Çin'den 125cc dirtbike ithali ve yurtiçi tüm masraflar
Reklamlar
-
Selamlar ,
Bu forumlara ilk mesajım ve en iyi dileklerimi sunuyorum.
Bir kaç yıldır alibaba.com dan çinli firmalarla temasa geçip fiyat araştırması yapıyorum. Artık kararımı verdim , 125cc epa onaylı bir dirtbike alacağım , motor ve gönderme masrafları toplamda 300 doların altında.
Merak ettiğim buradaki gümrükçülere rüşvet verme , ötv ödeme , kdv ve diğer vergiler konusunda beni bilgilendirmeniz.
Saygılarımla ,
Mustafa Umut Saraç
Reklamlar
-
Mustafa Umut adlı üyeden alıntı
.................................................. .................................................. .........buradaki gümrükçülere rüşvet verme.................................................. ........beni bilgilendirmeniz.
Saygılarımla ,
Mustafa Umut Saraç
bence bu tarz konuların cevabını buradan yazılı olarak alamazsın...bilqinize...
-
enteresan bir mesaj
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
bildigim kadari ile bende otomobil getirtmeyi dusundum almanyadan ama vergisi %150 civari oluyor ithal edilen sey motorlu tasit ise...mecburen vazgectim.gumrukcu bi arkadasim soyledi ve prosuduru cok uzun dedi sahis oldugun icin onay filan beklicekmissin.ithalatci firma isen dedi zaten maliye ve sanayi ticaret bakanligi belgen oldugu icin sasi numarasina gore rahatca getirebiliyomussun...
saygilarimla.........
-
trafikte gezmeyecek ise , okadar vergi olmuyor . bi donem bişeyler getiren arkadaşlar vardı oyle
Sen gümrükçülere sor kanunlar zırt pırt değişiyor onlar bile bilmiyor hep kitaba bakıp duruyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)