Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Az Once Gozumun Onunde Canli-Canli Gerceklesen Kotu Kaza!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pcx 125 / 2018
    yorumlar almış başını gitmiş.
    bence bu formun çoktan kitlenmesi lazımdı.burdan moderatör arkadaşlara
    sesleniyorum olay kontrolden çıkmış karşılıklı hakaretlere,dualara,beddualara
    dönmüş tartışmanın seviyesi yerle bir olmuş.
    konu hakkındaki düşüncem ise ne olursa olsun böyle bir durum karşısında
    basıp gitmek pek hoş olmamış.kazanın olduğu noktayı çok iyi biliyorum gözümün
    önünde canlanıyor evet sakat bir yer araçlar hızla gelirler ama 100 mt e kadar
    durmak mümkün zaten kaza akabinde trafikte yavaşlar ve durma noktasına gelir.ama tabi böyle bir mecburiyetide yok insanların.kendi insiyatifinde herşey.ki gerçekten o an için elinden birşey gelemeyeceğini düşünmüşte olabilir.kimse aynı değil,aynı olmak zorundada değil.ben dururum,sen durursun,bu durur,o durur durmaz!işi vicdan muhasebesine dayatmamak lazım.konu hakkında o kadar yazan eden sert çıkan arkadaşlar yolda gördüğü her kazaya müdahil oluyorlarmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GEC KALINMIS BİR KARAR!

Bu topigi acmakla ve tum iyi niyetimle yasadiklarimi paylasmakla buyuk hata yaptigimi gec'te olsa anlamis bulunmaktayim. Ancak zararin neresinden donulurse kar'dir diye dusunuyorum. BİR İNSANIN İYİ NİYETİ ANCAK BU KADAR SU-İSTİMAL EDİLEBİLİR VE CARPİTİLABİLİRDİ. BUNU BASARDIKLARI İCİN KIMILERİNE BRAVO!.

BU TOPİCDE, BU SON MSJ'IM. BUNDAN SONRA YAZILAN HİCBİR MSJ'A CVP VERMEYECEGİM. OZELDEN ULASARAK "ART NİYETİNİ, CARPIK VE BOZUK DUSUNCE YAPISINI" FAZLASIYLA BELLİ EDEN BİRİNE ISE AYNI SEKİLDE "ANLAYACAGI DİLDE" GEREKEN CVP VERİLMİSTİR.

YAZILAN-CİZİLENLERİN FAZLASIYLA TADI KACTI VE BIR SIRK YERİNE DONDU TOPIC. KİMİLERİNIN BOZUK VE CARPIK DUSUNCE YAPİLARINDAN DOLAYI KENDİME OLAN SAYGIMI YİTİRMEMEK ICIN TOPİGIN KİLİTLENMESİNİ RİCA EDİCEM MOD'LARDAN.

TUM BU GELİSMELERDEN CIKAN SONUC, BURADA "KIMILERİ" GERCEK HAYATTA BASARAMADIKLARI ICIN SATIR ARALARINDA SOZDE AVUKAT, HAKİM, SAVCI, TOPLUM VE NAMUS BEKCİSİ OLMUS DURUMDALAR VE BU ROLLERINE KENDİLERİNİ O KADAR KAPTİRMİSLAR KI, OLDUKLARINDAN DAHA DEGERLİ VEYA ONEMLİ SANIYORLAR KENDİLERİNİ ANCAK SADECE "OLDUKLARI KADARLAR" NE OLDUKLARI ISE "KIMILERİNİN" YAZDIKLARINDAN FAZLASIYLA BELLİ OLDU.

SON CUMLEM; HAKKIMDA VE HERKES HAKKINDA "İYİ NİYETLİ DUSUNEN HERKESE" ALLAH KALBINE GORE" VERSİN. KAZASIZ, BELASIZ SAGLİCAKLA NICE KM'LERE...
    Herşeyi sen mi bilirsin.... Herşeyin doğrusu senmisin... Sen kendini ne sanıyorsun ki?... Kimsin ?....

Herşeyi açıkça yazsaydın taa en başında açık yüreklilikle ....
    korktum panik oldum... Durmak istemedim diye.... Anlayışla karşılardık.... Bir şeylerin eksik hala farkında değilmisin?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu ne gıcık bi herif ya

Çok merak ediyorum çevresindekiler buna nasıl tahammül ediyor.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Topiğin şimdiye kadar kilitlenmesi hiç gerekmedi. Yapılan beddua özel mesajdan yapılmıştı. Yani beddua yapılan kişi aynı yolla cevap verebilirdi ama edilgen durumda olan kişi burada afişe etmeyi tercih etti. O yüzden yapılan beddua aslında gizliydi ama kendisi sayesinde ortaya çıktı ve bunda yapan kişinin bir rezil etme çabası yoktu. Bunlar hep topik kilitleme numaralarıdır. Karşı tarafı küfür ettirmeye çalışırlar veya kendileri ederler ki sıkıştıklarında topik kilitlensin diye. Bu topikte açık yapılan bir hakaret yok ve bu yüzden de kilitlenmesini gerektiren bir durum oluşmamıştır. (Zaten beddua bir hakaret bile değildir. Tahminen Müslümanlıkta beddua eden kişi daha kötü duruma düşmüyor mu? Eee, o zaman bırakın isteyen beddua etsin. Elde tutulur hakaretlere bakmak gerek. O da hiç olmadı.)

Şimdi sonuçta anladık ki öyle ya da böyle olarak, yani bu arkadaş herhangi bir sebepten dolayı durmadı. Peki benim merak ettiğim bu arkadaş şu iki gün içinde polise gitti mi? Hadi o anda panik karakterinden dolayı düşünemedi, ama ya sonra? Düşünecek bol zamanı ve okuduğu tartışmalardan sonra kendini tartacak zamanı bol olmuştur.

Motosikleti
    Ramzey 150 cross
    Alıntı MrCool adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topiğin şimdiye kadar kilitlenmesi hiç gerekmedi. Yapılan beddua özel mesajdan yapılmıştı. Yani beddua yapılan kişi aynı yolla cevap verebilirdi ama edilgen durumda olan kişi burada afişe etmeyi tercih etti. O yüzden yapılan beddua aslında gizliydi ama kendisi sayesinde ortaya çıktı ve bunda yapan kişinin bir rezil etme çabası yoktu. Bunlar hep topik kilitleme numaralarıdır. Karşı tarafı küfür ettirmeye çalışırlar veya kendileri ederler ki sıkıştıklarında topik kilitlensin diye. Bu topikte açık yapılan bir hakaret yok ve bu yüzden de kilitlenmesini gerektiren bir durum oluşmamıştır. (Zaten beddua bir hakaret bile değildir. Tahminen Müslümanlıkta beddua eden kişi daha kötü duruma düşmüyor mu? Eee, o zaman bırakın isteyen beddua etsin. Elde tutulur hakaretlere bakmak gerek. O da hiç olmadı.)

Şimdi sonuçta anladık ki öyle ya da böyle olarak, yani bu arkadaş herhangi bir sebepten dolayı durmadı. Peki benim merak ettiğim bu arkadaş şu iki gün içinde polise gitti mi? Hadi o anda panik karakterinden dolayı düşünemedi, ama ya sonra? Düşünecek bol zamanı ve okuduğu tartışmalardan sonra kendini tartacak zamanı bol olmuştur.
    bravo! ben içimden geçeni hiçbir hakaretvari bir tutum sergilemeden özelden mesaj olarak arkadaşa yolladım. Bu benim kişisel şahsi mesajımdı. Benim rezil etme gibi bir çabam olmadı olsaydı arkadaşa özelden mesaj atmazdım. Beddua olması beni ilgilendirir bunun hesabını ben veririm bu benimdir ki özelden attığım bir mesajdır. Ama arkadaş olayı farklı taraflara çekmek için utanmadan birde ayrı bir topic olarak bile açtı. Ki benim mesajımı burada yazdıktan sonra utanmadan bana birton küfür hakaret karışımı şeyler yazdı. Ben afişe etmedim. Olayı duygu sömürüsüne bile götürdü ama önceki mesajlarında üstü kapalı şekilde millete tehditler bile savurdu. İşin ilginç tarafı ben kendisine kötü bir dilekte bulundum bunu kendisine yediremedi ama kendisi bir trafik kazasına çok yakından şahit olduğu halde "normal vatandaşlık görevini" yerine getirmeyip bir ambulansı bile arama tenezzülünde bulunmamış, durup durmamasını artık tartışmak istemiyorum ne hali varsa görsün.
    Sibop ayarı:mrgreen:

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    SUZUKİ GSR 600
    Alıntı edy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer görüpte kımse durmadıysa sucu motora atabılırler. ben olsam durup görduklerımı anlatırdım. belkı gördüklerimin faydası olurdu.
    evet başka görmeyen olabilir.
    Allah yardım etsin arkadaşa...
    KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!

by tpr.

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alp-tunay ve nebi arkadaşlar.....klavyenin başından yazmak ,yorumlamak,suçlamak ve daha bir çoğunu yapmak çok kolay...olaylara biraz daha (pardon daha daha çok ) sağ duyulu baksanız olmazmı... yolda yürüyordum bir kazaya şahit oldum ve gittim yardım ettim! başıma gelmedik iş kalmadı;ambulans+polis çağırdım sürücü bayağı bi ağır durumdaydı...polisler telf. no'mu aldılar...4 gün sonra aradılar adam öldü diye!!! sürücünün ailesi bi yandan emnyet bi yandan suçlu şahısın çevresi+ avukatı diğer yandan ......işe gidemez ve çalışamaz oldum...bıktım... evet pişman oldum yardım ettiğime...belki adam yaşasaydı durum değişirdi belkide ama bence olylar yine devam edecekti.... olaylar bi anda çooook büyüyor,önüne geçemiyorsun,şahsi olarak maddi ve manavi kaybım çok büyük oldu!!! insan canında önemlimi diye sorarsanız tabiki her şey helali hoş olsun...can sonuçta!!! ama her şey prosedürde yazdığı gibide olmuyor... hayat bu,düşmez kalkmaz bir allah......bu yazılanlara inanamıyorum,bir çok kişi haddini fazlasıyla aşmış görünüyor...burada yazılanlar yüzyüze söylense çok ciddi sonuçlar çıkardı diye düşünüyorum. beyler sanırım çoğumuzun yaşı belli bir düzeyedir en azından 25 yaş ve üzeri.... ben 32 yaşındayım; üzeceğiniz+üzüleceğiniz, kıracağınız+kırılacağınız,söveceğiniz+sövüleceğini z şeyleri yazmayınız,yazanlarada mani olunuz....yazdıklarım sanki nebi ve alp arkadaşlarıma gönderme gibi oldu;ama asla böyle bir niyetim yok!!! haddimi aştıysamda özür dilerim!!! ayrıca kuryeci arkadaşada allah'tan bol şifalar diliyorum,allah umarım sevdiklerine bağışlamıştır...pininfarina kardeşim senin yaşadıklarında zor...forumda yaşadıklarında...trafik'e bildiklerini paylaş zaten bu yzılanlar öyle sanıyorumki delil değeri taşıyordur,herkes bi şekilde yorum yaptı zaten...içinden geleni yap;ruhun sana doğru yolu gösterecektir...her kese iyi günler

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Konu tartışmalara sebep olduğu ve konunun giderek sapması sebebiyle kilitlenmiştir.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)