Arkadaşlar çok ufak 70 kg lik 50 cc motorsiklet (bilenler bilir) günü birlik adaya gidicem oraya götürmek istiyorum şehir hatlarına sokabilirmiyim ya da nasıl götürebilirim akşam tekrar geri getircem
Arkadaşlar çok ufak 70 kg lik 50 cc motorsiklet (bilenler bilir) günü birlik adaya gidicem oraya götürmek istiyorum şehir hatlarına sokabilirmiyim ya da nasıl götürebilirim akşam tekrar geri getircem
today diger 50 cc motorlara gore daha dayanikli seri ve sorunsuz bir makinadir bildigim kadariyla maksimum hizida 80 olmasi lazim bence gitmek istedigin yere yeticek bi hiz...rahat gidersin diye dusunuyorum ama tabiii senin kararin
adam adaya gidicem dio :D denizi geçmen biraz zor olacak:D
motor çok sağlam bi şüphem yok ben motoru adaya nasıl götürebileceğimi sordum , sanırım şehir hatları almıyormuş
ok bir soriyim o zaman belki daha önce scooterını götüren vardır diye yaziyim dedim buraya
saolasın hocam çok yardımcı oldun açık ve net oldu ;)
istanbuldaki adalara (içten yanmalı) motorlu taşıtlar giremez, dolayısıyla almazlar, elektrik motorlu bir taşıtınız varsa kullanabilirsiniz
fakat ille ada ya gidecem diyorsan avşa veya marmara adasına gidebilirsin
Ulan ben de yazın giderim diyodum
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Yalnız adaya motorlu taşıt sokmak yasak die biliorum ben...Elektrikli bisikletler filan ok de...honda today nasıl olur bilmiorum...onun dışında kücücük bişey at çantaya git
evet motorlu taşıt yasak adada. bir de acıklı mı desem trajikomik mi desem bir hikayesi var.. adaya motorlu araç girmesi yasak ama belediye başkanı bir istisna yapıyor ve adaya bir çöp kamyonu sokuyor. bu çöp kamyonu da sonra gidip belediye başkanının oğlunu eziyor.
Neden yasak peki ? Açıklamasını merak ettim..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
adalara motorlu araçların girmesinin yasak olmasının nedeni herhalde ada yollarının darlığı,motorlu araçların cevre kirliliği ve gürültü yaratması vb gibi nedenlerdir..
abi adı üstünde ada.eni boyu kaç kilometre bunun .yani 5 kilometre çapı olsa ne olacak yarım saatte her yere yürürsün.boşveer illa motorla gezgeçksen başka istikamet seç.
ne guzel adaymıs ya hatırla sevgılı belkı orda cekılıodur
Adalarda motorlu araç yasak..Sadece faytonlara izin var....
Elektrikli scooterla git eğer içinde uhte olduysa....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)