bindiğim motor R1200GS acaba bundan sonra direk 12R veya hayabusaya geçiş yapsam çok mu olur 600 de az gelir gibi en iyisi 1000 lik der gibisiniz sanki bilgili arkadaşların tecrübesinden yararlanmak isterim saygılar
bindiğim motor R1200GS acaba bundan sonra direk 12R veya hayabusaya geçiş yapsam çok mu olur 600 de az gelir gibi en iyisi 1000 lik der gibisiniz sanki bilgili arkadaşların tecrübesinden yararlanmak isterim saygılar
r 1200 gs motorum olacak
kesinlikle değiştirmem
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Sende r1200GS varsa ben de tavşanım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
R1200 cs binen kişi zaten motorda belli bir tecrübesi olan kişidir böle bir soru sormaz .. bu soruyu ancak şu anki motorum cbr 125 acaba gtr alimmi yoksa direk r6 ya atliimmi diye sorar .. pro bencede sen tavşan deilsin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bende ördeğim valla
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bu ne yaw bu gercekse bu nasil bir sanal ego tatminidir boyle!!
benimde F-16 var acaba nakliye uçağınamı geçsem
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Abi ben F16'yı kayınbiladere verdikten sonra Cessna aldım. Yavaş geliyo tabii F16'dan sonra, ama rahat biliyo musun... Az yakıyo hem... Bi de vergisi az... Nakliye'yle uğraşma hiç, parkı dert, benzini dert, parçası zor...
Üç boyoz bir kola
Olsun abi, isterse R1600GSXRZ olsun. Bu soruyu sormuşsa bir arıza var ortada...
Üç boyoz bir kola
rigel hocam katılıyorum modlar bu tür saçma başlıkları kilitlemeli bence
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Dostumuz kus oldu yok oldu, son gazlamasi idi sanirim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Birisi kilit mi dedi
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)