hırsız bu kafaya koyduktan sonra çalıolar !!!
benim eski arabama 3 kere hırsız girmişti we sadece teyb i almak için !!!
eskiden di o cam patlatmalar ne yöntemler bulmuş adamlar !!!
hırsız diil mübarek sihirbazlar
Bence hiç güvenme. 1999'da Bornova'da Teras Cafe'nin arkasındaki orduevinin giriş kapısının 15 m önünde arabama girip teybini çaldılar. Hem de o zamanlar ilk çıkan Pioneer CD çalar teyplerdendi. 5 taksidi vardı, daha ikincisini ödemiştim. Asker kendi alanından sorumludur. Benim arabama bakmaya yerinden ayrılsa canına okurlardı onun. Belki de onu oraya çekmek için tuzaktır diye yerinden ayrılmasını istemezler.
OHA!
Pitbull mu?..
Sonra tedbirsizlikten cinayete sebebiyet suçuyla içeri alsınlar. Hayır birde o hırsızları adam sayıp 15-20 seneden aşşağı vermezler!!
Büyü yaptırmak lazım motorlara büyüü.. Muska falan takalım hatta!
---
Arkadaşlar, sonuçta bu kilitler ve benzeri koruma sistemleride insan ürünü. Muhakkak aşılır. Gerçekten çalacağım diyen bir hırsızın önüne geçmek neredeyse imkansızdır. Bize düşen sadece hırsızın kafasındaki bu çalma planını "ACABA" sorularıyla ekarte etmeye çalışmak...
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
abi bugun yuruyodum baktım bı tane cagla agacı dedım bı 5-10 tane alııyım koparıyodum tam bıde ne goruyım amerıcan pıtbulu agacın altında beklıo bende ınemıorum sahıbı geldı aldı gıttı ama gıdene kadar neler cektım tıp tıp bakıo zıplıo mıplıo cok korktum o kopekten sahıbı nasıl gezdırıo onu yanında
Öncelikle geçmiş olsun ama bence bırakırken vakit bul ve 7 kez ayet-el kürsü oku hem hırsızlardan hemde seni kazalardan koruyacaktır...
herkese kazasız sürüşler.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Yüzde yüz bir koruma yok. Bunu kabul etmeliyiz. Fakat sözünü ettiğin alarmlı kilit etkili bir önlem gibi görünüyor.
Bu arada almış olduğum zincir kilidi bağlamak için kullandığım klasik asma kilidin güvensiz olduğunu öğrendim. Zinciri bağlamak için nasıl bir kilit kullanmak gerekiyor bilgi sahibi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. İyi sürüşler.
ya hırsızın KANGAL ı warsa napacan :D
hem motorundan hem pitulundan ollursun!
Motor: Kymco Ck125
Çalınmaya karşı alınan önlemler: "Önce direksiyon kilidi, sonra disk kilidi, daha sonra hortum kilidi ve daha da sonra baston kilidi ile kilitlenir ve her biri tek tek kontrolden geçirildikten sonra motosikletin üzeri bir branda ile örtülür...
Bu arkadaşın anahtarlarını kaybettiğini düşünüyorum da...
Bana sorarsan; nasıl olmuşsa olmuş, halat kilidini kilitlemeyi unutmuşsun arkadaşım! Zaten brandayı da örtmekten üşendiğine göre o gün vardı senin bir telaşın... Panik yapma bence!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Kardeş geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Benim bahçe var onun için öyle bir sorunum olmuyor.
Kapalı garaj en iyisi...
bende forumda okumuştum xena marka disk kilidini, gittim aldım, şimdi motor evin önünde kalın bi ağaca kalın bi zincirle ve şifreli bir kilitle(anahtarı kontak üstünde unutma durumuna karşı), alarmlı disk kilidiyle, kendi alarmıyla ve kapalı devre kamera ile koruyorum ama illede çalmak isteyen çalar bence..
çok geçmiş olsun kanka daha önce bnm motorumuda çalmışlardı ama bulduk çok kötü bişey öle balanmışız ki birbirimize hernese yaşayan bilir (meersem kuzeim çlmış)çalınan eski motorum mondial 125 rt idi
valla geçmiş olsun allah korumuş.bu arada merak ettiğim bişey var benim motorda direksiyon kilidi var mesela o yüzden hiç uğraşmak zorunda kalmıyorum başka kilitlerle.sizde yokmu arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)