250 cc motor için 6500 verilir mi ? (yamaha suzuki honda)
250 cc motor için 6500 verilir mi ? (yamaha suzuki honda)
:bounce:
I-IH parayı kolay kazanmıyosan verilmez ama birileri verecek ki biz de 2. eli bekleyip 4500-5500 ytl ye 500c alıcaz alıcaz :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hyosung gt250r bir racing'se verilir.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
ya farklı şeyler söylemeyin yaw iyi karışıyor..söylediğim markalara...ilk kullanıcı için vb niteliklerde göz önünde olmalı
ilk kullanıcağı motor olucaksa racing seçenğini direk iptal et son kullanıcağı motor olmalı çünkü =)
6.500 çok fazla ilk kullanılıcak motora, düş kalk olucaktır illaki vs. tecrübe motoru için 2 civarı bi fiyata alınıcak bir scooter yada vitesli düşük cc bir motor yeterli.
Selam...
İlk kullanıcı olacaksanız ve sıfır olsunki zaten tecrübem yok sorun yaşamayım diyorsanız; daha makul ama kalitede aynı şeylere bakabilirsiniz: cbf150(kalıplı ve rahat)ybr125 (kolay zaptedilir) vs.. vs.. Hem zararınız daha aza iner çünki 1-2 sene içinde büyüğe geçiş istiyceksiniz...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
chopper model arkadaşlar ve 2.el tabi
tabi ki 2. el al, eğer biraz oynarım diyorsan yada motosikletin motorunuaksamını öğrenirimde aynı zamnda diyorsan km'si biraz yükske alaiblirisn =) ki sanmıyorum snein pek bunu istediğini, kmsi düşük 0'a yakın bir 150-200 cc'lik bir chopper ideal sanırım sana, chopper modellerini iblmiyorum ama sahibinden com'da markaları ve istediğin modelleri yaz herşeyleriyle çıkarlar karşına 250.cc'dende büyük alma sakın
elbette verilir bir sorunu yoksa! benim için ideal boyuttaki motosikletler diyorsanız,uzun vadede bana yeterli diyorsanız,evet verilir ve de uzun yıllar sorunsuzca kullanılır saydığınız markalar....3'üde gayet hoş duruyor,gayet performanslı,son derece uzun ömürlü hele bayanlar kullanırsa
şimdiden hayırlı olsun ve kazasız belasız günler dileğiyle.....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
choppersa ben olsam hiç vermem, özellikle başlangıç amaçlıysa diğer markalara yönelmek daha mantıklı, çünkü bu tarz motor çok var piyasada,
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
cok dogru daha once hıc kullanmamıs bırı ısen sakın alma altında kalırsın 150 kg .eger tecruben varsa 600cc ye gecıs ıcın super bı makıne bende ımaja ve goruntuye onem verdıgım ıcın 250 r ı secıyorum ama bunların bazılarında devirler arası gaz yıgılma olayı olunca canım sıkılıyo
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
yaa ilginçsiniz.
net sorumu açıklıyorum
ilk kullanıcıyım 250cc alcam 6500 ytl ye yamaha suzuki honda chopper alnırmı yani 250cc o para verilir mi
off çatlıcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)