Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

gürültülü eksoz sizce iyi mi?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    ben gürültü sevmesemde yükses sesli eksozların trafikte farkedilebilirliği arttırdığını düşünüyorum.. standart dışı eksoz kullanan arkadaşların tecrübelerini duymak isterim.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben gürültü sevmesemde yükses sesli eksozların trafikte farkedilebilirliği arttırdığını düşünüyorum.. standart dışı eksoz kullanan arkadaşların tecrübelerini duymak isterim.....
    egzos takcak motorum yok ama bi gürültü var bide performans sesi var ?
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Race ve cruiserlarda evet güzel.Scooter mobilet vs de hayır çok iğrenç bir ses çıkıyor.Race le trfikte aragazınıza yol vermeyen ben daha karşılaşmadım.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı Marlboro Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Race ve cruiserlarda evet güzel.Scooter mobilet vs de hayır çok iğrenç bir ses çıkıyor.Race le trfikte aragazınıza yol vermeyen ben daha karşılaşmadım.
    aynen bende böyle düşünüyorum

Motosikleti
    " AK "
    ss' lerde kesinlikle qerekli birşey...
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    Alıntı 34_AK_027 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ss' lerde kesinlikle qerekli birşey...
    haklısın ss lar için mutlaka gerklı
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

kalyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS ADV ( Flagello di Dio )
    çIkardIğı gürüLtüye bakar )
    duyuLduğunda insanLAra aha kaza mı oLdu yada eywaaa tencere yuvarLanıyo dedirten cinsten oLursa gürüLtü cidden gürüLtü

ama daha virajı donmeden insanLar acaba ne geLiyo abicim tank mı nan bu şş oLm makinaya bak şş uff yaa dedirten cinstense eyw
    Kafa FLY
    Görüntü FLU
    Hayat FREE

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Rceing ve Chopper larda süper, bence bu tip makinalara sahip olanlar egzozu susturmasınlar ne kadar temiz ses çıkarsa o kadar dikkat çekici olur, motosikleti fark ettirmenin yollarından biri.

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Ses değildir motosikleti motosilet yapan.....Performanstır ...Performans....

Egzoz motosikletin performansını sağlayan/etkileyen yegane parçalardan biridir!
    Egzoz petekleri tahrip edilerek ya da tamamen sökülerek bir gürültü kaynağına dönüştürülmesi sadece gürültü yaptığı ile kalmaz, güce ihtiyaç olduğunda da motosikletin performansını düşürür

Üretici firmalar ARGE aşamasında boşyere birdünya para harcamıyor üretikkleri Performans Egzozlarına......
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı butterfly_80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rceing ve Chopper larda süper, bence bu tip makinalara sahip olanlar egzozu susturmasınlar ne kadar temiz ses çıkarsa o kadar dikkat çekici olur, motosikleti fark ettirmenin yollarından biri.
    kesinlikle katılıyorum bu arada kendi motorumunda egzosları acık ve trafikte fena fark ediliyorum... bence en iyiside bu ...
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    arabamda açık hava filtresi ile perf. egsoz var uzun yol otoban vs giderken, kulakları aldırmak veya kabin basıncını ayarlayacak donanımı ilave etmek gerekiyor , kulaklıla müzk dinlemek de kesinlikle faydasız

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Marlboro Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Egzoz petekleri tahrip edilerek ya da tamamen sökülerek bir gürültü kaynağına dönüştürülmesi sadece gürültü yaptığı ile kalmaz, güce ihtiyaç olduğunda da motosikletin performansını düşürür

Üretici firmalar ARGE aşamasında boşyere birdünya para harcamıyor üretikkleri Performans Egzozlarına......
    abi peki açık egzos yakıtı nasıl etkiler? otomobillerde egzost durumu performansla birlikte yakıtı da etkiliyor mesela böyle bariz bir durum motosikletler için de geçerli mi? mesela 150cc bir makine için..
    hadi hadi söylyivereyim, keeway için. alacaz ya ondan soruyoz..
    [B]"Cadillac Fleetwood Brougham"[/B]

Motosikleti
    trex150
    gürültülü egzoz bence iyi ama aşırıya kaçmadan.önceden benim scooter ın egzoz orjinaldi yayalar hiç aldırış etmiyodu(ya da duymuyolardı sesi) arkasında korna çaldığımda dövecekmiş gibi bakıyolardı
    şimdi egzozun çıkışı birazcık açtırdım artık korna çalmaya gerek kalmadı.
    ama uzun yolda hiç çekilmiyo
    yakıtta hiç bi farklılık olmadı
    10PY253

Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı hakan987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi peki açık egzos yakıtı nasıl etkiler? otomobillerde egzost durumu performansla birlikte yakıtı da etkiliyor mesela böyle bariz bir durum motosikletler için de geçerli mi? mesela 150cc bir makine için..
    hadi hadi söylyivereyim, keeway için. alacaz ya ondan soruyoz..
    150cc makinelerin her tarafından ses geliyor özellikle bir işlem yapmana gerek yok kardeşim
    açmakla kalma egzozunu hatta sök tamamen.........
    150cc de yakıt tüketimi +'sa neolur +'masa neolur kafana göre takıl derim....
    Tarzım çok basittir.....

Motosikleti
    trex150
    150cc makinelerin her tarafından ses geliyor özellikle bir işlem yapmana gerek yok kardeşim
    açmakla kalma egzozunu hatta sök tamamen.........
    150cc de yakıt tüketimi +'sa neolur +'masa neolur kafana göre takıl derim....
    aman abi tamamen sökünce helikopter gibi ses çıkıyo
    10PY253

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8

Hı şimdi diyosunki abi,bi yoşi yada akrapovic eksoz taktığında aldığın sadece sestir,yapılan arge teknolojilerine göre takılan orjinal eksozu daha çok performans sağlar,söz konusu diğer açık eksozlar performans kaybına neden olur,doğru anlamışmıyım

Bu arada bende ara gazı verdiğimde dikiz aynadan arkaya bakmayan şöför görmedimm,dikkat çekicilik olarak harika
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    evet ss lerde iyi oluyor ehu

Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hı şimdi diyosunki abi,bi yoşi yada akrapovic eksoz taktığında aldığın sadece sestir,yapılan arge teknolojilerine göre takılan orjinal eksozu daha çok performans sağlar,söz konusu diğer açık eksozlar performans kaybına neden olur,doğru anlamışmıyım

Bu arada bende ara gazı verdiğimde dikiz aynadan arkaya bakmayan şöför görmedimm,dikkat çekicilik olarak harika
    Hayır yanlış anlaşılma var!yanlış anlaşılmayı bertaraf edelim hemen
    Yoshimura,Akropovic ya da başka bir marka farketmez.
    a) Tümüde uzun araştırmalar neticesi gelişen performans egzozudur.
    b) kendilerine has ve harika sesleri var.
    c) motosikletin varolan performansına + performans sağlıyorlar! demek istedim ama pek başaramamışım demekki.

kısa hisseden:
    Motosiklet'in üstündeki original egzozu açmak,kapatmak,delmek,çentmek,perfore etmek ya da her neyapılırsa yapılsın motosikletin performansını kesinlikle olumsuz yönde etkiler.
    Bol bol gürültü kirliliği yapar ve vatandaşın tepkisi duyulmasada genelde olur.

umarım şimdi ifade edebilmişimdir kendimi

Alıntı armaganaltinoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman abi tamamen sökünce helikopter gibi ses çıkıyo
    mecazi anlamda söyledimelbette egzoz çıkartılmamalı....
    Tarzım çok basittir.....

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler