yazlık mont için hangi marka?
Reklamlar
-
arkadaşlar yazlık motosiklet montu alacağım ve kafamda revit in resimde görmüş olduğunuz modeli var.mağazaya gidip bu montu giydim ve aynaya baktığımda oldukça beğendim.çok şık bir mont ama başka alternatiflerde var tabi.held in yazlığı hoşuma gitmedi,bering fena sayılmaz ama estetik olarak zayıf,delta nın yazlığıda ucuz ama pek albenisi yok,nic in iki yazlık modeli var fena durmuyor ama denemedim,ares marka mont denedim hoşuma gitmedi vs.bunun dışında tavsiye edebiliceğiniz yazlık mont varsa görüş bilidirirseniz sevinirim.
işte beğendiğim revit yazlık model.sizce nasıl? beyaz olması görünürlükte avantaj ama sık sık temizlemek lazım.siyah rengide var ama benim kışlık montta siyah zaten farklı renk olsun istiyorum.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Reklamlar
-
armode u tavsiye ederim! ama heldin file olan yazligida iyi bence
-
bi link atarmısınız??..........
resim yeni geldi eyvallah tmm
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
-
antientel adlı üyeden alıntı
armode u tavsiye ederim! ama heldin file olan yazligida iyi bence
armode almam.held in yazlık montunu denedim ve hoşuma gitmedi.ayrıca held in omuz koruması rahatsız etti beni.
-
ne alırsan al.. içini aç tüm korumaları tek tek çıkar kontrol et.. birbirlerinin aynı olsunlar.. hem ebat hem malzeme.. markaya da sakın güvenme
onun dışında korumaların kalitesini de incelemeyi atlama..
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
ne alırsan al.. içini aç tüm korumaları tek tek çıkar kontrol et.. birbirlerinin aynı olsunlar.. hem ebat hem malzeme.. markaya da sakın güvenme
onun dışında korumaların kalitesini de incelemeyi atlama..
evet bunu yapacam zaten montu alırken.ters yerleştirilmiş korumalarla ilgili topiğini okudum dün.bu arada senle tanışmıştık daha önce 3. cadde el paso da.
hatırladınmı?
-
dostum bıton para dökmeden önce senı uyarayım istedim. www.aytanmotor.com istersen buraya bır goz at.
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı
dostum bıton para dökmeden önce senı uyarayım istedim.
www.aytanmotor.com istersen buraya bır goz at.
Atilla siteye baktımda fiyatlar yazmıyor.. Nasıldır burada fiyatlar ortalama ?
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı
dostum bıton para dökmeden önce senı uyarayım istedim.
www.aytanmotor.com istersen buraya bır goz at.
link için saol dostum ama burda sadece 4 mont var onlarda yazlık değil zaten.
ilginden dolayı teşekkürler.
-
hein gericke fiyat kalite açısından oldukça makul
-
motopirate adlı üyeden alıntı
evet bunu yapacam zaten montu alırken.ters yerleştirilmiş korumalarla ilgili topiğini okudum dün.
bu arada senle tanışmıştık daha önce 3. cadde el paso da.
hatırladınmı?
arkadaşım nickini çok iyi hatırlıyorum.
motordelisi toplantısında tanışmıştık sanırım. ama dürüstçe söylemek gerekirse gözümün önüne birkaç sima geliyor..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)