Kesin motorun üstüne yatmışlardır....
Kesin motorun üstüne yatmışlardır....
bunlar motorcu değilki! motorcu dediğin kasklı-montlu olur nerde bunların kaskı?
acımak mı lazım?
ü<ülmekmi lazım?
bende anlamadım...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
PIERzig wayyy kimleri görüyorum böyle motorcumu olur allah aşkına ya 80 lerde kaldı bunlar + madem yarışacaksın kaskını tak niye takmazsın ki
Onların kaskları kendinden 10nurr.Kask kafalı kendileri
Ama birşeyy farkediyorumda kask takanları çevremde sık görmeye başladım bu aralar.Önceden hiç görmezdim mesalaBu düşen arkadaşlarında kafaları asfaltta sürtüldükten sonra anlayacaklardır
aha bunlar motorun adını kotuye cıkranlar
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Kazaya karışan kişilerin adanalı yada istanbullu olması neyi değiştirir,adana ile ilgili bi acı söz konusuysa bilelim,bu tür hastalıklı düşüncelerinizi forum ortamında kusmak nasıl bi akıl yapısının dışa vurumudur anlamış değil,istanbulda olsaydı normal bi durummu olacaktı,bu genellemelerle nereye kadar gideceğiz ,yarın bi gün bizde kaza yapsak adanadır normaldirmi diyeceksiniz,saçma sapan genellemelerinizi kendinize saklayarak,adana ile ilgili bildiklerini yada yanlış bildiklerinizi,saçma sapan bi şekilde buraya taşımayınız,zaten herşeyde bölünmüşüz bide şehirleşmeyelim,insan heryerde insan,androit her yerde androittir,ki söz konusu kazanın olduğpu yer osmaniye otobanıdır,gazetecilerin yanlış haberine destek olmak için gereksizz mesaj sayısı arttırma çabası ile yazdıklarınızı esefle kınıyorum SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
yahu yolda böyle yapan piste çıkarılır mı? kimbilir orada ne halt yer..
ama bu vakitten sonra hangi birini eğiteceksin ki..
Hiçbir yerde bu iş normal değildir. Deli-kanlı olmasa yapmaz zaten. Zamanla aklı başına gelir şansı varsa.
Osmaniye bir zamanlar Adana ilçesi idi ama şu anda 80 plakalı ilimiz.
Ayrıca, gereksiz genellemeler bizi üzüyor.
kanka şow yapcaklarsa sirk e gitsin ler otoyolda ne işleriwar
Allahın sopası yokki kasksız kafalarına bir tane indirsin
Adana için genelleme yapanıda kınıyorum
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
herkes motoru alıp yarışa gidiyor ama herkes hiçe sayıyor bunlar yerı gelınce sehır merkezlerınde cirit atarlarsa hiç şaşmayın
nasıl bir risk aldığını öğrenen bi daha ya binmiyor ya da korumasını bi şekilde ediniyor...emin olun..
bu cehaletten başka bişey değil...bilmiyorlar ne yazıkki..
Bu arkadaşımızın babası bizde çalışıyor. Kaç gündür ne halde bilseniz. Sorumsuz çocukların sıkıntısını aileleri çekiyor maalesef. İlk sorduğum kaskı varmıydı oldu babasına. maalesef söz geçiremediğini soyledi delikanlıya. Sorumsuzluklarının cezasını aileler çekiyor. Neyse ki çok ucuz atlatılmış bir kaza. Aslında buna benzer çok olay oluyor Osmaniye otobanında hemen hergün yarış yapıyorlar.Basının bu kadar ilgi göstermesi bence çok iyi. İnsanlar akıllanırlar bence biraz. Ya da en azından aileler bu tür sorumsuluk örneği gosteren çocuklarını motora binmeken men ederler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)