250 cc motor için 6500 verilir mi ? (yamaha suzuki honda)
Reklamlar
-
ALİ DEMİR adlı üyeden alıntı
ya bu yıgılma olayı gecen arkadasın motorunu kullanırkene basıma geldı epey telaslandım sıradan bi vırajdaydım 3 vıtes te 6000-8000 arası motor gaz yemedı sonrada o gazı bı anda cekınce hemen ataga gectı alet epey tırstım
peki sen hangi markaya gececen?
ilginçmiş, ben 600f, 600rr yada R6'ya geçicem ya bu yaz yada idare edersem bidahaki bahara.
busra_bjk adlı üyeden alıntı
yaa ilginçsiniz.
net sorumu açıklıyorum
ilk kullanıcıyım 250cc alcam 6500 ytl ye yamaha suzuki honda chopper alnırmı yani 250cc o para verilir mi
off çatlıcam
sen mobiletle başla bence, bu sinir hakimiyetine anca o patlar sana
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Reklamlar
-
DeNNiS adlı üyeden alıntı
ilginçmiş, ben 600f, 600rr yada R6'ya geçicem ya bu yaz yada idare edersem bidahaki bahara.
sen mobiletle başla bence, bu sinir hakimiyetine anca o patlar sana
ınsallah hayırlısıyla gecersın dostum. ben 600 luk makına alcak olsam 600rr yerıne 600f yı secerım hem fıyatı uygun hemde daha genıs ve kaslı
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
ınsallah hayırlısıyla gecersın dostum.
ben 600 luk makına alcak olsam 600rr yerıne 600f yı secerım hem fıyatı uygun hemde daha genı
s ve kaslı
haklısın dahada az tehlikeli =)bide keşke arkayla öy sele birbirinden bağımsız olsaydı.
-
yaa ilginçsiniz.
net sorumu açıklıyorum
ilk kullanıcıyım 250cc alcam 6500 ytl ye yamaha suzuki honda chopper alnırmı yani 250cc o para verilir mi
off çatlıcam
bence sen mobıletle basla Dennıs ın dedıgı gıbı.bı ıkıncısıde 250 cc yı zor zaptedersın gıbıme gelıyo
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
Amerika'da 250cc'lik cruiserlara 15-20 yıl binen motosiklet kullanıcıları var. Mesela Venox kullanan ve bu makineyi en az 10 yıl değiştirmeyeceğini söyleyen; sonrasında yine 250cc cruiser alacağını anlatan bir Danimarkalı arkadaşım var. O da Amerikada yaşıyor ve sık sık bu CC olayından konuşuyoruz.
Benim şahsi düşünceme görede 250cc'lik makineler günümüz şartları için idealler. Dolayısıyla dayanıklı 250cc'lik makinelere bu paralar ödenebilir diye düşünüyorum.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
haklısın dahada az tehlikeli =)bide keşke arkayla öy sele birbirinden bağımsız olsaydı.
hepsı bı arada olmuyo ıste kadı kzında bıle kusur olur
-
suzuki intruder 250 temizse verilir.
-
hepsı bı arada olmuyo ıste
kadı kzında bıle kusur olur
ewt =)bakalım yüksek olmayan km bulmak lazım birde, sanada şimdiden hayırlı olsun arkadaşım, görüşmek üzere kaçtım ben
heee busra senide unutmiyim mobiletine bisiklet kilidi al sağda solda kitle çalmasın çocuklar
-
ewt =)bakalım yüksek olmayan km bulmak lazım birde, sanada şimdiden hayırlı olsun arkadaşım, görüşmek üzere kaçtım ben
heee busra senide unutmiyim mobiletine bisiklet kilidi al sağda solda kitle çalmasın çocuklar
puhahahaha supersın be Dennıs bide plastık korna tam olur
-
Maalesef ülkemiz motor camiasında 600 cc nin de altı mootorculuk mudur diyen
hastalıklı bir anlayış hakim ama kimse tecrübesini,yolların halini,ve diğer etkenleri göz önüne bile almıyor.
Sonra da sonuç hep hüsran ve vah tüh lerle omuzda bitiyor.Yani birilerine özenmek başka kendi yetenk ve sınıorlarını biilmemek bambaşka bir şey..
Tabii ki dediğin paralar verilir ve 250 cc bir sağlam makina insanın her türlü
ihtiyacını ziyadesiyle karşılar ve yıllarca hizmet eder,hatta ilk değil binebil
diği sürece can dostu bile olur.
Bence Beverly 250 yi de seçenklerine al çünkü ona şehirli GT yakıştırması
boşuna yapılmamıştır.
New York polisinin beverly 250 ile yıllardır devriye gezdiğine orada çalışırken bizzat şahit olmuş biri olarak
özentiiyi bir kenara bırakıp az yakan ve vergide bizleri ağlatmayacak seçeneklerin bunlar olması gerektiğini
rahatlıkla söyleyebilirim.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
250 cc bi rebel olursa temizzz alınır ve değerr
-
virago 250 veya dragstar 250 ler güzel aletler ben 10 sene evvel virago 250de öğrenmiştim çok rahattı ve kolay kullanılan bir alet ancak temizini bulmak bazen zor olabiliyor geçen sene bakmıştım bir ara çoğu ufakta olsa kazalıydı birde neredeyse hepsi yüksek km.li
-
yaa ilginçsiniz.
net sorumu açıklıyorum
off çatlıcam
Sayın kardeşim,
bence çatlama! bu işler ''of'' ya da ''puf'' la olmaz! konu NET ve açık.
6500,-YTL bütçe var ve motosiklet bir hedef.
Al kardeşim 3'ünden birini ve mutlu ol.
3 Motosiklet'te Cruiser kategorisinde...
kaç Km de vs vs vs....sorulabilir bu arada
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
gt 250 r gercek ten 250 cc lerın en kaslı ve en yakısıklı motoru. gecıs motoru olarak ıdeal dıyer 250 cc lere ye gorede cokdaha ıı persormans alırsın
askerden sonra bende alıcam ınsallah
ve bu arkadaşa onay veren diğer arkadaş )
kıyasLama yaparken hangi diğer 250 cc Leri gözünüzün onune getirdiniz aLLah aşkına bi söyler misiniz ??
cidden cok merak ettim de
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
-
ay alamadın mı hala ?
bana sıkıntı geldi
-
eniştem sattı Honda shadow 750 ve 6500'e sattı ki dediiin motor hacmincen 3 kat büyük bence verilmez okadar para
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
-
valla pek inanmayın derim benim motoru alıyodu göyaaa=)) 3.100 den anlaştık motoru tamırcısıne ustasına goturcektık bakıcaktı sorun yoksa alıcaktı... sımdı kalkmıs ne dıyoo biz ayıp diyoruz bunlara genelde... sözden dönülmezde... neyse umarım istediğin makinanı alırsın hayırlı alıŞlar...
-
hyosung gt250r bir racing'se verilir.
hyosung demedi ki
/ honda suzuki yamaha dedi.
Ben vermem şahsen 6.500,00 olsa olsa 4.000,00 YTL. verilir
-
boşa geyik yaa başka hiçbirşey değil
-
Bak ne zamandır soruşturup duruyon bi öneride bulunayım bari.
Eger maksatın acemiliğini atmaksa 2ooo modellerde bi honda rebel al 4 ile 5ooo ytl civarında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler