Karşı Komşumuzun Motosikletini Çalmışlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Şimdi duyduk yani nasıl sinirlendim anlatamam.Bu arkadaşların bi kaç ay önce küçük bi motosikletleri de çalınmıştı
Bizim de bi motosikletimiz çalınmıştı .Anlamıyorum ama bu aralar hırsızlık olayları iyice artmaya başladı.İyice azıttılar artık.Evlere falanda girmişlerdi öncelerde zaten
Bizim motor kapalı yerde olmasına rağmen huzursuzus
Ne yapacağız anlamadım
Bir de daha kötü bir senaryo var aklımda bu adamları iş üstünde yakalamak...
oncelikle gecmıs olsun bu serefsızlerı sallandıracaksın.... ya bısı sorcam ben topıc acamıyom bı yardımcı ol
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
ALİ DEMİR adlı üyeden alıntı
oncelikle gecmıs olsun bu serefsızlerı sallandıracaksın.... ya bısı sorcam ben topıc acamıyom bı yardımcı ol
Sağolasın ya aşağıdan bakabilirsin
http://img187.imageshack.us/img187/8601/adszsssha5.gif
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
aynı durum bendede oldu...karşı komşum kurye bir abimize ısrarla motoru oraya öle bırakma diyordum...çinçon 250 çapırı vardı...nası bırakıyor görseniz...bi direksiyon kilidiyle kapı önüne...rampa zaten bizim ön yol..bide duydumki çaldırmış...daha görmedim kendisini...ama sıfır tvs apache almış..geçen yeni makinasını gördüm yine...aynı şekilde kapı önünde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
çaldıkları motoları parçalayıp mı satıyo bu herifler..
plaka takamayacaklarına göre nerelerine sokuyolar ( afedersiniz sözüm meclisten dışarı )
tekrar geçmiş olsun
-
geçmiş olsun komşuna pierzig. çift kilit dene belki onları biraz olsun caydırırsın. en azından yavaşlatırsın..
-
ennginn adlı üyeden alıntı
Görüdümm uyarı için teşekkür
mete_han Ya biz kapalı yerde bile bırakırken çekiniyoruz o arkadaşta amma rahatmış
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun komşuna pierzig. çift kilit dene belki onları biraz olsun caydırırsın. en azından yavaşlatırsın..
Evet ya deponun içinde bile kilitlemek gerekecek sanırım bundan sonra
-
valla bu hırsızlık olayları adamın canını cok sıkıor bakalım sonumuz nasıl olcak....gecmıs olsun
-
haco benim makina valla özel pimapenli balkonda...eve girişte bu balkondan zati..özel garaj...2 manevrayla makina balkonda...uzman oldum...kapıyıda açsam en kral ırgız o makinayı döt kadar balkondan çıkaramaz...normal bildiğiniz evinizin odalarındaki en küçük kapı mesafesini düşün...öle işte..
kuryeler mal kıymeti pek bilmez derler doğru herhal..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bende vitese takıp dıreksıyonu kıtlıon sadece ve apartmanın altında bı garaj almak ıstıom ama aması var ıste
-
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
geçmiş olsun.marka model resim plaka koyda görürsek haber verek
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ya arkadaşlar gülmeyin ama bende halat kilit var.. motosikleti onunla bağlıyorum ama nereye.. söktüğüm arka çantasına.. çanta nerede duruyor? açık garajda yerde.. yani bakınca kilit var mı var?
neye bağlı? yerdeki iki kiloluk çantaya..
-
mete_han adlı üyeden alıntı
haco benim makina valla özel pimapenli balkonda...eve girişte bu balkondan zati..özel garaj...2 manevrayla makina balkonda...uzman oldum...kapıyıda açsam en kral ırgız o makinayı döt kadar balkondan çıkaramaz...normal bildiğiniz evinizin odalarındaki en küçük kapı mesafesini düşün...öle işte..
kuryeler mal kıymeti pek bilmez derler doğru herhal..
Geçmiş olsun....
Kuryeler genelde firmanın motosikletini kullanıyor sanırım...koymaz tabi çalınırsa.
Ben motosikletimi yarı kapalı alanda olmasına rağmen,disk kilidi,halat kilit,gidon klidi ve Alarmı aktive ederek terkediyorum, buna rağmen pek güvende hissetmiyorumadamlar bırakıp gidiyor.
benimde bir arkadaşım var o da motosikletinin gidonunu kilitliyor ve okadar birgün onun Jinlunda gidecek ama bakalım nezaman...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
geçmiş olsun.. ama tabiki ya parçalıyolar yada başka bir şehire satıyolarmış ben bunu duyunca şok oldum tabii polise ihbar edilmeyenler tabii sorun yaşamıyomuş hoş zaten ihbar edilsede kamyonetlerle falan yine gidiyomuş gidiceği varsa zor valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)