce karar verebilmemiz lazım
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
eyi madem bi karar verin de başka bi topic açın o zaman görsün insanlar
bu topicte geziden bahsedildiği anlaşılmıyo
-
beyler ben de gelirim buca
-
Moderatör (forrap)
egelim, bende bucadanım sen neresindesin???Bu arada beyler ben pazar çalışıyorum pazar günü yaparsanız size iyi eğlenceler demekten başka yapacak hiç bişeyim yok
-
Hatay 3 yol daım. msn alın birbirinizin toplanalım organize olalım. Rock dinleip grup sürüşü yaparız, simdilik ben artcı olucam bi süre :headbang:
Comfirmation Bias
-
herşey en başından başlıyor bu kez daha dikkatli olacağız ve daha farklı olacak ilk fırsatta derin kardeşimin dediği gibi KARAGÖL GEZİSİNDEN başlayıp yola devam
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
Başlığı görünce "oha!" falan oldum yani....
-
vay be az kalsın yeni başlık sanıyordum taki kendi msj ımı görünceye kadar batucan bile msj atmış dedim kendi kendime uzun bir aradan sonra o günleri çok iyi hatırlıyorum karagöl gezisi yapılmıştı ve 4 kişi gitmişti ben yoktum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler