Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

amerika dan motor getirtmek...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    swoosh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mayıs 2004
    Şehir
    Ankara
    dedik size bide yok burdaki motolarl dururken napııcaksın diodunuz görnüüsmü ? ne makineler var. bide bu bi site düşünün böle kaç tane daha site olabileceğini.ben hayabusa buldum kafayı çizdim bilemiyorum daha nele vardır. geçri hayabusa almam neden derseniz o kadar da erken ölmek istemiyorum. kendimi biliyorum basarım ben öle araç gittimi. walla bakalım bi yolunu bulursam ÇITIR kardeşimizin de yardımıyla yapıcaz bişeyler. katılıcaz sizin aranıza.
    [img]http://blackrex.hypermart.net/hophop.gif[/img]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2004
    Şehir
    istanbul-pendik
    her zaman beklerim.. :

  3. #23

    Üyelik
    11 Nisan 2004
    Şehir
    Kuşadası
    Motosikleti
    Kymco Agility City
    ya çok ucuz da motorlar ama vergileri cartı curtu derken burdakinlerden pahalıya gelir heralde
    :bestmt:

  4. #24
    hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2004
    Şehir
    Trabzon
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    boy.... orada 10 bin dolar ama buraya getirene kadar kaça mal oldu toplam. her halde burakılerın fıyatı kadar yukselmiştir?????????
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

  5. #25
    Turkish Hunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2004
    Şehir
    Pennsylvania, USA
    Motosikleti
    Speed, guns and girls (not necessarily in that order)
    Merhabalar,

    1. Eger yanilmiyorsam ve resimdeki Honda RC-51 RVT1000 ise bu motosikletin sifirini $ 8000 civarinda rahat alirsin Amerika'da. Son zamanlar iyice ucuzladi her nedense. Belki benim dedigim rakamdan daha asagiyada bulunur.

    2. Amerika'da motosikletlerin ucuz olma durumu biraz goreceli. Ornegin Avrupa yapimi motosikletler burada da pahali. Turkiye'deki fiyatlarina soyle bir baktim BMW filan neredeyse ayni fiyat.

    3. Kimsenin hevesini kirmis olmayayim ama Amerika'dan Turkiye'ye arac goturmek deveye pentatlon kosturmaktan daha zor. Eger cifte vatandassan veya sadece Amerikan vatandasiysan zaten goturdugun araba ya motosiklet normal plaka alamiyor. "MA" plakayla geziyorsun ve her 6 ayda yurtdisi olayi var.

    Arac getirmenin tek yolu, sadece Green Card sahibi olmak yani diger deyisle oturum sahibi olmak ve kesin donus yapiyor olmaktan geciyor. Bu durum da eger yesil kartini iptal edip Amerika'daki oturum hakkindan vazgectigini ve getirdigin aracin son 6 aydir senin uzerine kayitli oldugunu ispatlayabilirsen 1 (bir) adet arac getirebiliyorsun. Bu arac icinde yas siniri var ama motosiklet icin bu yas nedir tam emin degilim. Ama sanirim 5-6 yas civarinda filandir.
    [b][color=red][size=3]Never argue with idiots. They will bring you down to their level, then overwhelm you with their experience.[/b][/color][/size]

  6. #26

    Üyelik
    11 Nisan 2004
    Şehir
    Kuşadası
    Motosikleti
    Kymco Agility City
    to make it short ölme eşşeğim ölme euheuhe
    :bestmt:

  7. #27

    Üyelik
    13 Nisan 2004
    Şehir
    BURSA-Nilfer
    Motosikleti
    makinaLar
    hmm.!! AmerikaDa tanıdığım var...meseLa .! ordan sıfır bi motor aLsak ve kutusunda buraya geLse..motoru burda topLasak oLuyormu..amBaLajı içinde geLecek ! pLaka önemLi deiL .! pLaka oLmadanda gezeris.. ...????????????
    GSX-R 1100 aFFetmEz....

  8. #28

    Üyelik
    20 Mayıs 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2teker
    Bu gibi olaylar hakkında resmi kaynaklardan düzgün bilgi almadan hayal kurmaya başlamayın. Yurt dışından araç getirmede bir çok kural var. Bu kurallar hem dış ülke hem Türkiye'nin kuralları. Hepsini yerine getirmeniz gerekiyor. Benim araştırdığım kadarıyla vergiler, bu imkandan yararlanmak için gerekli harçlar, taşıma ücretleri falan derken anlamsız bir fiyata ulaşıyorsunuz.

    Yine de eğer bunun bir olur yolu varsa biz de bilmek isteriz.

    Bu arada diğer bir diyeceğim de, cycletrader gibi bir siteden bir motora bakıp aa ne kadar ucuz demeden önce, o motoru kendi gözünüzle görmemiş olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Bir ton numara dönüyor bu tip satışlarda, dikkatli olun.

    Buraya gelen genç arkadaşlara verdiğim bir öğüdü size de vereyim. Kimsenin lafıyla yola çıkmayın, herşeyi resmi kaynaklardan kendiniz öğrenin. "Bizim bi abi var o yaptı" türünden konuşmalar yüzde 80 yanlış çıkar hep benim tecrübeme göre çünkü insanların bir sürü kaygısı oluyor birisine birşey anlatırken. Bir çoğu olduğundan zeki görünmek için yaptığını abartıyor. Bunu sizi kıskandırmak için yapanlar bile var.

    Başarılar.

    Oktay
    (Okumadan imzalamam)

  9. #29

    Üyelik
    18 Mayıs 2004
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    yamaha FZR '94
    ya bi titan bulun bana kurye motoru olmasın hangi titana baktıysam kurye motoru çıktı ya.-))))
    racing racing ve racing.............

  10. #30

    Üyelik
    28 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    yanlış başlığa yazdın koçum amerikadan titan gelmio, sen de gidip sadece kurye motoru olmayan olarak kullanılan bş motor ararsan kurye motoru olmayan bi tane bulamazsın , şahsen kurye motoru olmayan titana rastlamadım şu ana kadar


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler