Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Az Once Gozumun Onunde Canli-Canli Gerceklesen Kotu Kaza!!

REKLAM ALANI
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    çok geçmiş olsun vala kurya kardeşimize umaırm birşeyı yoktur.böle gerizekalılar olduğu sürece ıstanbulda motor kullanmak bazen işkence oluyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hocam geçmiş olsun. Kaza yapan arkadaşa acil şifalar diliyorum...

Hani geçmiş geçmişte kaldı ama keşke dursaydın. 1,5 km ilerde bile olsa dursaydın. Bir şekilde geri gelirdin.
    O insanın orada , kendi halinden anlayan birine ihtiyacı olur mutlaka. En azından kazayı gören birisi olarak şahitlik yapardın.

Neyse herşeyin hayırlısı. Bu gibi kazalarda soğukkanlı olmak lazım. Panik yapmamak, yeni bir kazaya mahal vermemek lazım!

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam geçmiş olsun. Kaza yapan arkadaşa acil şifalar diliyorum...

Hani geçmiş geçmişte kaldı ama keşke dursaydın. 1,5 km ilerde bile olsa dursaydın. Bir şekilde geri gelirdin.
    O insanın orada , kendi halinden anlayan birine ihtiyacı olur mutlaka. En azından kazayı gören birisi olarak şahitlik yapardın.

Neyse herşeyin hayırlısı. Bu gibi kazalarda soğukkanlı olmak lazım. Panik yapmamak, yeni bir kazaya mahal vermemek lazım!
    Hocam o yolda geri-geri gitmenin mumkunati yok + motoru uygun bir yere park edip yaya gideyim desem yine en yakin yer itu kampusun onu olurdu ki, oradan yaya olarak o noktaya yurumem bile cok zamanimi alirdi. Ayrica o yol otoban gibi bir yol otobonda yurumek veya kosmak gibi birsey olacakti. Elbette bende durmayi cok istedim ancak o an yolun ve trafigin durumu ile arkamdaki kiz arkadasim cok paniklemesi engel oldu durmama.

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BU gercekten mumkunmudur?
    tabikide git trafiğe tam mevkini ve ve olay saatini söyle.o trafik tutanağını sana çıkatırlar.büyük sevap işlemiş olursun
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    aynı dakikalarda bende oradaydım...benden sonra yaşandı muhtemelen...o mevki o kadar sakatki...alt geçitten 100 km hıza çıkıyor tüm araclar ..inanılmaz hızlı yol...o an bişey olmadıysa bile arkadan gelenin durması çok zor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    off ya böyle motor kazaları duydukça içim bi garip oluyor
    kuryeci arkadaşa çok büyük geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur
    [B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::

Motosikleti
    arkadaşın bahsettiği 4.Leventten Maslağa çıkan yol bu...hata affetmez...araba için değilde bi zmotosikletler için çok tehlikeli...artı bu çizdiğim Maslak yönüne doğru rampa aşağıdır...dikkat çekmez pek ama yokuş aşağı hızlanırsın...zaten hızlı gelirsin...karşıdan karşıya geçmek bile imkansız...TEM otoyolu gibi süratli yol...kazalar oldu zamanında bir üstgeçit yapıldı...

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    yahu en azından araştır. trafiğe bildir şahit olduğunu.. adam öldü mü kaldı mı? hiç mi duracak yerin yoktu? ne bileyim karşı taraftan geri dönecek falan hiç kavşak da mı yoktu..

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    Bu arada bahsettigin kacis planini yapmak isin arkadasin bence yeterli mesafesi, zamani ve ihtimali yoktu. Zira kuriyecileri herkes bilir adamlar cok kiwrak, seri ve gozukara motor kullanirlar ve o an, orada motoru o kuriyeci kurtaramadiysa bence kimseler kurtaramazdi kolay kolay!
    o zaman kaçış planı yapamayacağın durumlara düşme ve tehlikeli olduğunu bildiğin yolda gereksiz hareketler yapma gibi bir önerim olabilir, evet kaza bu ama bence her kazadan kaçınılabilir, her olasılığı hesaplamak ve kaçış plansız kalmamak bizim yeteneğimizdir, bir kazaya karıştıysak, şu böle yaptı bu böle sola kırdı, yol şöle ıslaktı gibi şeyler bence bahane, motosiklet kullanıyorsan ve bu şekilde davranmıyorsan hayatta kalma şansını azaltmaktan başka bişey yapmazsın, kaldı ki ben arabayıda aynı özeni göstererek kullanıyorum.

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    yazık olmuş kuryeci arkadaşa allahtan bol acil şifalar diliyorum
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Geçmiş olsun kurye arkadaşa da sanada
    Bencede mümkünse mutlaka trafik şubesine anlat durumu.Kurye arkadaşa haksızlık olmasın en azından.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    ya arkadaşım yine baktım bişiler var mı bilen eden diye ama..
    bir trafik şubesine gidip yada telefon açıp haber verebilirsin diye düşünüyorum. tabi seçim senin.

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı kozalak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorcu arkadan çarptı ise 8/8 suç verebilirler.keşke orada olup yaşananları
    polise anlatsaydın.kuryeci haksız yere şuçlu olucak yazıkkkkk
    O kesin Aynı kazayı Şubat 13'te biz yaptık ve %100 kusurlu bizdik Bizde aniden duran bir servis aracına arkadan girmiştik...

Kazayı yapan arkadaşın umarım birşeyi yoktur...Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durumu o bölgenin bağlı olduğu trafik şubeye anlat ...
    Derim bende ...

Allahtan acil şifalar dilerim ... kaza bu her an her şeyi hesap edemiyorsun ....
    Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
    Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Motosikleti
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım yine baktım bişiler var mı bilen eden diye ama..
    bir trafik şubesine gidip yada telefon açıp haber verebilirsin diye düşünüyorum. tabi seçim senin.
    İlk firsatta ilgilenicem bununla evt zira arkadan carptigi icin muhtemelen 8/8 hatali bulunacaktir ama yinede yaninda manevi destek vermek iyi olur. TAbi bu arada soylemeye ve yazmaya dahi cekiniyorum .... durumu soz konusu degilse insallah

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşın bahsettiği 4.Leventten Maslağa çıkan yol bu...hata affetmez...araba için değilde bi zmotosikletler için çok tehlikeli...artı bu çizdiğim Maslak yönüne doğru rampa aşağıdır...dikkat çekmez pek ama yokuş aşağı hızlanırsın...zaten hızlı gelirsin...karşıdan karşıya geçmek bile imkansız...TEM otoyolu gibi süratli yol...kazalar oldu zamanında bir üstgeçit yapıldı...
    @Metehan,
    Ellerine saglik evt iste tam o noktada bir anda olanlar oldu inanilmaz birseydi! Dostum sen soyle orada saatte 90, 100km hizla gidiyorsun aniden, saniyeler icinde bu olay gerceklesiyor ancak her yaninda deli gibi kaptirmis giden araclarla dolu ve sen en sol serittesin. Durabilirmiydin orada?

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Yaklasik 45dk once leventten harp akademileri istikametine dogru alttan gecmis ortalama 100km hizla seyrederek gidiyordum. Alt gecitten ciktiktan sonra bilenler bilir hemen ilerde yol ikiye ayrilir sol taraf edirne, havaalani yolu direk gidersenizde yol itu kampus, pasabahce, ataturk oto sanayi sitesi vs seklnde gider. Ayrica bu yolda genelde oldukca hizli seyreden bir trafik vardir.

Neyse gecitten cikmis arkamda kiz arkasim ile ortakama 90km hizla seridimde seyrediyordum. 150mt kadar onumde ise ayni hizlarda seyreden gri renkli bir fiat doblo veya peugeot partner tarzi bir van vardi. Onceleri bu amcanin sol sinyali yaniyordu ancak hicte sola dogru donecek gibide durmuyor ve sol seride dogru yanasmisti. Mualllakta bir arac oldugu her halinden belliydi ve yolda kararsiz gidiyordu. Sonra bir ara sinyalini kapatti (2, 3sn kadar) ancak sonra tekrar acti ve birden sola dogru aniden kirdi direksiyonu herif!!

İste ne olduysa o an oldu! Hemen sol arkamdan hizla gelen bir kuriyeci arkadas son an'da sola kiran bu kararsiz van'i gordu ancak cok gecti ve kotra hareketle kurtaramayacagini anlayinca son care aci fren yapti ve hizla kayarak arkadan 90, 100km hızla girdi van'a! Tum bunlar en fazla 2sn icinde ve 90, 100km hizla giderken gozlerimizin onunde gerceklesti arkadaslar!

Gordugum ilk ve son sahne once motor van'a arkadan hizla girerek aninda pert olmasi ve kuriyecinin motorun ustunden o ivmeyle firlayarak kaski ile van'in arka kapisina yaklasik 90 derecelik bir açiyla carparak yere yigilmasi oldu! Bu olaya bizzat canli-canli sahit olan arkamdaki kiz arkadasimda olayin sokunu yasarken ben sogukkanliligimi korudum ve dikkatimi dagitmadan hizla akan yogun trafigin ortasinda seridimi koruyarak yola devam etmek zorunda kaldim maalesef. Ancak bu kaza musait bir yol veya yerde olsaydi ve ben durabilecek olsaydim (ki o an durmayi cok istedim) o van'i kulanan iki adami elimden sadece Allah alabilirdi emin olun!!

Hala canım cok sıkkın. Umarim kuriyeci arkadasin sigortasi vardir ve umarim ciddi bir saglik sorunu yoktur insallah. TAhminimce kask'i kalitesi birseyse gecici bir travma veya bayginlik yasamistir orada. Cunku ilk once kafasi carpti van'in arka kapisina ve sonra tum bedeni bir cuval gibi yigildi kaportaya ve yere dustu. Bunlari yazarken bile hala tuylerim diken-diken oluyor ve motorcudan cikan aci fren sesi ve o "GUUMM" diye ses hala kulaklarimda cinliyor!

Allah kimsenin basina bu tarz kaza, bela vermesin ltf cok dikkatli olalim arkadaslar. Hala sinirim gecmis degil yanlis birseyler yazdiysam herkesten affola dostlarim...
    Bence bu kazayi anlatmanız yersiz ve anlamsiz
    aracın kararsız olduğunu yazıyorsunuz....
    Kuryenin önüne çıktı aniden diyorsunuz ve canlı şahit oloduğunuz kaza mahalini şeridimi korumak için yola malesef devam etmek ZORUNDAYDIM DİYORSUNUZ ne saçma bir mazaret yarabbim??????
    polis yada mahkemede uğraşmak istemeyen klasik vatandaş davranışı sergilemişsiniz MALESEF.......oysa,haklıda olsa (hız'a rağmen) kurye suçlu olacak mutlaka bu durumda.

Arkadaşlar,
    Canlı şahid olduğunuz kaza mahalini ve muhtemele yaralıları terketmeyelim LÜTFEN ne olursa olsun netice bir candır..........
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti

@Metehan,
    Ellerine saglik evt iste tam o noktada bir anda olanlar oldu inanilmaz birseydi! Dostum sen soyle orada saatte 90, 100km hizla gidiyorsun aniden, saniyeler icinde bu olay gerceklesiyor ancak her yaninda deli gibi kaptirmis giden araclarla dolu ve sen en sol serittesin. Durabilirmiydin orada?
    imkansız durmak...olayı sıcak yaşayan biri olarak devam etme veya etmeme insiyatifi senin ..dursaydın amuda kalksaydın parende atsaydın polisi arasaydın muhabettide bana gereksiz geliyor...yaşanmış bitmiş veya o an düşünülememiş birşey...tek hatası burda sizle paylaşmış olması belkide...

o yüzden bu tarz söylemlerin bi faydası yok...

arkasında kız arkadaşı varmış...o süratte o psikoljide durmak istememişde olabilirsin yani kimse sana niye durmadın diye hesap soramaz...

herkes vicdanının sesini dinler...kendince doğruları yanlışları yapar...ben olsaydım şöyle böyle yapardım demek saçma gelir bana...o yüzden temenniden öte yapılabilecek bir şey yok bu durumda...Allah kimsenin başına vermesin diyebilirim sadece...

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Geçmiş olsun Pininfarina ,arkadaşada acil şifalar diliyorum..Umarım durumu iyidir...

imkansız durmak...olayı sıcak yaşayan biri olarak devam etme veya etmeme insiyatifi senin ..dursaydın amuda kalksaydın parende atsaydın polisi arasaydın muhabettide bana gereksiz geliyor...yaşanmış bitmiş veya o an düşünülememiş birşey...tek hatası burda sizle paylaşmış olması belkide...

arkasında kız arkadaşı varmış...o süratte o psikoljide durmak istememişde olabilirsin yani kimse sana niye durmadın diye hesap soramaz...

herkes vicdanının sesini dinler...kendince doğruları yanlışları yapar...ben olsaydım şöyle böyle yapardım demek saçma gelir bana...o yüzden temenniden öte yapılabilecek bir şey yok bu durumda...Allah kimsenin başına vermesin diyebilirim sadece...
    Aynen katılıyorum...
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Off offf Demek bugunkı trafık yogunlugu o kasa yuzundendı off cok kotu bı kaza ya off ALLAH yardım etsın kuryecı arkadısımuza

Motosikleti
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence bu kazayi anlatmanız yersiz ve anlamsiz
    aracın kararsız olduğunu yazıyorsunuz....
    Kuryenin önüne çıktı aniden diyorsunuz ve canlı şahit oloduğunuz kaza mahalini şeridimi korumak için yola malesef devam etmek ZORUNDAYDIM DİYORSUNUZ ne saçma bir mazaret yarabbim??????
    polis yada mahkemede uğraşmak istemeyen klasik vatandaş davranışı sergilemişsiniz MALESEF.......oysa,haklıda olsa (hız'a rağmen) kurye suçlu olacak mutlaka bu durumda.

Arkadaşlar,
    Canlı şahid olduğunuz kaza mahalini ve muhtemele yaralıları terketmeyelim LÜTFEN ne olursa olsun netice bir candır..........
    Hocam izmirlisin sanirim ve bahsettigim yerin nasil bir yer oldugunu biliyormusun bilmiyorum? Ancak bilmiyorsan emin ol orada o ani yasamadan, oturdugun yerden bunlari yazmak ve belkide bir anlamda bol keseden cesurca cumleler kurmak eminim senin icin cok kolaydir oradan.

Ancak o an icinde bulundugum trafigin durumu, yogunlugu, seyir surati, yolun bozuklugu, deli gibi akan dort seritili bir yol olmasi, o an psikolojin ve arkamda tasidigim ikinci bir can ve o "canim'in" asiri derecede panik olmasi vs vs. tum bunlarin sana hicbirsey ifade etmedigi ortada. Bu yuzden fazla uzatmicam sana bu cvp'imi cunku muhtemelen beni anlayamacaksin...

Budur iste empati yetenegi ve verilecek en guzel cvp bazi "hakimlere, avukatlara".

Uzat alnini opucem @Metehan seni seviyorum dostum

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)