ben gürültü sevmesemde yükses sesli eksozların trafikte farkedilebilirliği arttırdığını düşünüyorum.. standart dışı eksoz kullanan arkadaşların tecrübelerini duymak isterim.....
ben gürültü sevmesemde yükses sesli eksozların trafikte farkedilebilirliği arttırdığını düşünüyorum.. standart dışı eksoz kullanan arkadaşların tecrübelerini duymak isterim.....
Race ve cruiserlarda evet güzel.Scooter mobilet vs de hayır çok iğrenç bir ses çıkıyor.Race le trfikte aragazınıza yol vermeyen ben daha karşılaşmadım.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
ss' lerde kesinlikle qerekli birşey...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
çIkardIğı gürüLtüye bakar )
duyuLduğunda insanLAra aha kaza mı oLdu yada eywaaa tencere yuvarLanıyo dedirten cinsten oLursa gürüLtü cidden gürüLtü
ama daha virajı donmeden insanLar acaba ne geLiyo abicim tank mı nan bu şş oLm makinaya bak şş uff yaa dedirten cinstense eyw
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Rceing ve Chopper larda süper, bence bu tip makinalara sahip olanlar egzozu susturmasınlar ne kadar temiz ses çıkarsa o kadar dikkat çekici olur, motosikleti fark ettirmenin yollarından biri.
Ses değildir motosikleti motosilet yapan.....Performanstır ...Performans....
Egzoz motosikletin performansını sağlayan/etkileyen yegane parçalardan biridir!
Egzoz petekleri tahrip edilerek ya da tamamen sökülerek bir gürültü kaynağına dönüştürülmesi sadece gürültü yaptığı ile kalmaz, güce ihtiyaç olduğunda da motosikletin performansını düşürür
Üretici firmalar ARGE aşamasında boşyere birdünya para harcamıyor üretikkleri Performans Egzozlarına......
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
arabamda açık hava filtresi ile perf. egsoz var uzun yol otoban vs giderken, kulakları aldırmak veya kabin basıncını ayarlayacak donanımı ilave etmek gerekiyor , kulaklıla müzk dinlemek de kesinlikle faydasız
iyi
şimdi egzozun çıkışı birazcık açtırdım artık korna çalmaya gerek kalmadı.
ama uzun yolda hiç çekilmiyo
yakıtta hiç bi farklılık olmadı
10PY253
Tarzım çok basittir.....
Hı şimdi diyosunki abi,bi yoşi yada akrapovic eksoz taktığında aldığın sadece sestir,yapılan arge teknolojilerine göre takılan orjinal eksozu daha çok performans sağlar,söz konusu diğer açık eksozlar performans kaybına neden olur,doğru anlamışmıyım
Bu arada bende ara gazı verdiğimde dikiz aynadan arkaya bakmayan şöför görmedimm,dikkat çekicilik olarak harika
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
evet ss lerde iyi oluyor ehu
Hayır yanlış anlaşılma var!yanlış anlaşılmayı bertaraf edelim hemen
Yoshimura,Akropovic ya da başka bir marka farketmez.
a) Tümüde uzun araştırmalar neticesi gelişen performans egzozudur.
b) kendilerine has ve harika sesleri var.
c) motosikletin varolan performansına + performans sağlıyorlar! demek istedim ama pek başaramamışım demekki.
kısa hisseden:
Motosiklet'in üstündeki original egzozu açmak,kapatmak,delmek,çentmek,perfore etmek ya da her neyapılırsa yapılsın motosikletin performansını kesinlikle olumsuz yönde etkiler.
Bol bol gürültü kirliliği yapar ve vatandaşın tepkisi duyulmasada genelde olur.
umarım şimdi ifade edebilmişimdir kendimi
mecazi anlamda söyledimelbette egzoz çıkartılmamalı....
Tarzım çok basittir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)