polislerimiz iş basında artık denetimler cok sıkı olucak ( mış )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
off ben yandım abı ama bızım buralarda yazın sıkılasıyo burda denetımler
-
ByPaTr10 adlı üyeden alıntı
valla ben istanbulu hiç böle gormemiştim edirnekapı yolunu bile gecen sabah kesmişlerdi arama vardı didik didik ediyolardı arabaları
-
4 yıldır sadece 1 kez ehliyet ruhsat sordular.. Ama sıklaşması taraftarıyım ben de.. Kask ve alkol kontrolu da olsun..
Üç boyoz bir kola
-
burda da her köşe başında polis bekliyor. ne zaman durduracakları belli değil .
-
Gereğini yapsınlar
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
Rigel adlı üyeden alıntı
4 yıldır sadece 1 kez ehliyet ruhsat sordular.. Ama sıklaşması taraftarıyım ben de.. Kask ve alkol kontrolu da olsun..
özellikle kask konusunda haklısın katılıyorum
-
bencede sıklassın ya...sıklaşsın ama polislerde abartmasın...bazen hiç olmıcak seylere mana bulup basnını agrıtıyolar...
ama bende denetimlerin sıklaşması taraftarıyım...cunku ayda 200 ytl taksıtle motosiklet satılıyo..bilende bilmeyende motor alıyo..sonra buralarda cenaze bulusmalarına tanık oluyoruz
-
canavar_hk adlı üyeden alıntı
bencede sıklassın ya...sıklaşsın ama polislerde abartmasın...bazen hiç olmıcak seylere mana bulup basnını agrıtıyolar...
ama bende denetimlerin sıklaşması taraftarıyım...cunku ayda 200 ytl taksıtle motosiklet satılıyo..bilende bilmeyende motor alıyo..sonra buralarda cenaze bulusmalarına tanık oluyoruz
evet artık utanmasalar bedave motor vericekler gerci laf ediyorumda sanki benimki farklımı ama insan oglu işte almadan olmuyo motor sorun deilde ustundeki bazen sorun oluyo
-
Polis kardeşlerimize kolay gelsin, gereğini yapsınlar
Okan Kılıç (Vreon)
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur
-
canavar_hk adlı üyeden alıntı
sizin orda pek bişi demiyolar gecen haftalarda maxi ye gidiyoruz cevirmenin yanından gecerken abim motoru sürüyo ben arkasındayım kasklar takılı arkadaş kolunda gidiyo polis kaskı tak yoksa dönüşte ceza yazıcam diyo gülümsemeli bi yüz ifadesi ile.ama haklı da
-
aslında nasıl ehliyet siz ruhsattsız trafiğe çıkamıyoruz kask ta dahil edilse ne güzel olur.ehliyet-ruhsat-kask
ama ne oluyo kask yok yaz 56 ytl ceza gönder.cezalar caydırıcı olmalı.
-
ByPaTr10 adlı üyeden alıntı
sende gerekli olanları yap yanma arkadaş
-
bugun aynı şey ankarada da vardı...buz patene sarayı onunde 30 dakkada 10 a yakın cevırme oldu motor suruculerıne....herkes dıkkatlı olsun eksık belgelere dıkkat...
-
vicdanımız polislik etmiyorsa evet polise her zaman ihtiyacımız var..
-
cbr125faik adlı üyeden alıntı
bugun aynı şey ankarada da vardı...buz patene sarayı onunde 30 dakkada 10 a yakın cevırme oldu motor suruculerıne....herkes dıkkatlı olsun eksık belgelere dıkkat...
valla acil hemen ucup ehliyeti bostancıdan kurtarmam lazım
-
bence denetimler daha sık olsunhiç mahsuru yok.
sürücü belgesi olmayan,kask takmayan,trafik içerisinde zig-zag çizen,
emniyet mesafesini gözetmeden ve sinyal vermeden şerit değiştirenler,hız tahditlerine uymayanları,motosiklet'e 3-4-5 kişi binenleri en ağır şekilde cezalandırsın Polis
ancak ondan sonra gerçek,aynı zamanda motosiklet dostu ve kullanıcısı ortaya çıkar.....nasıl bir hayal ama
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
ben polisten değilde jendermeden tırstığımdan herşeyimi hazırlamıştım
çevirmede her evrakınız tamam olunca içinizden sinsi sinsi gülümsüyorsunuz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
herşey bizim yararımıza yapılıyor umarım caddelerdeki cırcır eksozlu 103'lüklerden bi nebze olsun kulaklarımız dinlenir. kask olmadığında ceza kesilmesine anlam veremiyorum ben aslında.
-
valla bakalım umarım trafik bir nebze olsun temizlenir de rhat ederiz zor ama bu boyle giderse neden olmasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)