İzmir'de İlkyardım Semineri 26.Nisan.2008
Reklamlar
-
Merhabalar MT'ciler,
Sezonu yavaş yavaş açtığımıza göre (ben hiç kapatmayanlardanım), en önemli konu olan sağlıkla ilgili ciddi bir mesele ve sorun haline gelmiş temel ilkyardım bilgisi üzerine bir seminer planlıyoruz. Motosikletçilere özel bu kursta, çevrenizde gelişen, özellikle motorlu taşıtların karıştığı kazalarda 112 gelmeden önce yapılacak ve size bir hayat kurtarma şansı verecek bilgiler teorik ve pratik olarak sunulacak. Maketler ve barkovizyon kullanılarak düzenlenecek kursta eğitmenimiz, kendisi de eski bir motosikletçi olan ve şu anda VStrom1000 süren, 112 acil hekimi, ayrıca İlkyardım kursları eğitmeni eğiticisi (yani kurs verenlerin eğiticisi) sevgili abimiz Dr. İsmet Kalkan olacak. Kesinlikle ücretsiz ve kayıt işlemi gerektirmeyen bu seminer, 26/Nisan/2008 Cumartesi günü, saat 14:00-16:00 arasında Buca Devlet Hastanesi yemekhane toplantı salonunda düzenlenecek. İzmir ve çevresinde yaşayan tüm motorcu dostlarımızı bekliyoruz.
Sevgiler.
Dr. Berkant Atay 05552785233
Üç boyoz bir kola
Reklamlar
-
Süper.. bi aksilik çıkmazsa inşallah ordayım abi.. Özellikle ilk başta sen olmak üzere, Sayın Dr.İsmet Kalkan beyi Tebrik ediyorum..
Çevremde ne kadar motosiklet kullanan yada trafikte bulunan aracı kullanan arkadaşlarım varsa getirmeye çalışacağım...
-
emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler
-
çok güzel bir etkinlik Rigel hocam verdiğiniz sözü fazlasıyla yerine getirmişsiniz...
tek kötü yanı yanılmıyorsam mt-izmirin planladığı ayvalık turuyla tarihlerinin çakışmış olması (umarım öyle olmaz)
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
valla guzel spor akademisi okudugum için ben detaylısını biliyorum herkesede tavsiyem bence ogrenin gerekmez inş ......
-
Rigel 26-27 nisan da ayvalık gezimiz var. Tarihi güncellemek yada öne almak mümkün mü? Gezi organizasyonu başladığı için izmir Mt den bir çok arkadaşımız ayvalıkta olacak
-
Rigel hocam seminer için sağolunn,çok yararlı olacağı kesin
Programım el verirse katılmaya çalıcam
-
bir hafta öne çekmemiz mümkün olursa katılım çok olacaktır ayvalık gezisiyle çatıştı ve önceden programlanmıştı wallace gereken düzenlemeyi yapacaktır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Bu gece Perşembe. Bizim "Perşembe Gecesi Bisikletçileri" gecemizdi. Şimdi Göztepe-Konak-Liman turundan döndüm.
Topiğe ilginin az olması üzücü. Ayvalık turuyla çakışmış galiba. O zaman biraz düşünelim. Ama İzmir'de birçok derneğe de haber verildi aslında nasıl düzenlenir bilmiyorum. Bir bakalım. Gün ola hayır ola..
Topik yukarı bakıym..
Üç boyoz bir kola
-
umarım gün konusunda şanlıyızdırda değiştirebilme imkanımız olur...
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Rigel hocam seminer için sağolunn,çok yararlı olacağı kesin
Programım el verirse katılmaya çalıcam
programını yiyim senin
çok faydalı bir toplantı olacaği kesin umarım hiç gerek kalmaz ama gerek kaldığı durumdada hatırlanır umarım.
-
elinize sağlık,çok faydalı bir organizasyon düşünmüşsünüz,izin verirseniz bu bilgiyi buraya üye olmayan arkadaş grubumla da paylaşmak isterim,bu arada bende ayvalık gezisi ile çakışmamasını çok isterim ikisinide kaçırmak istemiyorum
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Bu gece Perşembe. Bizim "Perşembe Gecesi Bisikletçileri" gecemizdi. Şimdi Göztepe-Konak-Liman turundan döndüm.
Topiğe ilginin az olması üzücü. Ayvalık turuyla çakışmış galiba. O zaman biraz düşünelim. Ama İzmir'de birçok derneğe de haber verildi aslında nasıl düzenlenir bilmiyorum. Bir bakalım. Gün ola hayır ola..
Topik yukarı bakıym..
Evet yaa Ayvalık gezisiyle çakışıyor keşke geziden hemen bir gün önce olsa da tam yerine otursaBir Buca sakini olarak katılmayı mutlak isterim
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
tebrik ediyorum sizi, lafta bırakmadığınız için..
ne kadar başarılı olur bilmiyorum ama, hiç olmamasından iyidir. en azından birşeyler öğrenmiş oluruz.
acaba ben de bizim sürücü kursundan mı ayarlasam bir eğitim. ne dersiniz ankara ekibi?
-
güncel olsunmu .
-
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Topik yukarı bakıym..
Eminim herkes takip ediyordur! hele o gün bir gelsin .....İlgi tam aksine bayağı büyük!
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
İlkyardım kursu ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Üç boyoz bir kola
-
topiği aradım buldum ama ileri tarihe ertelenmiş dahaa iyi olmuş tşkler Berkant abi bilgilendirğin için, bende dukkandaydım işlerimi ayarlayım cıkıcaktım iyiki bakmışım topice.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler