çok geçmiş olsun vala kurya kardeşimize umaırm birşeyı yoktur.böle gerizekalılar olduğu sürece ıstanbulda motor kullanmak bazen işkence oluyor
çok geçmiş olsun vala kurya kardeşimize umaırm birşeyı yoktur.böle gerizekalılar olduğu sürece ıstanbulda motor kullanmak bazen işkence oluyor
Hocam geçmiş olsun. Kaza yapan arkadaşa acil şifalar diliyorum...
Hani geçmiş geçmişte kaldı ama keşke dursaydın. 1,5 km ilerde bile olsa dursaydın. Bir şekilde geri gelirdin.
O insanın orada , kendi halinden anlayan birine ihtiyacı olur mutlaka. En azından kazayı gören birisi olarak şahitlik yapardın.
Neyse herşeyin hayırlısı. Bu gibi kazalarda soğukkanlı olmak lazım. Panik yapmamak, yeni bir kazaya mahal vermemek lazım!
Hocam o yolda geri-geri gitmenin mumkunati yok + motoru uygun bir yere park edip yaya gideyim desem yine en yakin yer itu kampusun onu olurdu ki, oradan yaya olarak o noktaya yurumem bile cok zamanimi alirdi. Ayrica o yol otoban gibi bir yol otobonda yurumek veya kosmak gibi birsey olacakti. Elbette bende durmayi cok istedim ancak o an yolun ve trafigin durumu ile arkamdaki kiz arkadasim cok paniklemesi engel oldu durmama.
aynı dakikalarda bende oradaydım...benden sonra yaşandı muhtemelen...o mevki o kadar sakatki...alt geçitten 100 km hıza çıkıyor tüm araclar ..inanılmaz hızlı yol...o an bişey olmadıysa bile arkadan gelenin durması çok zor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
off ya böyle motor kazaları duydukça içim bi garip oluyor
kuryeci arkadaşa çok büyük geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
arkadaşın bahsettiği 4.Leventten Maslağa çıkan yol bu...hata affetmez...araba için değilde bi zmotosikletler için çok tehlikeli...artı bu çizdiğim Maslak yönüne doğru rampa aşağıdır...dikkat çekmez pek ama yokuş aşağı hızlanırsın...zaten hızlı gelirsin...karşıdan karşıya geçmek bile imkansız...TEM otoyolu gibi süratli yol...kazalar oldu zamanında bir üstgeçit yapıldı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yahu en azından araştır. trafiğe bildir şahit olduğunu.. adam öldü mü kaldı mı? hiç mi duracak yerin yoktu? ne bileyim karşı taraftan geri dönecek falan hiç kavşak da mı yoktu..
o zaman kaçış planı yapamayacağın durumlara düşme ve tehlikeli olduğunu bildiğin yolda gereksiz hareketler yapma gibi bir önerim olabilir, evet kaza bu ama bence her kazadan kaçınılabilir, her olasılığı hesaplamak ve kaçış plansız kalmamak bizim yeteneğimizdir, bir kazaya karıştıysak, şu böle yaptı bu böle sola kırdı, yol şöle ıslaktı gibi şeyler bence bahane, motosiklet kullanıyorsan ve bu şekilde davranmıyorsan hayatta kalma şansını azaltmaktan başka bişey yapmazsın, kaldı ki ben arabayıda aynı özeni göstererek kullanıyorum.
yazık olmuş kuryeci arkadaşa allahtan bol acil şifalar diliyorum
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Geçmiş olsun kurye arkadaşa da sanada
Bencede mümkünse mutlaka trafik şubesine anlat durumu.Kurye arkadaşa haksızlık olmasın en azından.
ya arkadaşım yine baktım bişiler var mı bilen eden diye ama..
bir trafik şubesine gidip yada telefon açıp haber verebilirsin diye düşünüyorum. tabi seçim senin.
Durumu o bölgenin bağlı olduğu trafik şubeye anlat ...
Derim bende ...
Allahtan acil şifalar dilerim ... kaza bu her an her şeyi hesap edemiyorsun ....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
İlk firsatta ilgilenicem bununla evt zira arkadan carptigi icin muhtemelen 8/8 hatali bulunacaktir ama yinede yaninda manevi destek vermek iyi olur. TAbi bu arada soylemeye ve yazmaya dahi cekiniyorum .... durumu soz konusu degilse insallah
@Metehan,
Ellerine saglik evt iste tam o noktada bir anda olanlar oldu inanilmaz birseydi! Dostum sen soyle orada saatte 90, 100km hizla gidiyorsun aniden, saniyeler icinde bu olay gerceklesiyor ancak her yaninda deli gibi kaptirmis giden araclarla dolu ve sen en sol serittesin. Durabilirmiydin orada?
Bence bu kazayi anlatmanız yersiz ve anlamsiz
aracın kararsız olduğunu yazıyorsunuz....
Kuryenin önüne çıktı aniden diyorsunuz ve canlı şahit oloduğunuz kaza mahalini şeridimi korumak için yola malesef devam etmek ZORUNDAYDIM DİYORSUNUZ ne saçma bir mazaret yarabbim??????
polis yada mahkemede uğraşmak istemeyen klasik vatandaş davranışı sergilemişsiniz MALESEF.......oysa,haklıda olsa (hız'a rağmen) kurye suçlu olacak mutlaka bu durumda.
Arkadaşlar,
Canlı şahid olduğunuz kaza mahalini ve muhtemele yaralıları terketmeyelim LÜTFEN ne olursa olsun netice bir candır..........
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
imkansız durmak...olayı sıcak yaşayan biri olarak devam etme veya etmeme insiyatifi senin ..dursaydın amuda kalksaydın parende atsaydın polisi arasaydın muhabettide bana gereksiz geliyor...yaşanmış bitmiş veya o an düşünülememiş birşey...tek hatası burda sizle paylaşmış olması belkide...
o yüzden bu tarz söylemlerin bi faydası yok...
arkasında kız arkadaşı varmış...o süratte o psikoljide durmak istememişde olabilirsin yani kimse sana niye durmadın diye hesap soramaz...
herkes vicdanının sesini dinler...kendince doğruları yanlışları yapar...ben olsaydım şöyle böyle yapardım demek saçma gelir bana...o yüzden temenniden öte yapılabilecek bir şey yok bu durumda...Allah kimsenin başına vermesin diyebilirim sadece...
Off offf Demek bugunkı trafık yogunlugu o kasa yuzundendı off cok kotu bı kaza ya off ALLAH yardım etsın kuryecı arkadısımuza
Hocam izmirlisin sanirim ve bahsettigim yerin nasil bir yer oldugunu biliyormusun bilmiyorum? Ancak bilmiyorsan emin ol orada o ani yasamadan, oturdugun yerden bunlari yazmak ve belkide bir anlamda bol keseden cesurca cumleler kurmak eminim senin icin cok kolaydir oradan.
Ancak o an icinde bulundugum trafigin durumu, yogunlugu, seyir surati, yolun bozuklugu, deli gibi akan dort seritili bir yol olmasi, o an psikolojin ve arkamda tasidigim ikinci bir can ve o "canim'in" asiri derecede panik olmasi vs vs. tum bunlarin sana hicbirsey ifade etmedigi ortada. Bu yuzden fazla uzatmicam sana bu cvp'imi cunku muhtemelen beni anlayamacaksin...
Budur iste empati yetenegi ve verilecek en guzel cvp bazi "hakimlere, avukatlara".
Uzat alnini opucem @Metehan seni seviyorum dostum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)