Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Az Once Gozumun Onunde Canli-Canli Gerceklesen Kotu Kaza!!

REKLAM ALANI
    toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaptıgınızın dogru mu yanlıs mı oldugunu aynı pozisyonda siz oldugunuzda, aynı kazayı siz yasadıgınızda, kaza sonrası suc sizde bulundugunda, ve hickimse yardım etmediginde/sahitlik yapmadıgında anlayacaksınız zaten. Bunun gerceklesmesi icin asla dilekte bulunmam, o ayrı.

Bu arada evet, ben dururdum. Cok daha basit seylere durdum. Buna kesinlikle dururdum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NEBİ kardeş,
    Ne olursa olsun senin yazdığın satırları haklı kılmaz
    kaldı ki ne insalığa sığar ne de dinimizce caizdir.
    Bir insana zara gelsin diye dua etmek??? doğrusu şaşkınlığa uğradım ve yazdığım yazacağıma bin pişman oldum.......

bir insan'a yakıştıramıyorum bunu
    nasıl bir topluluk olmuşuz meğer.....
    ALLAH HERKESİN KALBİNE GORE VERSİN. Umarim @Nebi kardesimiz birgun benzer bir kaza yapmaz ancak yaparsa kendisi icin uzulecegimi sanmiyorum zira fazla birsey kaybetmemis olacak bu toplum. Kisaca, hakkimda ne dusunuyorsa Allah ona 10 katini versin.

Saygilar, sevgiler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    tokat istanbul bingöl denizli mardin ordu van
    Motosikleti
    regalraptor 250e-9
    Alıntı nebi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok yerinde, yakışır, cuk diye oturmuş, paylaşım için sağol
    bu nasıl bişi ya.hala şoktayım.bide utanmadan yazdıklarına bak.

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Arkadaşlar, forumumuzun seviyesini düşürmeyelim. Medeni şekilde sohbetimiz devam etsin. Unutmayın bu forum, kalite seviyesi ile ayakta durmakta ve gelişmektedir.
    Üç boyoz bir kola

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya arkadaşlar topikte kavga neden devam ediyorki arkadaş paylaşmış yaşadıklarını tamam yardım etmemiş olabilir suçludur ama hep aynı şeyler dönüp dolaşıyor konu uzuyor burda
    Arkadaştan haber var mı önemli olan bu değil mi?
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu arada bişey daha sorgulamak istiyorum..

Aynı pozisyonda, kız arkadaşınız kayıp düşseydi motordan, yine "durulmaz bu yolda, imkan yok" deyip devam mı ederdiniz?

Motosikleti
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar topikte kavga neden devam ediyorki arkadaş paylaşmış yaşadıklarını tamam yardım etmemiş olabilir suçludur ama hep aynı şeyler dönüp dolaşıyor konu uzuyor burda
    Arkadaştan haber var mı önemli olan bu değil mi?
    Hocam yanlis ifadeler kullaniyorsun "sucludur!"

Burada sen benim "suclu olup-olmayacagima karar verecek yetkili bir merci, kurum veya devletin ilgili herhangi bir yurutme organi vs degilsin. "Suclu" kime gore, ne'ye gore kusura bakma ama ...! Ltf ifadelere dikkat edelim ve daha ozen gosterelim secerken

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yanlis ifadeler kullaniyorsun "sucludur!"

Burada sen benim "suclu olup-olmayacagima karar verecek yetkili bir merci, organ, kurum veya devletin ilgili yurutme organi vs degilsin. "Suclu" kime gore, ne'ye gore kusura bakma ama ...! Ltf ifadelere dikkat edelim ve daha ozen gosterelim secerken
    Suçludur derken suçlu olduğunu kast etmemiştim...
    Kimine göre hatalısındır kimine göre değilsindir kişilerin görüşlerini değiştiremezsin ki
    Anlatmak istediğim konunun boşuna uzadığı
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    yazacak bişey bulamıyorum sinirden

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    yazılanlara çizilenlere çok sinirlendim içimdekileri yazmak istemiyorum şu an buraya yazacak olursam zaten beni forumdan şutlarlar.
    sadece şunu demekle yetiniyorum ben olsam kesinlikle napar eder dururdum.
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, forumumuzun seviyesini düşürmeyelim. Medeni şekilde sohbetimiz devam etsin. Unutmayın bu forum, kalite seviyesi ile ayakta durmakta ve gelişmektedir.
    +1000
    [B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::

Motosikleti
    ALLAH HERKESİN KALBİNE GORE VERSİN. Umarim @Nebi kardesimiz birgun benzer bir kaza yapmaz ancak yaparsa kendisi icin uzulecegimi sanmiyorum zira fazla birsey kaybetmis olmayacak bu toplum. Kisaca, hakkimda ne dusunuyorsa Allah kendisine 10 katini versin.

Saygilar, sevgiler...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    ALLAH HERKESİN KALBİNE GORE VERSİN. Umarim @Nebi kardesimiz birgun benzer bir kaza yapmaz ancak yaparsa kendisi icin uzulecegimi sanmiyorum zira fazla birsey kaybetmemis olacak bu toplum. Kisaca, hakkimda ne dusunuyorsa Allah kendisine 10 katini versin.

Saygilar, sevgiler...
    Aynı şeyleri senin içinde söylemek geliyor içimden...... Ama neyse...Ben söylemeyim....

Yolun açık tekerin düz bassın.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı şeyleri senin içinde söylemek geliyor içimden...... Ama neyse...Ben söylemeyim....

Soyle tabi icinde degil disindan soyle. Allah bana'da ne dusunuyorsam "100 katini versin" zira kimin kalbinin, yureginin ne oldugunu ortada ve bilen biliyor . Hadi sen bak dalgana simdi...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

heh şimdi tam oldu...Cellatda geldi...

ceza infazı için son 24 saat...

Usame Bin Ladenden sonra en çok arananlar listesindeki 2. isim Pininfarina...

urun...kellesi tiz kesile...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heh şimdi tam oldu...Cellatda geldi...

ceza infazı için son 24 saat...

Usame Bin Ladenden sonra en çok arananlar listesindeki 2. isim Pininfarina...

urun...kellesi tiz kesile...
    Aramaya gerek yok dostum @metehan yerimiz yurdumuz belli Allaha sukur ve Allahtan baska kimsedende korkumuzda yok. Gorusmek isteyen olursa ulassin ozelden musait oıldugumuzda gorusuruz bizzat, varsa dertleri paylasirim (veya katarim) hic sorun degil.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Soyle tabi icinde degil disindan soyle. Allah bana'da ne dusunuyorsam "100 katini versin" zira kimin kalbinin, yureginin ne oldugunu ortada. Hadi sen bak dalgana simdi...
    Bak bana 2 dir saçma sapan şeyler yazıyon dikkatli ol.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125

..

doStum SanıRım ßir Çevre yoLu oRası ßiLmiyorum aMa 90 Hakkımız We aDamın Yaptığı asLi kuSur.. Diğer aRacı Dikiz aYnasından Görmeden Şerit DeiŞtiremeSsin.
    We kuRyeLEr Kaşınıyor.
    eWet Gidiyorsun MüşteRinin Surat ßir KarıŞ Taßi Sende Suç.
    10 Paketin ßir anda geLme Seßeßi SenSin.
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    şu topiğe heyecanla bakınan arkadaşlar var...en haklı sizsiniz tamam...

and the oscar goes to ...

hayatı tartışmamak lazım...heleki yaşanmış şeylerin üzerine keşke demek...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    GEC KALINMIS BİR KARAR!

Bu topigi acmakla ve tum iyi niyetimle yasadiklarimi paylasmakla buyuk hata yaptigimi gec'te olsa anlamis bulunmaktayim. Ancak zararin neresinden donulurse kar'dir diye dusunuyorum. BİR İNSANIN İYİ NİYETİ ANCAK BU KADAR SU-İSTİMAL EDİLEBİLİR VE CARPİTİLABİLİRDİ. BUNU BASARDIKLARI İCİN KIMILERİNE BRAVO!.

BU TOPİCDE, BU SON MSJ'IM. BUNDAN SONRA YAZILAN HİCBİR MSJ'A CVP VERMEYECEGİM. OZELDEN ULASARAK "ART NİYETİNİ, CARPIK VE BOZUK DUSUNCE YAPISINI" FAZLASIYLA BELLİ EDEN BİRİNE ISE AYNI SEKİLDE "ANLAYACAGI DİLDE" GEREKEN CVP VERİLMİSTİR.

YAZILAN-CİZİLENLERİN FAZLASIYLA TADI KACTI VE BIR SIRK YERİNE DONDU TOPIC. KİMİLERİNIN BOZUK VE CARPIK DUSUNCE YAPİLARINDAN DOLAYI KENDİME OLAN SAYGIMI YİTİRMEMEK ICIN TOPİGIN KİLİTLENMESİNİ RİCA EDİCEM MOD'LARDAN.

TUM BU GELİSMELERDEN CIKAN SONUC, BURADA "KIMILERİ" GERCEK HAYATTA BASARAMADIKLARI ICIN SATIR ARALARINDA SOZDE AVUKAT, HAKİM, SAVCI, TOPLUM VE NAMUS BEKCİSİ OLMUS DURUMDALAR VE BU ROLLERINE KENDİLERİNİ O KADAR KAPTİRMİSLAR KI, OLDUKLARINDAN DAHA DEGERLİ VEYA ONEMLİ SANIYORLAR KENDİLERİNİ ANCAK SADECE "OLDUKLARI KADARLAR" NE OLDUKLARI ISE "KIMILERİNİN" YAZDIKLARINDAN FAZLASIYLA BELLİ OLDU.

SON CUMLEM; HAKKIMDA VE HERKES HAKKINDA "İYİ NİYETLİ DUSUNEN HERKESE" ALLAH KALBINE GORE" VERSİN. KAZASIZ, BELASIZ SAGLİCAKLA NICE KM'LERE...

Motosikleti
    Ramzey 150 cross
    Zuhahahaaaa, çok içliymiş bu çocuk. Anlayamadım gitti arkadaşım, yeri geliyor millete dikleniyorsun, yeri geliyor ağlıyorsun, yeri geliyor dua ediyorsun, kaza oluyor bakmadan geçiyorsun, bazen romantikleşiyorsun, yeri geliyor üstü kapalı tehdit ediyorsun, en sonunda da ağlıyorsun. Üstelik bunların hepsini aynı topicte yapıyorsun. Değişik bir insanmışsın.

yeri geliyor özelden küfür ediyorsun..
    Sibop ayarı:mrgreen:

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)