Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

x9 500 arıyorum.,,,

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 zat
    Arkadaşlar selam,

Motosikletimi değiştirmeye ve Piaggio x9 almaya karar verdim. Karar verdim fakat satılık ilanlarına bakıyorum genelde galeri ilanları mevcut. 2004 model ve üstü 10.000 km aşmamış temiz ve bakımlı motosikletini satmak isteyen arkadaşlar varsa ilgilenebilirim. Galeriye fazladan para vereceğime motosikletine iyi bakmış ve ihtiyacı olan sahibine vermeyi tercih ederim.
    Önce Emniyet :cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    Alıntı RottingCrist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam,

Motosikletimi değiştirmeye ve Piaggio x9 almaya karar verdim. Karar verdim fakat satılık ilanlarına bakıyorum genelde galeri ilanları mevcut. 2004 model ve üstü 10.000 km aşmamış temiz ve bakımlı motosikletini satmak isteyen arkadaşlar varsa ilgilenebilirim. Galeriye fazladan para vereceğime motosikletine iyi bakmış ve ihtiyacı olan sahibine vermeyi tercih ederim.
    Oncelikle piaggio X9 ozel, kaliteli ve nerdeyse marka olmus bir uretim buna suphen olmasin. Ancak artik piaggio x9'larin uretimlerini durdurdu suan X8 ve yeni model XEVO modellerinin 250, 400 ve 500cc hacimleri uretiliyorlar. GErci kararini coktan vermissin ve arastirmissindir ancak elektronik asksamlarinin muadil modellerine gore biraz fazla olmasi yuzunden yikama ve suyla arasinin cok iyi olmamasi, sikca gorulen elektirkli sehpa problemleri ile bazi elektronik aksamlari arizaya meyilli hassas yonleri x9'un. Sahibinden.com'da istedigin tarz bircok x9 bulabilirsin

Motosikleti
    150 zat
    beni de en çok çeken elektronik özellikleri. sanırım kafa karışacak biraz
    bilgi ve öneriler için tşk.
    Önce Emniyet :cat:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)