gürültülü eksoz sizce iyi mi?
-
marcos2609 adlı üyeden alıntı
ben shadowda cobra egsozu kullanıyorum. şöyle söyleyebilirim
trafikte farkedilebilirliğim kat be kat arttı maalesef durum bu
performansa gelince çekiş çok az da olsa düştü lakin yüksek devirde motoru rahatlattı
ama sesin nasıl olduğuna gelince; kızılayda akşam tarfiğinde korna egsoz sesleri arasında bile olsa yol kenarında parketmiş arabaların alarmını öttürüyor sakin ve sessiz bir yerdeyseniz geceleri siz düşünün artık
Oha diyorum ya o nası sestir, öyle, yol kenarındaki arabaların alarmını öttürüyor.
barisozcetin adlı üyeden alıntı
yorumlar için teşekkürler ancak benim öğrenmek istediğim acaba insanlar bu sesten ne derece rahatsız oluyorlar, tabi bunu öğrenmek için yanlış forumdayım sanırım
peki sadece biraz performans ve görünülürlük/farkedilebilirlik adına insanları rahatsız etmeye değermi? şahsen ben gürültülü egzoslardan rahatsız olan biriyim..
Abicim şöyle anlatayım, bir mobilet egsoz falan yok, aman allahım ya yok böyle bir ses 5 sokak ötemizde cadde var, ordan geçiyor sesi bizim eve geliyor, Allahım yok böyle bi ses insanı kanser ediyor, ama şöyle 600 cc bir motorun şöyle tatlı bir sesi oluyor, yani öne ya diye dönüp bakmak var, ıyyyy aman allahım diye dönüp bakmak var...
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Reklamlar
-
benım bazen hosuma gidiyor bazen gitmiyor oncelıkle yakıt artıyor sebeb ses tahrık edıyor basıyorsun gece ne kadar dusuk devirde kullanırsan kullan asırı ses yapıyor mahalle sakınlerını ve yatagında yatan bebeklerı rahatsız etmeyı sevmıyorum ama iş hava atmaya gelınce cok tatlı oluyor gecenlerde kırmızı ısıkta durdum yanımda arac var adam camı actı bas bas bagırıyor sabah sabah kaptaaaaan iki gaz verde kulagımızın pası acılsın verdım gazı mutlu ettım herifi
urcolak adlı üyeden alıntı
Oha diyorum ya o nası sestir, öyle, yol kenarındaki arabaların alarmını öttürüyor.
Abicim şöyle anlatayım, bir mobilet egsoz falan yok, aman allahım ya yok böyle bir ses 5 sokak ötemizde cadde var, ordan geçiyor sesi bizim eve geliyor, Allahım yok böyle bi ses insanı kanser ediyor, ama şöyle 600 cc bir motorun şöyle tatlı bir sesi oluyor, yani öne ya diye dönüp bakmak var, ıyyyy aman allahım diye dönüp bakmak var...
benım alette alarmları otturuyor bence anormal degil
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler