Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Kazaya karışan kişilerin adanalı yada istanbullu olması neyi değiştirir,adana ile ilgili bi acı söz konusuysa bilelim,bu tür hastalıklı düşüncelerinizi forum ortamında kusmak nasıl bi akıl yapısının dışa vurumudur anlamış değil,istanbulda olsaydı normal bi durummu olacaktı,bu genellemelerle nereye kadar gideceğiz ,yarın bi gün bizde kaza yapsak adanadır normaldirmi diyeceksiniz,saçma sapan genellemelerinizi kendinize saklayarak,adana ile ilgili bildiklerini yada yanlış bildiklerinizi,saçma sapan bi şekilde buraya taşımayınız,zaten herşeyde bölünmüşüz bide şehirleşmeyelim,insan heryerde insan,androit her yerde androittir,ki söz konusu kazanın olduğpu yer osmaniye otobanıdır,gazetecilerin yanlış haberine destek olmak için gereksizz mesaj sayısı arttırma çabası ile yazdıklarınızı esefle kınıyorum SAYGILAR
Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
sevgili arkadaşım yukarıdaki soru işareti ne anlamda kullandın bilmiyorum ama ..anladıgımı yazim herhalde adanada kötü anıllarn olmuş.senin adına üzüldüm lütfen fikirlerini yazmadan önce..DÜŞÜNEREK.YAZMANI RİCA EDERİM
değerli ADANA'lı arkadaşlarım yeterince ve anlaşılır cevaplamış,sanıyorum benim bişey yazmama gerek kalmamış