Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Az Once Gozumun Onunde Canli-Canli Gerceklesen Kotu Kaza!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    Yaklasik 45dk once leventten harp akademileri istikametine dogru alttan gecmis ortalama 100km hizla seyrederek gidiyordum. Alt gecitten ciktiktan sonra bilenler bilir hemen ilerde yol ikiye ayrilir sol taraf edirne, havaalani yolu direk gidersenizde yol itu kampus, pasabahce, ataturk oto sanayi sitesi vs seklnde gider. Ayrica bu yolda genelde oldukca hizli seyreden bir trafik vardir.

Neyse gecitten cikmis arkamda kiz arkasim ile ortakama 90km hizla seridimde seyrediyordum. 150mt kadar onumde ise ayni hizlarda seyreden gri renkli bir fiat doblo veya peugeot partner tarzi bir van vardi. Onceleri bu amcanin sol sinyali yaniyordu ancak hicte sola dogru donecek gibide durmuyor ve sol seride yanasmamisti. Mualllakta bir arac oldugu her halinden belliydi ve yolda kararsiz gidiyordu. Sonra bir ara sinyalini kapatti (2, 3sn kadar) ancak sonra tekrar acti ve birden, BEKLENMEYEN BİR SEKİLDE sola aniden direksiyon kirdi herif!!

İste ne olduysa o an oldu! Hemen sol arkamdan hizla gelen bir kuriyeci arkadas son an'da sola kiran bu kararsiz van'i gordu ancak cok gecti ve kotra hareketle kurtaramayacagini anlayinca son care aci fren yapti ve hizla kayarak arkadan 90, 100km hızla girdi van'a! Tum bunlar en fazla 2sn icinde ve 90, 100km hizla giderken gozlerimizin onunde gerceklesti arkadaslar!

Gordugum ilk ve son sahne once motor van'a arkadan hizla girerek aninda pert olmasi ve kuriyecinin motorun ustunden o ivmeyle firlayarak kaski ile van'in arka kapisina yaklasik 90 derecelik bir açiyla carparak yere yigilmasi oldu! Bu olaya bizzat canli-canli sahit olan arkamdaki kiz arkadasimda olayin sokunu yasarken ben sogukkanliligimi korudum ve dikkatimi dagitmadan hizla akan yogun trafigin ortasinda seridimi koruyarak yola devam etmek zorunda kaldim maalesef. Ancak bu kaza musait bir yol veya yerde olsaydi ve ben durabilecek olsaydim (ki o an durmayi cok istedim) o van'i kulanan iki adami elimden sadece Allah alabilirdi emin olun!!

Hala canım cok sıkkın. Umarim kuriyeci arkadasin sigortasi vardir ve umarim ciddi bir saglik sorunu yoktur insallah. TAhminimce kask'i kalitesi birseyse gecici bir travma veya bayginlik yasamistir orada. Cunku ilk once kafasi carpti van'in arka kapisina ve sonra tum bedeni bir cuval gibi yigildi kaportaya ve yere dustu. Bunlari yazarken bile hala tuylerim diken-diken oluyor ve motorcudan cikan aci fren sesi ve o "GUUMM" diye ses hala kulaklarimda cinliyor!

Allah kimsenin basina bu tarz kaza, bela vermesin ltf cok dikkatli olalim arkadaslar. Hala sinirim gecmis degil yanlis birseyler yazdiysam herkesten affola dostlarim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eğer görüpte kımse durmadıysa sucu motora atabılırler. ben olsam durup görduklerımı anlatırdım. belkı gördüklerimin faydası olurdu.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

kozalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    motorcu arkadan çarptı ise 8/8 suç verebilirler.keşke orada olup yaşananları
    polise anlatsaydın.kuryeci haksız yere şuçlu olucak yazıkkkkk
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

Motosikleti
    Alıntı edy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer görüpte kımse durmadıysa sucu motora atabılırler. ben olsam durup görduklerımı anlatırdım. belkı gördüklerimin faydası olurdu.
    İlk olarak elim direk frenlere gitti ve durmayi dusundum. Ancak o kadar hizli trafik akiyordu ki, sol seritten guvenli olarak sag seride gecip durmaya kalksam min. 1, 1.5km ilerde ancak durabilirdim. Tek yonlu hizla akan trafigin ortasinda (kaldirim vs yok kenarlarda sadece refuj var otoban gibidir o yol) motorla veya yaya olarak o yolda geri-geri gitmek cok zordu ve bir o kadar tehlikeli.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    bencede keşki durup bilgi alabilseydin inş bişe olmamıştır haber alırız inşallah

Motosikleti
    Alıntı kozalak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorcu arkadan çarptı ise 8/8 suç verebilirler.keşke orada olup yaşananları
    polise anlatsaydın.kuryeci haksız yere şuçlu olucak yazıkkkkk
    İste en cok buna yaniyorum ya, KESKE AHH ORADA OLABİLSEYDİM VE DURABİLSEYDİM! AMA POLİSLER GELESİYE DEGİN O İKİ ADAM BENİM ELİMDE O SİNİRLE YASARLARMİYDİ ORASINI ALLAH BİLİR!!

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    cok gecmıs olsun abı bole kazalar cok uzuyo bızı insallah kuryecı arkadasa bısey olamamıstır allah sevenlerıne bağıslasın

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    üzücü birkaza haberi arkadaşa geçmişolsun inşallah ciddi birşeyi yoktur motoru hiç sorun değil isterse hurda olsun,kendi adıma konuşuyom burda olsaydım durmama gibi şansım yoktu ovaziyette zaten motor sürmek çok zor olurdu ,ateş düştüğü yeri yakar tabii.allah beterinden saklasın
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o anda yapman gereken sey oydu zaten doğrusu yapmışsın, ama ben olsam gerı dönerdim. ınsan o duruma duşunce anlıyor. nasıl birşey oldugunu. bana arkadan araba çarptı kırmızı ışıkta dururken. ver kımse şahıtlık yapmak istemedi. gerçekten zor bir durum. umarım kımsenın başına gelmez. derdını anlatmak o kadar zor oluyorkı.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    yinede geç kalmış değilsin bence.şimdi yada yarın bir trafik şubesine git ve olayı tek tek anlat.dikkate alcaklarını umuyorum..zaman kaybetmeden herşey sıcakken git konuş gördüklerini anlat derim
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

off çok kötü yaa.. bide gözünün önünde olması kötü olmuş.. umarım kız arkadaşın da bu olaydan kötü etkilememiştir yoksa senin de motosiklet tutkunu köreltmeye çalışabilir..

kuryeci arkadaşa da bişey olmamıştır umarım.. böyle bi durumda ben de olsam durmaya çalışıp o vanın şöförünü yakalayıp kafamdaki kaskla dalar kafa göz patlatmadan bırakmazdım...

hayvan her yerde hayvan yaa!!!
    Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)

Motosikleti
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yinede geç kalmış değilsin bence.şimdi yada yarın bir trafik şubesine git ve olayı tek tek anlat.dikkate alcaklarını umuyorum..zaman kaybetmeden herşey sıcakken git konuş gördüklerini anlat derim
    BU gercekten mumkunmudur?

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    o yolu iyi biliyorum, ilk kez giren biri için sürprizlerle dolu bi yol, alt geçit çıkışı hafif rampa çıkıldığı için sapalar önceden görülemiyor, görüldüğünde ise sapağı kaçırmamak için ya vakit kalmıyor ya da trafiği tehlikeye atmak pahasına sola kıranlar oluyor.. her ne olursa olsun, doblo sürücüsü hatalı gibi görünsede biz motosiklet kullanıcıları olarak her duruma hazırlıklı olmalıyız, saçma sapan sinyal veren bi araçta olsa bunu dikkate almalıyız, tabi olayı tam olarak görememekle birlikte ben kuryeci arkadaş yerinde olsam o sinyali gördüğüm anda kaçış planımı yapardım.

:( geçmiş olsun inşallah kuryeci arkadaşın bir sağlık problemi yoktur
    Cbr 125 :bounce:

konuyu ByPaTr10, Jotif, joker pl, barisozcetin, böcek, hasere, OGLUMVE BEN, kozalak, playboy_77, pininfarina, edy, Slymn, ümmet perkitan, ilktol
    kısıler okuor İnşallah bıse olmamıstır o arkadasa

Batis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XTz 660 ZA - Kuba RX9
    Kuryeler de çok çılgın kaşınıyorlar ama...umarım durumu iyidir.

Alıntı ByPaTr10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu ByPaTr10, Jotif, joker pl, barisozcetin, böcek, hasere, OGLUMVE BEN, kozalak, playboy_77, pininfarina, edy, Slymn, ümmet perkitan, ilktol
    kısıler okuor İnşallah bıse olmamıstır o arkadasa
    Şu saçma mesajlardan ne zaman vazgeçeceksiniz.. Ne anlamı varsa

Dostum senin durumunda zor.. Ama hem iç huzurunu baskın kılmak hemde olası faydaları için yarın trafik şubeye uğrarsan çok iyi edersin..

O Doblo senide tehlikeye atabilirdi , Allah korumuş..

Kurye arkadaşı Allah sevdiklerine bağışlar inşallah..
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

enderkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco like 125
    Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BU gercekten mumkunmudur?
    Tabi ki, münkün, tanıklık yapmanı öneririm ben de.

Motosikleti
    Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o yolu iyi biliyorum, ilk kez giren biri için sürprizlerle dolu bi yol, alt geçit çıkışı hafif rampa çıkıldığı için sapalar önceden görülemiyor, görüldüğünde ise sapağı kaçırmamak için ya vakit kalmıyor ya da trafiği tehlikeye atmak pahasına sola kıranlar oluyor.. her ne olursa olsun, doblo sürücüsü hatalı gibi görünsede biz motosiklet kullanıcıları olarak her duruma hazırlıklı olmalıyız, saçma sapan sinyal veren bi araçta olsa bunu dikkate almalıyız, tabi olayı tam olarak görememekle birlikte ben kuryeci arkadaş yerinde olsam o sinyali gördüğüm anda kaçış planımı yapardım.
    Evt o yolu cok iyi tarif etmissin tebrikler. Sermet erkin'in sapkasi gibi bir yol her an, hersey cikabiliyor her yerden! Bu arada bahsettigin kacis planini yapmak isin arkadasin bence yeterli mesafesi, zamani ve ihtimali yoktu. Zira kuriyecileri herkes bilir adamlar cok kiwrak, seri ve gozukara motor kullanirlar ve o an, orada motoru o kuriyeci kurtaramadiysa bence kimseler kurtaramazdi kolay kolay!

Biraz dusununce sanirim kuriyeci hemen oncesinde bir araci solladi galiba ve solladigi o araci gecince ansizin onune bu supriz van cikti! O an ise hicbir alternatifi, yapacak birseyi kalmamisti....

Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu saçma mesajlardan ne zaman vazgeçeceksiniz.. Ne anlamı varsa

Dostum senin durumunda zor.. Ama hem iç huzurunu baskın kılmak hemde olası faydaları için yarın trafik şubeye uğrarsan çok iyi edersin..

O Doblo senide tehlikeye atabilirdi , Allah korumuş..

Kurye arkadaşı Allah sevdiklerine bağışlar inşallah..
    +10.000

Bu arkadas benimde dikkatimi cekiyor. Cogu zaman ici bos, laf ola beri gele, oylesine msj'lar atiyor!! Evt benimde basima gelebilrdi cok haklisin hayat iste bu olsa gerek. BAzen cok acimasiz, bazen sansli, bazen sanssizsiniz.....

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    kuryeci arkadaşima büyük geçmiş olsun allah yardimcisi olsun

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)