Taze taze 4.44 fotoğrafları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi bugün 4.44 te yeni modellerin tanıtımı için sezon açılışı vardı.
Kuralkan, Ferco Motor, Motomax bayilikleri ile sezona giren Ankaramızın sevilen bayilerinden biri olan 4.44 le bu gününde birlikte olmamak ayıp olurdu. Hele ekipmanlarımın neredeyse tamamını ordan almış olmamı da sayarsak..
Eee katıldın mı?.... Hani resimler nerde?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
galıba herıften once davranıp yuklenmeden yazı yazdık
yolun dogru ıse herzaman savas
-
Mersin İl Temsilcisi
harika resimlermiş tebrikler, ellerinize ve emeğinize sağlık... demek isterdim ama resimler nerdeee?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
evet resımler gorundu vav hos motor yaf sankı 600 luk gıbı duruyo
yolun dogru ıse herzaman savas
-
benm motorum gt250r gri siyah ve herkes 600-750'lik sanıyor, egsozuda kartalda ercandan smoke head, seside harika. gidişinede mükemmel diyebilirm bitek eksiği orjinal lastikleri çok sert kayıyor dğeiştirmek gerek.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
bu kanunii bizim bilindik kanunimi yoksa S&T başka mı oluo anlatamadım
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
-
blck_chopper adlı üyeden alıntı
S&T dağıtım distrübütör firma güney kore'de, kanuniyle anlaşınca böyle bişey çıktı ortaya
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
motoru olmayan bir motor sever olarak teşekkürler , harika resimler ağzım açık kaldı vallahi.
-
DeNNiS adlı üyeden alıntı
S&T dağıtım distrübütör firma güney kore'de, kanuniyle anlaşınca böyle bişey çıktı ortaya
Fuarda gundeme gelen problem halledildi yani oylemi?
-
enduroyu satarsam GT250 R hoş makine düşünebilirim kırmızı olsun 10 ytl fazla olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
hyosung s&t kanuni xrx 125 fiyatı nedir..
-
bunların bana göre olanı yokmu? yere yakın olucak vitessiz olucak ucuz olucak yedak parçası dahada ucuz olucak malum düşe kalka öğrenicez
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
ama hemen yüklenmiyoki resimler
ocean84 adlı üyeden alıntı
galıba herıften once davranıp yuklenmeden yazı yazdık
herif yerine hobidaş demeni tercih ederim
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
.
Bu LOGOYU kazımayı unutmuşlar...
http://www.hyosungasc.com/Index_files/image419.jpg
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Hyosung markasi iyi kotu bir uluslararasi marka idi,ne japon ne cinli orta arada musterisini cok uzmeyen bir marka., Simdi kanuni oldu sahsen bu satislari ciddi anlamda dusurecek. Insanlar marka guvencesine para odemeyi sever. Ben suzuki aldim demek gibi scooter bile olsa suzuki aldim demek kendi basina bir prestijdir motor camiasinda. Simdi o kitlenin %50 silinecek sanmiyorum Kanuni aldim diyecekler bir 650 cc motor icin. Yada alanlarin cogu o etiketi sokecek geri hyosung yapistaracak.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
harika resimlermiş tebrikler, ellerinize ve emeğinize sağlık... demek isterdim ama resimler nerdeee?
bağlantı problemi yüzünden oldukça geç yükleyebildim
aşksarhoşu_1 adlı üyeden alıntı
motoru olmayan bir motor sever olarak teşekkürler , harika resimler ağzım açık kaldı vallahi.
teşekkür ederim, sizinle paylaşmak için hepsi zaten..
pininfarina adlı üyeden alıntı
Fuarda gundeme gelen problem halledildi yani oylemi?
dürüstçe söylemek gerekirse ben kanuni yerine globalin temsilciliği sürdürmesini isterdim. kanuni düşmanı olduğumdan değil..
sadece ben türk evladıyım. o firma benim elimde olsa yemem içmem ne yapar ederim kendi motosikletimizi üretirim.. ama adamlar siyasilere yakın. çin mallarına türk malı diyip satmaya kalkacak ticari ahlak anlayışındalar..
4.44 ün ise Ankara piyasası için çok düzgün ve temiz bir adı vardır.. Bana hangi isim diye sorsan 4.44 ü kanuni isminin fersah fersah ötesine koyarım.
ST kanuni böyle güvenilir bir firmayı bayisi yaparak çok şey kazandı Ankara' da..
mete_han adlı üyeden alıntı
iyi yakalamışsın mı diyorsun
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Hyosung markasi iyi kotu bir uluslararasi marka idi,ne japon ne cinli orta arada musterisini cok uzmeyen bir marka., Simdi kanuni oldu sahsen bu satislari ciddi anlamda dusurecek. Insanlar marka guvencesine para odemeyi sever. Ben suzuki aldim demek gibi scooter bile olsa suzuki aldim demek kendi basina bir prestijdir motor camiasinda. Simdi o kitlenin %50 silinecek sanmiyorum Kanuni aldim diyecekler bir 650 cc motor icin. Yada alanlarin cogu o etiketi sokecek geri hyosung yapistaracak.
valla benim param olsa ve alabilsem.. sadece model ismini bırakırdım motosiklet üzerinde..
-
yaw bilmiyorum acaba ben mi çok duygusal davranıyorum acaba
kanuni nin ve hyosung ın global motora yaptığı ... dan (ne denmeli bilmiyorum) sonra benim ne kanuni ye (zaten güvenim yoktu) ne de hyosung a (gözümde kaliteli bi firma oluşturmuştum ama şimdi üstüne bi çizgi çektim) zerre kadar güvenim kalmadı
st&kanuni mallarına iğreti ile bakıyorum
-
sana kaykay alalım, yere yakın da.. düşe kalka öğrenirsin
-
Biz de MT Ankara'nın bir kısmı (5-6 kişi) olarak ordaydık. Oturup yeni motor alacaklarla uzun uzun sohbet etme imkanım oldu. Yeni endurocular aramıza katılmak üzere
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler