Önlemlerini artır kardeşim, tedbirini al valla bende motora elektrik vermek yada çevresine ayı tuzağı falan kurmayı düşünüyorum, şöyle tuzak yakalayınca bi baaarttırsın adamı...
Önlemlerini artır kardeşim, tedbirini al valla bende motora elektrik vermek yada çevresine ayı tuzağı falan kurmayı düşünüyorum, şöyle tuzak yakalayınca bi baaarttırsın adamı...
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
vala hocam motor saklıcaksan sana aıt bı bahcen olcak yapıcasın ferforje demırden mını bı garaj kralı gıremez
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
yanlış anlama çok tedbirlisin muhtemelen söylediğinde doğrudur ama ben genede sorayım:
1.halat kilidi tam oturtabildiğine emin misin.bir defasında ben de yaşadım ordan çok iyi biliyorum.kilit biraz fazla gerilmişti.oturttuğumu zannetmişim.açarken az zorlayınca kilidin tam kitlenmediğini gördüm açılıverdi(anahtarsız yani).biri aleti uçursaydı ben de senin gibi kilidi açtılar diyecektim.
anahtar resimde en üstte isminde anahtarcim.org yazan tipten miydi yani ki bunların hiç şansı yok bunların aslında devri doldu:
kusura bakmayın nette başka resim bulamadım.
2.halat kilit dediğin standart anahtarla açılandan mı?şimdi eski tip tırtıklı anahtarlar maymuncukla 2 sn de açılıyor(kilit paslı ve zor açılmıyorsa.)
yoksa yeni nesil ford arabalardaki anahtarlar gibi standart şekilde olmayan kilitllerden mi.
3.asma kilit standart anahtarlıysa hiç şansın yok boşuna haladı attın.
Geçmiş olsun arkadaş..
Hırsıza kilit dayanmaz doğru bir değim ama Eşeğimizi yinede sağlam kazığa bağlamalıyız.
ben motosikletimi garaja kapatıyorum ama dışarıda kalması gerektiği zamanlar:
1-çelik halat kilit.
2-disk kilidi.
3-gidon kilidi.
4-alarmı aktive ederek emniyete almaya çalışıyorum.
branda da var ama o emniyet sayılmaz tabi
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
bende kilitle beraber bu alarmı kullanıyorum fiyatıda cok uygun 50 ytl
http://www.garajda.com/otomobil-urun...sp?UrunID=2312
uzaktan kumandayla motoru bile çalıştırabiliyorsunuz!
alarm ne kadar işe yarar
bi şekilde onu da bertaraf edebilirler.
bende direksiyon kilidi,halat kilit,disk kilidi,bi de bildiğimiz zincir olan asma kilitle bağlanmş bi kilit war
bi de branda örttüm üstüne gören bişey sanmasın diye ...
çok geçmiş olsun
ama benim fikrim haala aynı; kapalı yer, kapalı yer, kapalı yer..
böyle bi girişimden sonra acaba diyerek tekrar açıkta bırakmak bile zordur sanırım..
GKN MOTORS
İki kez brandasız bıraktın ve ikisinde de çalmaya yeltendiler..
Demekki brandanında bi faydası oluyormuş..
Bende disk kiliti vardı.. Fuarda parkedince taktım noolur noolmaz diye.. Gkn park yerinden çıkarmak için çalıştırdı motoru disk kilitini çıkarmayı unuttu ve ayaklarıyla geri geri giderken kilit paramparça oldu dağıldı..
Kilit alırken mutlaka kalitelisini almalıyız demekki.. Ucuz kilit motosikletimizden olmamıza sebebiyet verebilir..
Hoş ben otoparka bırakıyorum ama insan yinede korkuyor ya çalınırsa diye.. Otoparka gittiğimde motosikletimi bulamamak korkusu oluyor hep içimde..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
gecmıs olsun kardes verılmıs sadakan varmıs....allah kımseyı kotuluklerle karsı karsıya getırmesın...
gerçi ben alınca motor öyle bir sorun olmayacak sanırım cunki bizim garajımız var
gecmıs olsun.............................
MT ANTALYA
Geçmiş olsun hocam bende korkuyorum motoru dışarda bırakmaya
lezzet gider,mesuliyet kalır...
selam arkadaşlar.. geçmiş olsun allah korumuş.. sende fena korumuyosun yani motoru kilitler brandalar falan tebrik ediyorum..
ben cbr 125 çaldırdım.. şu anda burgman 400 var bende senin gibi bütün önlemleri alıyorum.. sütten dilin yanmadan üfleyerek YEMEN güzel...!!!
işallah kötü bişi gelmez başına allah yardımcımız olsun hepimizin.. SAYGILAR
ehehe benim ev MİT'in duvar komşusu.. sokakta her yerde kamera var..bordo bereliler duvarların ustunde nobet tutuyo..
bizim sokakta millet diil motorunu kapısını bile kilitlemiyo.. garip bir huzur.. iyi ki varsınız Bordo Bereliler!
Wildgoose Rider - Transalp 650
Hırsızı caydırmak için elimizden geleni yapmalıyız, kilitler güzel üşenmemişsin 3 tane takmışsın ama bırandayı unutmuşsun geçmiş olsun.
geçmiş olsun umarım bi kez daha denemezler !!!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)