Ne yalan söyliyiym, sevdim ben yazıyı. Değişik bir bakış açısı. İkilemlerimizi ve itiraflarımızı içeriyor. Dürüst..
Ne yalan söyliyiym, sevdim ben yazıyı. Değişik bir bakış açısı. İkilemlerimizi ve itiraflarımızı içeriyor. Dürüst..
Üç boyoz bir kola
Sevgili Rauf Gerz yukarıda yaptığı tanımlamalarda önemli bir grubu atlamış !
İlk motorunu "kıçı yere yakın" dursun diye Cruiser seçenler.
Kendisi de bu gruba girdiğinden, cruiser meselesini hiç anlayamamış ve o gün bugündür bu konuda böyle beyhude yazılar yazar durur.
Oysa ki kendisi hani şu meşhur "BIR YILLIK MOTOR KULLANICISINDAN USTALARA TAVSİYELER" yazısını da yazan kişidir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Tarz hiçbirşeydir susuzluk herşeyyy
Olur ya bazıları dikkat çekmek için biniyo bazı tür motorlara
Sayın Rauf gerz, siz kendinizi hangi katogoride görüyorsunuz. Ben 16 yaşımdan beri motora binerim, hiç bu şekilde düşünmedim. şu an yaşım 68 ve hala motor kullanıyorum . 2007 de en son suzuki intruder M800 aldım arkadaş ve dost çevremden çok tepki almama rağmen kararım değişmedi. Motor yeter artık alacaksan bir araba al , diyen çok oldu boyum biraz ufak olduğundan başka tarz motor istemiyorum artık, ayaklarım yere bassın diyorum. Ben şimdi çaydanlıkçımıyım. ne döğmem ,ne küpem ,nede motorumda herhangi bir aksesuar olmadığından karar veremedim . Yukarıda bir arkadaşımın dediği gibi bu dinçliğimi motora borçluyum. Hatta 22 ocakta ayağım kırıldı 5 şubatta alçıyı söküp attım ve aşkıma koştum ,sanıyorum beni motorcular gömer.
Adam kendisi ile çelişmiş.
Klasik kullanmayı kişisel egoların tatmini ve aksesuarlarla dikkat çekilen bir motosiklet kullanımı olarak nitelendirmiş.Klasik kullananlar teknolojiden uzak nos digital devir saatleri abs xenon farlar gps gibi teknolojileri hiç bilmeyen ilgilenmeen kişilermiş.
Ama ne gariptir ki 1300 cc dev klasik Yamaha Royal Star'ının 4 silindir üstünde kaymak gibi duran benzin deposunu her gördüğünde okşayacak kadar zaafa düşen bi tablo çiziyor.Bence kendisi ne kullanacağını saptayamamış.
Paylaşım için teşekkürler farklı bakış açısı öyle ya da böyle zihin açar
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
[QUOTE=ledo;1032943]Sevgili Rauf Gerz yukarıda yaptığı tanımlamalarda önemli bir grubu atlamış !
İlk motorunu "kıçı yere yakın" dursun diye Cruiser seçenler.
doğru söze ne denir.
yazarin fikirleri bunlar, "bence" leri , Doğru olmalarını yada doğrulanmalarını gerektirmez.
Açıkcası yüzeysel buldum fikirleri, bastan karsi oldugum, motorun kullanım amacinin açıklanışının tek bir başlıkta toplanmış olması, gercekten uzak bir yaklaşım. İkinci karşı oldugum ise klasik ve diğerleri ayırımı, yazinin tamamen gercek analizden uzak oldugunun kanıtı gibi. Motor dünyasının o çok geniş çeşitliliğini 2 ana grup altında toplamak gercekten haksızlık.
Ancak yazi okunabilir ve fikirler tartısılabilir acimacızca insafsizca yapilan eleştri bile olamayacak bazi cevaplar yazılmışki, yazinin bile aşmadığı sınırlar aşılmış. cok dikkat cekici olan bence bu !!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)