iyi yakalamışsın otoban meleği...
iyi yakalamışsın otoban meleği...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
asfalt meleği Hocam motorların üzerinde niye çekilmediniz
Elinize sağlık bu arada gt25o benimde hoşuma ama pahalı be
tşkler paylasım için.. güzel kareler var.. kanuni yazısı bozuyor motorları ne bileyim bana gelmez söker çoğu alanda kesin..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
O benm için Hala bi Hyosung
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
O S&T Kanuni logolarını söküp vitrine koysalar daha çok satar!!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Gerçekten benim sevdiğim motosiklet tarzının genel çizgilerini barındırıyor üzerinde. Parası konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum evet..
Yani ben motosikleti ne için istiyorum? İstediğim zaman istediğim yere kendime güvenerek gidebilmek için.. Yada o duyguyu bana yaşattığı için..
Düşüncem böyle iken de, bana güzellik mi kalite mi deseler doğal olarak kalite derim, güzelliği düşünmem bile.. O yüzden bu parayı gözden çıkardığım anda en son tercihim olur belki de gt250..
Bu segmentte yaklaşık bu paraya 3 tane motosiklet var. biri cbf250, biri gt250, biri de ybr 250..
ybr kaliteli ve enjeksiyonlu olabilir. ama depo grenajları o kadar yapmacık ki insanın midesi bulanıyor.. 3 ü arasında göz doldurabilir bir büyüklüğe sahip..
gt250 iri, gösterişli ama ne kadar güvenilir? krank kıran (bu tarz bir problemi vardı sanırım) bir motosiklete ne kadar güvenilir ki?
Ki motosikletin diğer işçiliklerinin değişmediğini düşünürsek bu kronik sorunlar da hala devam ediyordur sanırım..
geriye 3 ü arasındaki en küçük motosiklet kalıyor.. cbf 250.. hem marka ismi hem yılların tecrübesi bize gösteriyor ki bu makine iyi kullanıldığında neredeyse ömürlük..
bu şartlarda bu ve daha bir çok avantajı ve dezavantajı düşünüp taşınarak alım yapmamız gerekecek.. Honda fiyatını biraz aşağı çekse. Yamaha gibi indirim ve taksit yapacak olsa.. 7 ye falan gelse plaka ruhsat masrafları ile cbf250.. benim fikrimce diğerleri silinir gider..
Motosikletlerin üstüne neden oturmadığıma gelince..
İnsan sahip olduğu şeylerin üstünde olmalı; yada hakkını verebileceği şeylere sahip olmalı derim ben
Biraz felsefe yapmış gibi olacağım ama..
Mevki olsun mal olsun hep sahibine az gelmeli.. Dışardan bakan, bu adam daha iyilerine layık diyebilmeli. ki sahip olduğun şeylerin içini doldurabilesin.. kıskanılmayasın..
Sonra sahip olduğun şeylerin hakkını verebilmeli insan.. O motor bana çok.. Yeterince iyi görmüyorum kendimi sürüş konusunda.. İnsan sahip olduğu şeylerin hakkını verebilmeli..
Bir de Stkanuni etiketi ile resim çektiremem şu zihniyetim ve fikriyatımla
gusel bı acılıs oldu 5 dakkada urayabılsem tolga abıye hayırlı olsun dıyebıldım...yagmurun yagması kotu oldu ama yınede gusel bı acılıs olduguna ınanıorum...
ciddi ciddi kullanacağım, gönder mi diyorsun ?
Bizim şirket yurtiçi ile anlaşmalı uyar mı?
eh.. söz ağzımızdan çıktı bir kere
siz ankara dan ne istersiniz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)