6500 çok para ya ben hayatta vermem onu 250 cc choppera
Daha büyük bişeyler bakabilirsin aslında mesela şu
http://sahibinden.com/1999_model_vir...XQQdisplayitem
Savaş boşver çoğu arkadaş Rs250 yi bilmiyorlar o yüzden hyo diyorlar emin ol
6500 çok para ya ben hayatta vermem onu 250 cc choppera
Daha büyük bişeyler bakabilirsin aslında mesela şu
http://sahibinden.com/1999_model_vir...XQQdisplayitem
Savaş boşver çoğu arkadaş Rs250 yi bilmiyorlar o yüzden hyo diyorlar emin ol
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Chopper düşünüyorsanız ikinci el piyasasına göz atmanızı tavsiye ederim, o paraya cok güzel makinalar bulabilirsiniz.
Comfirmation Bias
Bencede çok 250 lik bir criuser için o paraya 4000 ytl ye çok da temizlerini bulabilirsin.
Daha yeni başlicaksan bence o kadar para verilmez. Daha uygun fiyatlı modellere bak. Başlangıç olabilecek düzeyde, çarptığın, sürttüğün, yana yatırdığın zaman sana çok fazla masraf çıkarmayacak markalara bakmanda fayda var. Mesela Keeway Super Shadow 250. Başlangıç için çok ideal. Merdivenleri yavaş yavaş tırmanmak lazım. Yoksa hep görüyoruz, sonu hep hayal kırıklığı oluyor. Al böyle bi makina, 1-2 sene kullanıp satarsın. Bir örnek mesela;
http://www.sahibinden.com/model_2007...XQQdisplayitem
Bunun gibi bir sürü var. Keeway de kötü makine değildir. Yine de sen bilirsin tabi. Yeter ki al artık.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
ARKADAŞIN DEDİĞİ ÇOK DOĞRU.... neye göre pahalımı ucuzmu? diye soruyosunuz pek anlayamadım ama motora yeni başlıcaksınız heralde alıcağınız motora karar veremediniz.
mesela ben diğer arkadaşların dediği gibi 150lik bi scooter'la başladım. 1800 para vermiştim 3 sene önce. acemiliğimi biraz attım, düştüm kalktım, motor çizildi diye üzülmedim.. sora cbr 125 aldım 3000'e. şimdi daha büyük bi makinaya biniyorum.. en güzeli emekleyerek başlamak..
SON OLARAK; O FİYATA O CC'DE MOTOR, MARKASI NE OLURSA OLSUN PAHALI (ACABA HANGİ MODEL) ???
Bu Topic'inde suyu çıktı
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
motosikletten anlamadığnız soyut kalmış anlamsız sorularınızdan belli .bence 125 lik scoter la başlasanız daha iyi olur .saygılar...
0 ıse verılır neden verılmesın?
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
vee-riil- meeeeeezzzzzzzzzzzzzzz
akıllı olun paranızın kıymetini bilin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
al "0" km hyosung veya (s&t kanuni) gv 250 sende kurtul bizde hem için rahat eder hem enjeksiyonlu(2008 modeller) az yakar hemde şimdiye kadar şikayet duymadım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
2006 600f alabılıyosan o paraya verılmez yok alamıyosan mecbur vereceksın benım gıbı
hyosung250gtr
Ya bu topiği okuyunca benim de kafam iyice karıştı; Cemre düştü mü, düşmedi mi? şeklinde bir tartışmadır gidiyor burada!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Verilmez kardeşim, verilmez yahu.. Gel, sana 650 lik Suzuki vereyim aynı paraya.. diyorum ama dinleyen kim?250 cc motor için 6500 verilir mi ? (yamaha suzuki honda)
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)