Az Once Gozumun Onunde Canli-Canli Gerceklesen Kotu Kaza!!
Reklamlar
-
05 Nisan 2008, 21:49
Adam kendi deyimiyle kaza olduktan 45 dakika sonra aynen foruma girip bu topiği açmış. Başlığınada "Az Once Gozumun Onunde Canli-Canli Gerceklesen Kotu Kaza!!" demiş. Kendi deyimiyle Mantıklı veya akılcı düşünürsek evet durup yardım etmesi tamamen kendi seçimidir. Haklı yada haksız bunu kendisi aynı duruma düştüğü zaman anlıyacaktır.
Reklamlar
-
05 Nisan 2008, 21:52
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
05 Nisan 2008, 22:04
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
05 Nisan 2008, 22:15
herkes iki adamı dövüyor kimse elinizden alamıyor. herkes 6. dan kareteci mübarek türkiyede... ben 10 senedir kickbox yapıyorum dövmüyorum insanları. hata,cehalet vs ile gelen kaza işte. lütfen gerçekçi olun.
-
05 Nisan 2008, 22:38
pininfarina adlı üyeden alıntı
Yuhh derim duygu somurusu olurda bu kadari olmaz be guzel kardesim!!
Dediklerin ancak soyle gecerli olabilirdi, O NOKTADA SADECE BEN, KURİYE VE VAN OLSAYDI BELKİ. YANI KAZA HERHANGİ BİR ARA VEYA ISSIZ SOKAKTA, DAGBASI MİSALİ KUS UCMAZ-KERVAN GECMEZ BİR YERDE VS OLMUS OLSA VE ORADA KAZAYI BENDEN BASKA GOREN YOKSA VE BEN GORE-GORE, DURABİLECEKKEN DURMAMİSSAM YAZDIKLARIN BELKİ ANLAMLI OLABİLİRDİ.
Yani kusura bakma ama orada OLAYI BİR TEK BEN DEGİL, BENİM GİBİ 100'LERCE İNSAN VE ARAC SAHİBİ GORDU. TUM O İNSANLARIN HEPSİNE AYNI DUYGU SOMURUSUNU YAPACAKMISIN SİMDİ SEN? BUYUR YAP VE KOMİK OL OYLEYSE!
Hocam yazilanlari-cizilenleri daha dikkatli okumani tavsiye ediyorum sana. Zira "birileri suclu oldugumu iddia ediyor" etmiyor degil. Onceki msj'lara bakarsan bunlarin kim ve hangi cikara artik hizmet ediyorlarsa artik hangi "destekciler" olduklarini gorursun...
abi senin kimseye birşeyi kanıtlamaya ihtiyacın yok.bazı arkadaşlar hiç düşünmeden yorum yapıyolar.ben geçen haftalarda başımdan geçen bi olayı yazdım buraya.olayı bilmedikleri halde yalancılık şunla bunla suçladılar.yeni üye olduğum için.sen boşver millet konuşsun.bundan sonra paylaşma başından geçen olayı burda bence.bazıları ellerinden gelse vatan hayini bile ilan etmeye çalışıyolar.ne biçim insanlar anlamadım.boşver takma kafana.inşallah kurye arkadaşa bişi olmamıştır.belki sende durmaya çalışırken o karmaşaya belki sanada biri vuracaktı.boşver kim ne diyosa desin
-
05 Nisan 2008, 22:40
alp_tunay adlı üyeden alıntı
.Kaza dolayısı ile yavaşlayan trafikte ters yönde bile gitmen mümkün....
Ya birak Allahini seversen ank'dan kalkmis oturdugun yerden bilmeden-etmeden bos-bos konusup ahkam kesiyorsun!! Ters yonde gidecekmismisim olduu gorursem soylerim!
Senin ist'a yolun duser ve bahsedilen o yolda sayet birgun yasarsan ayni olayi SEN TERS YONDE GİDERSİN! Sonrasinda artik ne olurveya olursun bilemem ancak aksam haberlerinde senin icin ailenin gozyaslarina bogulacagina emin olabilirsin cok bilmis ustad...
Agzi olan konusyor, bilende-bilmeyende!!
-
05 Nisan 2008, 22:44
Ya birak Allahini seversen ank'dan kalkmis oturdugun yerden bilmeden-etmeden bos-bos konusup ahkam kesiyorsun!!
Ters yonde gidecekmismisim olduu gorursem soylerim!
Senin ist'a yolun duser ve bahsedilen o yolda sayet birgun yasarsan ayni olayi SEN TERS YONDE GİDERSİN! Sonrasinda artik ne olurveya olursun bilemem ancak aksam haberlerinde senin icin ailenin gozyaslarina bogulacagina emin olabilirsin cok bilmis ustad...
abi bak üste bişi yazdım bırak böle adamları.ters yönde gitcekmişin.buda motorcu işte.kaskıda dizlerine tak bari tam olsun
-
05 Nisan 2008, 22:48
X__utku__X adlı üyeden alıntı
abi bak üste bişi yazdım bırak böle adamları.ters yönde gitcekmişin.buda motorcu işte.kaskıda dizlerine tak bari tam olsun
Haklisin o kadar cok bos-bos konusmayi, bol keseden atmayi-tutmayi vs seven insan var ki kime, ne laf yetistirecek,kime ne anlatacaksin. Ne kadar anlatirsan anlat, karsindaki anlayabilecekleri ile sinirlidir....
Dikkat et dostum kendine, kazasiz belasiz nice km'lere guzel kardesim
-
05 Nisan 2008, 22:49
Tarzım çok basittir.....
-
05 Nisan 2008, 23:04
-
05 Nisan 2008, 23:06
Ya birak Allahini seversen ank'dan kalkmis oturdugun yerden bilmeden-etmeden bos-bos konusup ahkam kesiyorsun!!
Ters yonde gidecekmismisim olduu gorursem soylerim!
Eh bende Ankara'dayım ama daha 10 gün önce bahsettiğin yoldan defalarca geçtim. İstanbul trafiğine acemi olmama rağmen ben o yolda en fazla 100 metrede durabilirdim. Senin anlatmış olduğun ifadelerde ise seni son derece samimiyetsiz buldum. Oraya gitmeye cesaret edemedim zira bir yaralı veya bu tür olaylar beni çok etkiler gibi yaklaşımlarda bulunsaydın samimi olduğunu düşünebilirdim ama sen demişsinki durabilseydim herifleri benzetirdim döverdim asardım keserdim.... Laf bunlar yapacak adam gider yapar. Dahada önemlisi şu ki böyle durumla karşılaştığında ilk yardım bilgin yoksa cep telefonunu eline alıp acil servisi aramaktırki sen bunu bile yapmamışsın sonrada burdan herkese laf yetiştirmeye çalışıyorsun
-
05 Nisan 2008, 23:07
-
05 Nisan 2008, 23:08
Ya kardeşim adamın(!) neyini savunuyorsunuz halen anlamadım. Adam bir kere bırakın durmayı gayet rahat birşekilde kazayı görür görmez koşmuş bilgisayar başına girmiş foruma "dırdırdır" yazmış. Bırakın hadi durmasın ki o yolu çok iyi bilirim (infomda izmir yazıyor ama 2 yıl gayrettepe'de çalıştım) istenilirse her yerde durulur- geri dönülür. Bırakın herşeyi normal vatandaşlık görevini yapıp tenezzül edipte bir ambulansı bile aramamış, ama hemen foruma yazma gereksinimi duymuş. Ne diyelim? belki birgün bende motosikletle onun yanından geçiveririm, yada durmamasını normal karşılayan arkadaşların. Yada bu aynı adam(!) birgün sizin yanıbaşınızdanda geçip gider. Geçer gidersiniz arkadaşlar.. Siz durmassanız kimse durmaz, kamyon hiç durmaz, otobüs hiç durmaz, araba hiç durmaz. Sen durmayacaksında kim duracak kardeşim? Bize İstanbul trafiğinide bahane etmeyin kardeşim! Koskoca Tem'de bile küçücük bi kazada bütün trafik nasıl tıkanıp yavaşlıyo herkes biliyor. Dediğim gibi umarım sende birgün öyle duruma düşmessin(!) ve umarım senin yanından geçip gitmezler(!)
-
05 Nisan 2008, 23:11
-
05 Nisan 2008, 23:47
alp_tunay adlı üyeden alıntı
O adam dediğin gerekirse motoru atar gene de o arkadaşın yardımına koşar....
Düşün bi kere... Ya o kurye sen olsaydın?.....
biz hiçmi kaza yapmadık.eğer o kuryenin yerinde ben olsaydım ve yanımdan duramayacak hızda bi arkadaş geçseydi dursaydı diye bakmazdım.çünki o trafikte çok daha büyük bi kazaya neden olabilir ve birçok kişinin canını yakabilirdi.ama durabilecek olay olduktan sonra o mevkiden geçen biri olsa tabiki durmasını isterdim.güvenle durup yardım edebileceksem ben hiç düşünmeden dururdum.ateş düştüğü yeri yakar sen ne anlarsın diyosan.ben çok çok yakınımı büyük babamı motosiklet kazasında kaybettim.ve en az onunkadar yakınım kuzenim aylarca yatakta yattı motosiklet kazası nedeniyle.şimdi ben diye bilirmiyim o yardım etse belki ölmücekti şu söle yapsa şöle olmazdı.bazı şeyleri konuşurken mantıklı düşünmek lazım.biz elbetteki kardeşiz birbirimize yardımcı olmamız gerekir ama bazı durumlarda yapabilecek birşeyimiz olmamakta ne yazıkki
-
05 Nisan 2008, 23:55
Sabahtan beri donup donup bu mesaja takiliyorum, yorumlari okuyorum, bir sey eklemek istemiyordum ancak dayanamadim. Bazi arkadaslar konu basligini acan Pininfarina'ya suclu muamelesi yapiyorlar. Istanbullu degilim ama olay mahallini cok iyi biliyorum, arabayla bile insanin panik yapacagi bir nokta. Kaldi ki gozunuzun onunde gerceklesen tatsiz bir olay var. Oturdugumuz yerden yazmak cok kolay geliyor. Fakat olayin cereyan ettigi sartlari goz onunde bulundurmak gerekili. Ben de isterim acil bir durumda durup yardim etmek, gerekiyorsa geri donup yardim cagirmak, ama bu olayin meydana geldigi yer gercekten cok sakat bir nokta, yardim etmek isteyen herhangi bir kisinin de basina bir sey gelmeyecegini kimse bilemez.
-
05 Nisan 2008, 23:58
-
06 Nisan 2008, 00:28
"@NEBİ" İSİMLİ UYENİN AZ ONCE SAHSİMA ÖZELDEN ATMIS OLDUGU MSJ;
@NEBİ, Bugün, 22:17 PM;
"Umarım birgün aynı duruma düşersin arkadaşım sana başka birşey demiyorum, bu gece dua edicem, umarım o kurye arkadaşın düştüğü duruma düşersin. Yazıklar olsun senin insanlığına utanmadan birde kendini savunmaya çalışıyorsun bencil herif. Bir ambulansa bile telefon edemedin dimi? ama foruma girip "dur artisliğimi yapayım" demektende geri kalmamışsın. Hala kendini savunmaya çalıştığını gördükçe sinir oluyorum."
YORUMSUZ...
-
06 Nisan 2008, 00:38
çok yerinde, yakışır, cuk diye oturmuş, paylaşım için sağol
-
06 Nisan 2008, 00:40
"@NEBİ" İSİMLİ UYENİN AZ ONCE SAHSİMA ÖZELDEN ATMIS OLDUGU MSJ;
@NEBİ, Bugün, 22:17 PM;
"Umarım birgün aynı duruma düşersin arkadaşım sana başka birşey demiyorum, bu gece dua edicem, umarım o kurye arkadaşın düştüğü duruma düşersin. Yazıklar olsun senin insanlığına utanmadan birde kendini savunmaya çalışıyorsun bencil herif. Bir ambulansa bile telefon edemedin dimi? ama foruma girip "dur artisliğimi yapayım" demektende geri kalmamışsın. Hala kendini savunmaya çalıştığını gördükçe sinir oluyorum."
YORUMSUZ...
NEBİ kardeş,
Ne olursa olsun senin yazdığın satırları haklı kılmaz
kaldı ki ne insalığa sığar ne de dinimizce caizdir.
Bir insana zara gelsin diye dua etmek??? doğrusu şaşkınlığa uğradım ve yazdığım yazacağıma bin pişman oldum.......
bir insan'a yakıştıramıyorum bununasıl bir topluluk olmuşuz meğer.....
Tarzım çok basittir.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)