Otobanda motosiklet şov hastanede bitti
Reklamlar
-
Otobanda motosiklet şov hastanede bitti
AA
Osmaniye’de kaçak yollarla girdikleri Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda hız ve akrobatik hareketler yapan motosikletli gençlerin yarışı sırasında yaşanan kaza, görüntülendi.
Motosikletleriyle TAG otoyoluna kaçak yollarla girerek zaman zaman otobanda hız yapan gençlerin son yarışı kazaya neden oldu.
Hüseyin Demir’in (18) kullandığı ve saatteki hızı 120 kilometreye kadar çıkan motosiklet, yarış sırasında direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yoldan çıktı. Kazada, sürücüsü Hüseyin Demir ile arkasında bulunan Ferdi Yazkılı (20) yaralanırken, kaza anı görüntülendi.
Motosikletin kullanılamaz hale geldiği kazada, yaralılar Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada, Hüseyin Demir’in sol bacağının
kırıldığı öğrenilirken, hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
Motosikleti ile sık sık yarışlara katıldığını belirten Battal Akbaş ise kentte kendilerine ait bir pist olmadığı için otobanı tercih ettiklerini
savundu.
21 BİN TESCİLLİ MOTOSİKLET VAR
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, kentteki 51 bin tescilli aracın 21 binini motosikletler oluşturuyor. Yetkililer, tescilsiz olanlarla
birlikte bu sayının 30 bine ulaştığını belirtiyor.
Kentte meydana gelen trafik kazalarının yüzde 35’ine ise motosikletlilerin karıştığı kaydedildi.
--------------------------
yukarıda altını çizdiğim savunma kendi ve başkalarının canını tehlikeye atmak için bir sebep değil bence.
Reklamlar
-
Adana mı ??????????????????? normaldir.
-
http://www.milliyet.com.tr/Default.a...&PAGE=1&ver=63
Linkte' de fotoğrafları mevcut. Ne diyim, allah şifalarını versin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Mersin İl Temsilcisi
bir de bunlar kask takanlarla dalga geçiyorlar. geçenlerde bir mobylette bana kafa tuttu yolda, umursamadım ama kurtulmam da gerekiyordu. 140 yapyomuş mu ama ben arkamı göremiyorum ki, kaç yaptığını nasıl görecem di mi ama :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
-
geçmiş olsun inş. ciddi bişeyleri yoktur
bu olay da onlara bi ders olmuştur umarım
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
Valla hiç acımak gelmiyor içimden......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
çekirge 1 zıplar 2 zıplar yinede geçmiş olsun nede olsa onlarda bir insan evladı hatalarını anlamışlardır inş.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Herkes hakettiği gibi yaşıyor, yaralananları morgda kafatası patlayıp beyni saçılmışların yanında bir gece zorunlu yatırdımmı bak sen bir daha seleye
oturur mu,anladıkları lisan bu çünküüü..
Eğer pistleri olsa bu sefer de her mahallede niye yok diye yaygara ederlerdi.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
motosikleti akrobesi aracı sanan arkadaşlar. motosikletin asıl amacı ulaşımı kolaylaştırmaktır. tek teker yapmak değil.
-
Geçmiş olsun.Bundan sonra onlara en iyi kaskın değerini kendilerinden başka kimse anlatamaz heralde
-
"pistimiz yok ki" demişler. sanki pist olsa otobanda hız yapmicaklar..
ya da sanki pist olsa, pistin sahibi onların korumasız dandirik motorla hız yapmalarına izin verecek. hiç bir pist sahibi öyle bi riski almaz bence.
frenleri bile yok.
-
Bu nedir ya? Havamı atıyor? kendini tanrımı sanıyor? diyecek bir şey bulamıyorum, acımıyorumda, bu tip kafasızlara kask yakışmaz zaten.
-
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
dövsen dövülmez,atsan atılmaz...ne diyim ben şimdi bunlara
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
emocan adlı üyeden alıntı
Adana mı ??????????????????? normaldir.
sen uzaylısın galiba bir adanada olmamış olay iki sen nerelisin kii önce mesajı oku anla sona cevapyaz bence
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
iyi olmuş bence akıllanmışlardır belki...
-
mersinde de var böyle vatandaşlarımız . mobilet diil kawasaki sürüyo sanki
-
adanalı allahın adamı kaza yaptıgı motor benım motordan mı bana mı ole geldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)