mevsim motorcusundan yaz temizliği 1
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mont'daki fermuarı doğru tahmin etmişsiniz.pantolonla tek parça olmasını sağlıyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
teşekkürler babaçi.. ne yapayım düşündüm düşündüm aklıma o geldi..
cep değil. bi yere de bağlanmıyor.. o zaman orada olmayan bişiye bağlanmalı.. ne olabilir? doğal olarak aklıma pantolon geldi. ama pantolon olacaksa tüm montlardaki fermuarda standart olmalı o zaman diye düşündüm.. ama iki montun fermuar yapısı da farklı.. demekki bir de uygun pantolonu bulmak lazım..
-
Evet pantolana fermerlandığında gönlünüzce enduroya çıkabilirsiniz böylece ayağa kalkın oturun beliniz açılmaz Ama o fermuarlar standart değil markadan markaya değişebiliyor
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Evet pantolana fermerlandığında gönlünüzce enduroya çıkabilirsiniz böylece ayağa kalkın oturun beliniz açılmaz
Ama o fermuarlar standart değil markadan markaya değişebiliyor
montların hepsinde var galiba ama iki değişik marka pantolonum var ikisindede karşılığı yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
o zaman bir şekilde çıt çıt, fermuar, cırt cırt falan taktıracağız..
yada mont pantolonu takım olarak birlikte alacağız. yada en iyisi para biriktirip iyi bir deri takım alacağız. ama onu nasıl yazın giyeceğiz oda var..
-
-
ıkı montunmu var bırını satsana bana abı yazlık tercıhımdır bedenı nedır
-
-
saglık olsun abı ne dıelım
-
hımmm... acaba ne yapabiliriz düşünmek lazım..
bedenin kaç senin, arkadaşlara bir sorayım.. yani gömlekte kaç beden giyiyorsun hangisi tam oluyor üzerine onu söyle. umarım buluruz bişiler.
-
hocam o fermuar benim richadada var, pantolon bağlantısı için, bahsettiğin koruma malzemeleri çok üzücü, alırken öyle olduğunu bilmeden aldın sanırım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
nerden bileyim.. Held sonuçta.. markası var diyorsun.. dışardan da hoş ve sağlam görünen bişi..
işin kötü yanı, o kadar giysiye bakmıştım.. yazlıklar içinde deri montlardan sonra en güveniliri bu gelmişti gözüme..
sırtında da ayrıca sırlık ve deve hörgücü var.. ama alırken söküp bakmak aklıma gelmedi dışardan yoklamakla yetindim sadece..
ama iç korumaları, dediğim gibi imalat yapıldığı yerin kalitesini yansıtıyor...
çin malı koruma kıyafetlerine bel bağlayan arkadaşların umarım dikkatini çeker biraz olsun..
-
genelde yazlık montların korumaları dört mevsim montların korumalarına göre daha zayıf oluyor.özelliklede yazlıklardaki sırt korumaları çok ince ama motor üzerindeyken insan herşeyi göze alıyor.yani motor sürerken insan bunları çokta kafaya takmıyor açıkcası.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)