Sağolun arkadaşlar allah ufakta olsa kimsenin başına kaza vermesin..
Sağolun arkadaşlar allah ufakta olsa kimsenin başına kaza vermesin..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
İsteyerek yapmadığı kesin, ama durmamakla çok ayıp etmiş, asıl önemli olan sizlerde bişey olmamış, çiziktir boyanır kafanıza takmayın.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
ulan ne şerefsizler var. Herif çarpıyor ne oldu bile demeden kaçıyor gidiyor. Ne yazarsan yaz ne söylersen söyle boş, herif ayıoğluayı işte...
dostum geçmiş olsun var öle kıllar yaa takmayıp kaçıyor... neyseki sizde birşey yok...
geçmiş olsun arkadaşım böyle danalarda var işte arada
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
abicim yerinde olsam adama dokunmazdım yapabiliceğin en iyi şey egsoza delik açabilirsen aç yada egsoza bişi tıka harika oluyo ilk alternatif lastik patlatma ama bana klasik gelio
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
KanKacım ! Daha Bugün beraberdik Şİmdi Aldım Haberini :( Allah KAhretsin ya NE kadar hayvan insanlar var biz neler yapmaya calısıyoruz ne oluyor? Ya Madem Çarpıyorsun neden Durmuyorsun be Allahın Adamı ? Bir Gün Seninde Cocuguna CArpsalar iyi mi Olur şimdi? Resmen Bir TAlihsizlik:( Şansızlık :( Gerçekten Çok üzüldüm ama Bir O KadaRda Sinir Oldum.. Murat Abi Bu durumda Ne yapabiliriz Adli Olarak ? YOk abicim Adamı Denkleyince GEreken Olur ama Adli Olarak ne Yapılabilir? Bak Arkadaşım Gitmiş Ama ilgilenmemişLer Bİle ya
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Geçmiş olsun hocam ,üzüldüm bak
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Polis tanıdık varsa ruhsatın kayıtlı olduğu adresi falan bir araştır istersen.
Bulursan adresi kapıda seninle beklemek isterdim
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
ben edirnedeym.. olurda buraya kacarsa haber ederm
geçmiş olsun...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
geçmiş olsun. niye kaçarlar anlamam sanki araçta plaka yok
Tekrar sağolun arkadaşlar allah kimseye vermesin..
Özer bu arada harbiden şansızlık ya yamaha ile gelirken kilometre teli koptu.
Sonra apriliayı cıkardım arkasından bu olay bugun bıseyler var sanırım bende
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
yavru geçmiş olsun, Allah korumuş
GKN MOTORS
Way be kardeşim :( Geçmiş olsun :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bi kursun falan doktur bi gaz teri bi yeni boyalı motor cidden şanssız bi donem heralde... Bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun tum kazaların.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
çok geçmiş olsun işte türkiyede motora ve motrculara gösterilen saygı daha çok yol katetmemiz lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)