siz olsanız hangisini seçerdiniz-neden?
Reklamlar
-
Şİmdi arkadaşlar ben il dışına çıkıcam, izmit ve tekirdağ gibi bursa gibi. Servis ağı, yedek parça olarak hangisi daha iyi? tabii birde pazar günü eğer yolda kalırsam hangi marka yardımıma koşar yamaha mı-honda mı-suzukı mı?Hangisi açık olacak o gün ve gecenin bi saati? bu arada istanbul trafiğinde sıkıştırılmaktan kaçabilme olarak söylüyorum Honda beat max:110 suzuki AN125 max:120 yamaha cygnuzRS ise max:140 yapıyor şimdi bu kriterlere göre hangisi? siz olsanız hangisini alırsınız?
Reklamlar
-
cuneytbay adlı üyeden alıntı
Şİmdi arkadaşlar ben il dışına çıkıcam, izmit ve tekirdağ gibi bursa gibi. Servis ağı, yedek parça olarak hangisi daha iyi? tabii birde pazar günü eğer yolda kalırsam hangi marka yardımıma koşar yamaha mı-honda mı-suzukı mı?Hangisi açık olacak o gün ve gecenin bi saati? bu arada istanbul trafiğinde sıkıştırılmaktan kaçabilme olarak söylüyorum Honda beat max:110 suzuki AN125 max:120 yamaha cygnuzRS ise max:140 yapıyor şimdi bu kriterlere göre hangisi? siz olsanız hangisini alırsınız?
Honda her zaman bu konuda digerlerinden bir adim ondedir. Honda assist
-
cuneytbay adlı üyeden alıntı
werdigin bilgiler yanlış ilk önce onları bir düzelt istersen...
1. si honda beat (eski motorumdur)110 gösterir sıkıştırınca yokuş aşağı max 105 yapar
2.sü cygnus RS dedigin motorun kaç gösterdigine bakma 95-100 yapar
suzukiyi tavsiye etmem an125 pek tutulmadı gibi pek yok piyasada.
Sen en iyisimi Honda Beat al
taş gibidir 30000 km kullandım sadece balata değişti honda al kardeşim bak rahatına
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Ya kardeşim bana böyle sorular sormayın ya dayanamıyorum, abi gecenin bi vakti kimi çağırırsan çağır sana söve söve gelir bu 1,
geldiğini farz edelim sani varya ciyaklatmadan yolar allahıma bu da 2
sonra senin posizyonun yolunmuş bir kaz vari araçlara makas atarak evine gidersin bak makas dedim tikkat ettin mi,
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
Motosikletin bakımını yaptıktan sonra hiç biri yolda bırakmaz.
-
honda beat.............................................. ............................................
-
kesinlikle honda beat!!!
çilingirci arkadaşımda war 25000 km de motoruna anahtar değmedi !!!
-
bizim tesisatcıda var bitane kullandı honda attı 50000 den fazla yapmıs şimdi beat aldı gecen baktım 38000 deydi hala gidio makine .. küçücük fıçıcık ama içi fena dolu bi makine
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
ya ben 3 tane çimento 2 tane de çimento kadar değeri olmayan adam taşıdıını gördüm o motorun 250 KG nerdeyse toplam agırlıkları :D
-
hondadan şaşma başını belaya sokma diolar ama_!:D
-
Kymco'u unutmuşsun...
Scooter konusunda saydığın tüm makinelere elini öptürür!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)